Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איתוראן ברכב אבטחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני נוסע מידי יום על רכב ביטחון עם חיישני התראה על מהירות, מנוע מונע בעמידה ובטח עוד מעקבים שאני לא מודע אליהם. בהנעה אני צריך בנוסף לקוד, להצמיד צ׳יפ (ככה קוראים לזה פה) לאיזה סורק על הדשבורד.

1. האם האיתוראן יודע את מהירות הנסיעה לפי לווין או שהוא מחובר ישירות למחשב רכב?

2. איך האיתוראן יודע מתי המנוע מונע??

אם יש לכם עוד פרטים מעניינים על איתוראנים אז זה המקום לספר לי על זה :-) תודה

HU - Premier RU525MP. Comp - Morel tempo 6''

rear - 3-way JBL GTO937 6X9. Sub - Cadence ZXW 12''. Amp - JBL CS60.4

| Fiat Punto spice 16V ELX1.3 manual 2001 |

פורסם

זה דיי מובן מאליו. לא ענית על אף שאלה...

פורסם

1. זה כנראה משולב.

2. המערכת מחוברת כמו תמנון לכל המערכות באוטו אז היא יודעת שהאוטו עומד במקום (מיקום לא משתנה) ושהמנוע עובד.

פורסם

אצלי בפויינטר (כמו איתוראן) רואים אם הרכב מונע או מכובה,מהירות,מיקום,מתח מצבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אז איך הפויינטר מזהה רכב מונע?

פורסם

אף אחד לא יגיד לך איך האיתוראן מזהה שהרכב מונע כי הם לא יודעים.

לכל מכשיר יש את השיטה שלו ועדיף שאף אחד לא ידע בדיוק איך הוא פועל כדי שגם הגנבים לא ידעו.

האיתוראן יודע לזהות מהירות גם מקריאה של הרכב וגם עם GPS.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אתה בטוח שהצ'יפ שאתה מצמיד שייך למערכת של איתורן ולא למערכת של טרפילוג ודומיהם, שמנטרים את הנהיגה שלך ומדווחים הלאה בזמן אמת?

פורסם
אז איך הפויינטר מזהה רכב מונע?

לדעתי הכי פשוט זה לקרוא מתח מצבר.

12V מנוע כבוי.

14V מנוע מונע.

(עיגלתי כמובן את הספרות)

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני לא כל כך מבין במערכות אזעקה בעיקר כי אני לא מאמין גדול שלהם. זה גורם עיכוב לגנבים ותו לא. עד היום גם לא היה לי שום רכב ששווה להשקיע בו כל כל הרבה. משמע, אין לי מושג מה יש שם אני פשוט מנסה להתמודד איתו בלי זיוני שכל מההנהלה.

1. מהירויות מעל 110 קמ״ש מעלות התראות וזה נוראי. אני מסתכל על הספידומטר יותר מאשר על הכביש. אז הורדתי אפליקציה שמתריעה לי ב105 קמ״ש לפי gps וזה עובד לי יופי.

2. לאחר כמה דקות שהרכב מונע בעמידה אני מקבל טלפון לכבות את הרכב. אך הבעיה היא שגם כאשר הוא כבוי והסוויץ׳ פתוח (ON) עדיין יש התראות! רק במצב OFF/ACC אין התראות אבל אז הרכב ננעל וזה שעה עם הקוד והצ׳יפ. ואני עובד באיזור מסוכן מידי להתעסקות הזו. משיחה עם הבוס מסתבר שזה לא אמור להתריע כשהוא לא מונע ואני מנסה להבין מה הבעיה ולא מצליח... כי אין מצב שזה אמור לזהות רכב מונע לפי מצב סוויץ׳ זה מגוחך.

תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור ;)

פורסם

אתה כנראה מדבר על מערכת אופיסטראק,שמותקנות בדרך כלל על רכבי סיור של מוקדים,המערכת יודעת לנטר רכב מונע במקום ,פתיחת דלתות,מהירות בלימת חירום ועוד נתונים שאני לא זוכר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

מה עם הפרטיות שלי??

פורסם

ברגע שיש פריצה האישור לביטוח שסייר היה ותוך כמה זמן הגיע+-,זה התדפיס מהgps של הרכב,לכן גם הפתיחת דלת שהסייר ירד לבדוק את המקום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם
אני לא כל כך מבין במערכות אזעקה בעיקר כי אני לא מאמין גדול שלהם. זה גורם עיכוב לגנבים ותו לא. עד היום גם לא היה לי שום רכב ששווה להשקיע בו כל כל הרבה. משמע, אין לי מושג מה יש שם אני פשוט מנסה להתמודד איתו בלי זיוני שכל מההנהלה.

1. מהירויות מעל 110 קמ״ש מעלות התראות וזה נוראי. אני מסתכל על הספידומטר יותר מאשר על הכביש. אז הורדתי אפליקציה שמתריעה לי ב105 קמ״ש לפי gps וזה עובד לי יופי.

2. לאחר כמה דקות שהרכב מונע בעמידה אני מקבל טלפון לכבות את הרכב. אך הבעיה היא שגם כאשר הוא כבוי והסוויץ׳ פתוח (ON) עדיין יש התראות! רק במצב OFF/ACC אין התראות אבל אז הרכב ננעל וזה שעה עם הקוד והצ׳יפ. ואני עובד באיזור מסוכן מידי להתעסקות הזו. משיחה עם הבוס מסתבר שזה לא אמור להתריע כשהוא לא מונע ואני מנסה להבין מה הבעיה ולא מצליח... כי אין מצב שזה אמור לזהות רכב מונע לפי מצב סוויץ׳ זה מגוחך.

תודה בכל מקרה על הניסיון לעזור ;)

לדעתי, כפי שכתבתי קודם, כניראה מותקנת ברכב העבודה שלך מערכת לניטור נהיגה של טרפילוג או אחת המתחרות.

אם זה אכן כך, המערכת עשוייה לדווח גם על האצה מהירה (קיק וכו'), בלימה חזקה (מעבר לרגיל), פנייה מהירה\חדה וכן הלאה.

ברוך הבא לאח הגדול של חברות שמחליטות שהן מעוניינות לדעת עליך הכל ובכל רגע נתון.

• תוכן חדש...