Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורת check מהבהבת אקסנט 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4316 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התחילה לי בעיה חדשה באוטו.

הייתי בעליה ולחצתי פול גז כדי לעקוף למד ופתאום שמתי לב שהאוטו מאבד כח ונורת check מהבהבת,

עצרתי בצד והנורה נכבתה לפני שהספקתי לכבות מנוע, כאשר הגעתי הביתה ניסיתי עוד פעם לתת קיק דאון ושוב קרה אותו דבר רק שהנורה לא כבתה היא נשארה דולקת מאז.

אין לי שום כיוון לגבי הבעיה למיטב ידיעתי הרכב תקין לגמרי, בכל מקרה אני הולך למוסך בתחילת השבוע אבל עם אתם יכולים לתת לי קצת מושג מה זה יכול להיות אני ישמח.

תודה ויום טוב

פורסם

אין לי מושג לגבי הרכב הספציפי שלך אבל זה יכול להיות כמעט כול דבר.

עדיף להתחבר עם סורק תקלות ולדעת במדויק מה הבעיה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

שלום רב

כאשר מנורת מחשב דולקת זה מעיד על בעיה כלשהיא אך כאשר הנורה מהבהבת לא משנה באיזה רכב זה מעיד על בעיית זיהום אוויר חמורה .

נסיעה עם הנורה מהבהבת יגרום לנזק לממיר הקטליטי ( נכנס דלק רווי כלומר לא שרוף לממיר )

כדאי להכנס למוסך בהקדם מכיוון שיתכן שהתקלה קטנה ולא כדאי לגרום לנזק לממיר .

פורסם
יתכן בהחלט אבל האם הרכב עוד בצורה לא תקינה או חסר סחיבה ממש ?

רק שאני ממש מדביק את הדוושה לרצפה הוא מאבד כח ונורת check מהבהבת כמו מה זה נשמע?

פורסם
שלום, התחילה לי בעיה חדשה באוטו.

הייתי בעליה ולחצתי פול גז כדי לעקוף למד ופתאום שמתי לב שהאוטו מאבד כח ונורת check מהבהבת,

עצרתי בצד והנורה נכבתה לפני שהספקתי לכבות מנוע, כאשר הגעתי הביתה ניסיתי עוד פעם לתת קיק דאון ושוב קרה אותו דבר רק שהנורה לא כבתה היא נשארה דולקת מאז.

אין לי שום כיוון לגבי הבעיה למיטב ידיעתי הרכב תקין לגמרי, בכל מקרה אני הולך למוסך בתחילת השבוע אבל עם אתם יכולים לתת לי קצת מושג מה זה יכול להיות אני ישמח.

תודה ויום טוב

האם בזמן שהמנורה מהבהבת יש לך איבוד כוח מסוים ברכב?

האם בזמן שהמנורה מהבהבת יש לך מן "איבוד הצתה" , גימגומים חזקים מאוד, רעידות?

האם זה קורה בכל נסיעה? או רק בבוקר? או בסלד גבוהה\נמוך?

בגדול מה שאתה מתאר הוא תקלה של איבוד ניצוץ כנראה, (חוטים, פלאגים, כוילים וכדומה ) , על מנת לאתר את התקלה בדויק , עליך להתחבר למחשב לאיתור תקלות, ולאחר מכן לשאוב מידע מהמחשב ( סיכוי טוב שאתה תראה תקלה משהו כמו P0303 וכאלו.)

יש לשים לב בנוסף שבתוך הפלאג עצמו אין שמן שעולה, לפעמים שמן שנוגע בפלאגים יכול ליצור תופעה כזו , זה גם אחד הדברים שצריכים לראות לפני ביצוע הפעולה.

בברכה,

רוני אגזוזים, רחובות.

• תוכן חדש...