Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום...

לפני מספר שבועות לרכשתי את ה [h=3]KW-AV61BT[/h]

עכשיו הגיע לי מחול הכבל הנוסף שיש בו צורך בשביל ה App Link אבל משום מה אני לא מקבל אופצייה להשתמש בה...

למישהו יש ניסיון עם המערכת ויכול לעזור לי עם זה...

או שיכול להפנות אותי לבעל מקצוע שמבין במערכת הזאת?

תודה

פורסם

כן הגדרתי את המכשיר עדין זהלא נותן לי את האפשרות של האפליקציות...

בנוסף הייתי היום בחנות שהומלצה כאן בפורום על ידי מישהו ורצו ממני 1000 שקל עבור סידור וכיול המערכת והוספת מתאם הגה...

נשמע לי קצת יקר, אזאם יש מישהו באופן פרטי שיכול לעזור לי אשמח...

פורסם (נערך)

רק בשביל להשלים את התמונה, איזה כבל קנית (דגם) ואיזה סלולרי אתה מנסה לחבר?

להבנתי יש להפעיל את האפליקציה התואמת (יש פה רשימה של כאלו) קודם ואז להעביר מקור ל-Apps.

ראה עמוד 30 בחוברת.

מתאם הגה תוכל לרכוש בעצמך, דוגמת זה (יש לוודא תאימות): http://www.mobile.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL028718&pathId=62&page=1

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

אז ככה אני אנסה להיות מסודר יותר:

קניתי את ה- KW-AV61BT, הרכבתי אותו והכל בסדר

קניתי את הכבל KS-U30 חיברתי אותו בעזרת המחברי בננה שלנו ל Video Input ( יש 3 אופציות Video in\out ו Camera )

חיברתי לו אייפון 4 ועקבתי אחרי כל ההוראות ועדין לא מופיעה לי האפשרות של ה Apps כרגע האייקון אפילו לא מופיע

ובעבור מתאם הגה, קראתי שהמתאם Axxess - ASWC-1 הוא מומלץ ומתאים לרכב שלי (מאזדה 3 2006 האצ'בק)

פורסם

גם ה-USB צריך להיות מחובר שם, אם התעלמת מזה.

ניסית להפעיל אפליקציה נתמכת קודם בטלפון ואז לבדוק אם האפשרות ל-Apps קיימת?

פורסם

בנוסף, נראה כי קיים עדכון למערכת שנוגע לסוגיית ה-Iphone App.

http://www3.jvckenwood.com/english/car/support/navi/av51/unit_soft_download.html

בדוק קודם איזו גרסה קיימת על המכשיר כעת.

שים לב: יש לוודא תאימות מוחלטת למכשיר (לא יודע להגיד אם יש ענין מעבר לשם הדגם). כמו כן, איני אחראי לטיב העדכון ולתוצאותיו.

פורסם

אני מבין ברמת חובבני מתקדם, נקרא לזה כך :-)

ובכל אופן אני לא נמצא בארץ...

ישנם מפגשים של הפורום, תתעדכן ותגיע לכאלו. יהיו שם אנשים שישמחו לעזור.

פורסם

היי

אתה מוזמן לדבר איתי בפרטי לגביי העניין

מותקנת אצלי אותה מערכת דגם אחת מתחת- 60 bt

מדובר בהגדרות ראשוניות של המערכת דבר איתי בפרטי אשמח לעזור לך :)

• תוכן חדש...