Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדרכה / עזרה בהחלפת נורה בפנס השמאלי קדמי בגולף שנת 2000

חברים שלום רב,

בפנס עצמו יש כמה נורות אני שואל על הנורה הכי קיצונית במקרה זה הכי השמאלית. ( האור הרגיל )

שתי שאלות :

1. האם זה נורת H3 או H7 אני לא יודע ?

2. איך אני מפרק את הנורה? אי אפשר להגיע כי המצבר חוסם את הגישה. ( יש פלסטיק מעל הפנס אולי צריך להבריג החוצה?)

בתודה מראש,

פורסם (נערך)

אור נמוך - H7-55W (המנורה השמאלית קיצונית).

אור גבוה - H1-55W.

בפעם הראשונה מומלץ להעזר במישהו שהחליף בעצמו את המנורה או לראות סרטון ביוטיוב כיצד מחליפים את המנורה. הגישה למנורה מאוד קשה וצריך יד רזה בכדי להגיע למנורה מבלי לפרק את המצבר ומבלי שהקפיץ שמחזיק את המנורה יפול לך 10 פעמים לפני שתצליח למקם את המנורה בצורה נכונה.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
אור נמוך - H7-55W (המנורה השמאלית קיצונית).

אור גבוה - H1-55W.

בפעם הראשונה מומלץ להעזר במישהו שהחליף בעצמו את המנורה או לראות סרטון ביוטיוב כיצד מחליפים את המנורה. הגישה למנורה מאוד קשה וצריך יד רזה בכדי להגיע למנורה מבלי לפרק את המצבר ומבלי שהקפיץ שמחזיק את המנורה יפול לך 10 פעמים לפני שתצליח למקם את המנורה בצורה נכונה.

רוב תודות גבר על העזרה!

הצלחתי לשלוף את הנורה ואתה צדקת זה אכן H7.

אבל נראה שהנורה בכלל לא שרופה - הסליל בתוכו שלם...

אני אקפוץ לחנות חלפים לבדוק את העניין....

• תוכן חדש...