Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. ברצוני להדגים בקצרה על אחת היכולות של ציפוי ננו הטוב בעולם Ceramic Pro!

לצורך הדגמה בוצע פוליש למכסה מנוע ורק לחצי ממנו יישמנו ציפוי ננו Ceramic Pro 9H

החצי המצופה נהיה הידרופובי (דחיית מים). המשטח מנקה את עצמו.

mqdefault.jpg

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תצלם אותו דבר בעוד חצי שנה ואז נוכל להתרשם באמת מהעמידות. כרגע הסרטון לא מראה משהו מיוחד יותר מכל אוטם אחר שיושם זה עתה.

ספרו בבקשה קצת על עצמכם ועל אופן היישום.

ומה זאת אומרת שהוא 'מנקה את עצמו' ??

פורסם

self cleaning.

מן מושג מחורטט, שכרגע בדיטיילינג וורלד משתמשים בו בתור צחוקייה/בדיחה.

כשאתה נוסע בגשם נניח, הרכב מנקה את עצמו כתוצאה מההגנה, חסכת לך נקיון שבועי.

זה לא באמת קורה.

וגם השיטינג הכי טוב בעולם לא מספק ניקוי אמיתי ללא סיבון.

אז דיי.

"יאללה בירי".

פורסם

פות״ש ידוע לך אם יש לו עדיפות על פני האופטי קואט של אופטימום ? אני שוקל לבצע פוליש מלא לרכב ולסגור את העניין עם ציפוי קרמי.

שאלה נוספת , לאחר יישום שכבה קרמית האם ידוע על עמידות של הציפוי בשטיפות הרכב כגון מניעת סווירלים?

פורסם
ציפוי ננו הטוב בעולם Ceramic Pro!

מי קבע שהוא הטוב בעולם? אתה?

נערכו השוואות בינו לבין ציפויים קבועים אחרים שקיימים בשוק?

אגב "בעולם" בDeatlingworld.co.uk הוא מוזכר בדיוק 3 פעמים אך ורק ע"י מישהו שמשווק אותו.

ובAUTOGEEK האמריקאי יש בדיוק 8 שירשורים שבו הוא מופיע וכולם נפתחו ע"י דיטיילר אחד שמשתמש בו.

תודיע ל"עולם" .....

פורסם

שלום לכל המעוניין בתגובה!

אז ככה. נתחיל מזה שCeramic Pro הוא היחידי בשוק שנותן מענה לשריטות!!!

הפרויקט קיים ב40 מדינות בעולם

הCeramic Pro 9H לא ניתן ליישום עצמי ולא קונים אותו בשום חנות. זה לא מוצר מדף

השכבה אחת של הציפוי מחזיקה עד 120 שטיפות או עד שנתיים.

לגבי המשטח מתנקה יש תגובות של לקוחות המרוצים.....כן כן מרוצים!!! מדובר לא בלכלוך מסיבי אלא אל דברים קטנים(למשל כתמים של גשם בוץ וכו...)

לכל המעוניין לפרטים נוספים כתבו לנו בפייסבוק https://www.facebook.com/detailingroup

כמה סרטונים להסרת ספקות:

https://www.youtube.com/watch?v=9utZ0xLdbEM

https://www.youtube.com/watch?v=s_0PMiNhjwY

פורסם

לא פרקטי ולא הגיוני חומר שלא ניתן לרכוש בשום מקום וגם לא ניתן ליישום עצמי. אז שישאר שם בעלטה.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

לא מבין את הייבואנים בארץ.

יש כ"כ הרבה חומרים מוכרים טובים ומוכחים בשוק העולמי (במקרה שלנו, ציפויים), מחברות כמו wolf chemical או max protect לדוגמה.

מספיק גלישה קצרה בדיטיילינג וורלד נניח, או בפורום של אוטוגיק בשביל להבין את הסטנדרט, ואת השמות המובילים שאיתם נערכו עשרות רבות של השוואות והוכחות לעמידות.

ועדיין מביאים חומרים מחברות מיסתוריות ומנסים להציג אותם כ"הטוב בעולם", לא חבל על המאמץ?

"יאללה בירי".

פורסם
לא מבין את הייבואנים בארץ.

יש כ"כ הרבה חומרים מוכרים טובים ומוכחים בשוק העולמי (במקרה שלנו, ציפויים), מחברות כמו wolf chemical או max protect לדוגמה.

מספיק גלישה קצרה בדיטיילינג וורלד נניח, או בפורום של אוטוגיק בשביל להבין את הסטנדרט, ואת השמות המובילים שאיתם נערכו עשרות רבות של השוואות והוכחות לעמידות.

ועדיין מביאים חומרים מחברות מיסתוריות ומנסים להציג אותם כ"הטוב בעולם", לא חבל על המאמץ?

