Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טעות שלי, חשבתי משום מה שהקיקר יותר זול. בכל מקרה אם תפעל לפי דברי אז תעדיף את הקיקר.

אחלה, תודה.

(אם למישהו יש המלצות נוספות, אשמח לשמוע - הרכישה תתבצע רק בהמשך השבוע)

אורן.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אין שום בעיה לקנות מגבר חזק יותר ולהגביל את ההספק שלו. אם יש כסף אז כבר עדיף לקנות אותו כך שבמידה והוא ירצה לשדרג את הסאב מאוחר יותר, הוא לא יזדקק גם לשדרג את המגבר.

תעשה לי טובה..

הוא צריך מגבר שהגבולות המקסימום שלא לא יעלו על 500WRMS ו600WRMS זה בכלל מסכן את הסאב.

אז לשים לו מגבר 1500WRMS ולגיד שינמיך את הגיין זה גם חובבנות.....

כי יקרה הרבה מצבים שהוא ישמע ויפעיל את המגבר על המקסימום...........תמיד יש שאיפה לעוד ברגעים מסויים..........

בקיצור מה שאני אומר.........זה מסוכן מגבר כזה ולרסן אותו על ידייי הגיין זה לא ריסון רציני....

מגבר כזה הוא לא זקוק ולא יזדקק ואפילו אם זה עוד 30 דולר.

זה הדעה שלי יש לו סאב כולה 400W אתה מבין מה זה 400W ואתה רוצה להכניס לו מגבר 1500W

ולהנמיך את הגיין!? בחייך......

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

הסאב שלו בעל שני סלילים של 4 אוהם מה שאומר שהוא יחבר את המגבר על 2 אוהם. במצב כזה המגבר יכול לספק 900W לפי ההצהרות.

אין שום דבר חובבני בהגבלת GAIN. יש חובבנות בחוסר יכולת לשלוט ולכוון את המערכת שלך.

לדעתי אתה פשוט מקנא ולא רוצה שיהיה לו מגבר חזק ;)

פורסם
הסאב שלו בעל שני סלילים של 4 אוהם מה שאומר שהוא יחבר את המגבר על 2 אוהם. במצב כזה המגבר יכול לספק 900W לפי ההצהרות.

אין שום דבר חובבני בהגבלת GAIN. יש חובבנות בחוסר יכולת לשלוט ולכוון את המערכת שלך.

לדעתי אתה פשוט מקנא ולא רוצה שיהיה לו מגבר חזק ;)- חחח חזק חזק אהבתי

בקיצור אורן תקנה את המגבר הזה סבבה..........

ואם אחרי שבוע הסאב יצעק לשמיים..........".....סבבאאא....".......

תיפול על אייל הוא אישר את המגבר כתקין ושהסאב יכול לקבל 900WRMS.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

• תוכן חדש...