Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחילת נסיעה במישור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלו הלו, אל תעשה פוטש לפות"ש...

אני מנסה לקיים דיון על שתי צורות למידה איך לפתוח נהיגה במישור, וכמו שאתה יכול לראות גם בשרשור זה, כל אחד כותב שהוא עושה את זה אחרת.

ואני בכוונה מקיים את הדיון עם קצת שאלות תם, כדי לחדד את הדברים וההגיון שעומד מאחוריהם (אולי בוקי הסבלן יבוא ויתן כאן איזה הסבר טכני טוב, מה יותר טוב לאוטו וכו').

פורסם

אם אתה רוצה להתחיל ליסוע מהר, בלי לעכב תנועה תן תמיד גז. בשיעורי נהיגה לימד אותי את השיטה הראשונה והיום אני פשוט מעביר לראשון, משחרר את הקלאץ ובו זמנית נותן גז (הרגל לא על הברקס בשום שלב, במישור). גם בחניות אני נותן גז,

פורסם

זה מה שאני תמיד עושה:

ברכב דיזל:

שחרור איטי של הקלאץ', הרכב מתחיל בנסיעה, כשהדוושה עד למעלה הייתי מוסיף גז וממשיך משם.

ברכב בנזין:

שחרור איטי של הקלאץ' ובמקביל לחיצה על דוושת הגז, כך יוצא שבמקביל רגל אחת מרימה את הרגל מהקלאץ והשניה לוחצת בהדרגה על הגז.

פורסם

הנה ציטוט מתוך מדריך נהיגה בויקיספר http://he.wikibooks.org/wiki/%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94_%D7%91%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A_%D7%A0%D7%94%D7%99%D7%92%D7%94

[h=3]התחלת נסיעה כאשר אנו נמצאים במישור[עריכה][/h]

1. שיחרור בלם היד
  2. שיחרור חצי קלאץ'
  3. לחיצה חלשה על הגז
  4. שיחרור הקלאץ'

• תוכן חדש...