אתה מדבר איתי על חומרים לא מקצועיים. מוצרי מדף לשימוש עצמי. גם לCeramic Pro יש חומרים שאתה יכול לרכוש וליישם בבית. החומר ספציפי 9H דורש הדרכה מקצועית וניתן לשימוש מקצועי בלבד. יש טכניקות ליישום.

לדוגמה קח פוליש לא משנה כרגע של איזו חברה ותעשה רכב בבית ולידך בעל מקצוע שעבר קורסים והדרכות למיניהם יעשה את אותו הדבר עם כלים מקצועיים. לדעתך יורגש הבדל?

פורסם

הייתי שמח אם תוכל להתייחס לשאלתי.

האם יש לו עדיפות על פני האופטי קואט

וזכור לי שקראתי שהאופטי קואט הוא לשנים קדימה וגם הוא מונע סווירלים משטיפות.

אולי אני טועה, אשמח אם תאיר את עיני

פורסם
הייתי שמח אם תוכל להתייחס לשאלתי.

האם יש לו עדיפות על פני האופטי קואט

וזכור לי שקראתי שהאופטי קואט הוא לשנים קדימה וגם הוא מונע סווירלים משטיפות.

אולי אני טועה, אשמח אם תאיר את עיני

אני אוכל להגיד לך לגבי הCeramic Pro

מדובר על שריטות של פתיחת דלתות של השכנים או עגלות של סופר וכו'

אני יכול להראות לך ולכל המעוניין דוגמה על חי מה שנקרא אצלי במקום

לגבי האופטי קואט קשה לי להגיד לך משהו כי לא עבדתי איתו.

לפי דעתי ולפי השמועות זה משתווה לCeramic Pro Light שלנו

אני מקווה שהתייחסתי לשאלה.

פורסם

תודה על ההתייחסות.

אז למיטב הבנתי השוני היחידי ביניהם זה אורך חיים.

אופטימום טוענים שזה לייף טיים

ואילו זה עד שנתיים.

פורסם
תודה על ההתייחסות.

אז למיטב הבנתי השוני היחידי ביניהם זה אורך חיים.

אופטימום טוענים שזה לייף טיים

ואילו זה עד שנתיים.

השוני היחיד אחי זה מענה לשריטות.

לגבי לייף טיים יש אחריות?

פורסם (נערך)

לשווק את המוצר שלך תוך כדי דריסת מוצרים אחרים והצגתם כפחותים, היא דרך גרועה מאוד.

את המוצרים שלכם לא אקנה, לא בישירין ולא בעקיפין.

אפילו הייפ לא הצלחת לייצר.

אם מוצר נועד לשימוש ביתי, ולמשתמש במעט מנוסה יש אפשרות ליישם אותו על רכבו, זה הופך אותו ללא מקצועי?

לא ידעתי שצריך תואר בדיטייליג.

יש פה חבר'ה מקצועיים חביבי, אותנו מעניין עובדות בשטח, לא תמונות, אותנו מעניינת שיטת הכנה, אופן יישום, דרגת קשיחות, זמן התאחות, טמפרטורה, ועוד כהנה וכהנה מילים ומושגים שכנראה אליכם לא מדברים.

המוצר שלכם מגן מנזקי פגיעת דלתות?

את מי אתה מחרטט, חבר.

המוצר היחידי שמגן משריטות?

דוגמת המצת שפוגעת בפח קיימת כבר שנים מאז שוולף הציגו בסרטון שלהם את ה-hard body.

מכיר את המוצר? שמעת? ניסית?

שום מוצר לא מגן מפני שריטות קשות לטווח ארוך.

יש לי הרגשה שחיפשתם פשוט ללכת על פרסטיג', על יוקר, כי מבחינתכם יוקר שווה עבודה טובה.

המוצר שלכם, אגב, נמכר פה, נניח http://nanoshine.co.il/index.php?n=2733

במחיר מופקע כמובן (לא שבחו"ל הוא זול, אבל עדיין).

ובעוד לא מעט חנויות דיטיילינג ברחבי העולם שעושים משלוח לישראל.

עניין של 150 אירו כולל משלוח.

אתם נהנים לספר שהמוצר יכול להיות מייושם אך ורק ע"י דיטיילר מוסמך? אתם בעצם מוכרים חבילה.

לא מוצר, אלא שירות כולל של הכנה על ידי דיטיילר והגנת המוצר, בואו תספרו כמה זה עולה במקום להפציץ בסרטונים על כלום ושומדבר.

מה השלבים?

באיזה חומרים אתם משתמשים?

מכונה?

פדים?

מקום סגור?

קלינר?

מה לגבי בונדינג? יש צורך במוצר מקשר?

בכל מקרה, הינה לינק מעניין מאוטו גיק, ששם אחד ממנהלי הפורום ניסה לקבל מידע מבעלי החברה של ceramic pro, אודות המוצר הזה ספציפית, ונתקל בקשת רחבה של הסברים לא קשורים והכוונה לסרטונים, שום מידע מעמיק, שום הסבר.

עושה רושם של בדיחה.

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/74205-ceramic-pro.html

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...