Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לשווק את המוצר שלך תוך כדי דריסת מוצרים אחרים והצגתם כפחותים, היא דרך גרועה מאוד.

את המוצרים שלכם לא אקנה, לא בישירין ולא בעקיפין.

אפילו הייפ לא הצלחת לייצר.

אם מוצר נועד לשימוש ביתי, ולמשתמש במעט מנוסה יש אפשרות ליישם אותו על רכבו, זה הופך אותו ללא מקצועי?

לא ידעתי שצריך תואר בדיטייליג.

יש פה חבר'ה מקצועיים חביבי, אותנו מעניין עובדות בשטח, לא תמונות, אותנו מעניינת שיטת הכנה, אופן יישום, דרגת קשיחות, זמן התאחות, טמפרטורה, ועוד כהנה וכהנה מילים ומושגים שכנראה אליכם לא מדברים.

המוצר שלכם מגן מנזקי פגיעת דלתות?

את מי אתה מחרטט, חבר.

המוצר היחידי שמגן משריטות?

דוגמת המצת שפוגעת בפח קיימת כבר שנים מאז שוולף הציגו בסרטון שלהם את ה-hard body.

מכיר את המוצר? שמעת? ניסית?

שום מוצר לא מגן מפני שריטות קשות לטווח ארוך.

יש לי הרגשה שחיפשתם פשוט ללכת על פרסטיג', על יוקר, כי מבחינתכם יוקר שווה עבודה טובה.

המוצר שלכם, אגב, נמכר פה, נניח http://nanoshine.co.il/index.php?n=2733

במחיר מופקע כמובן (לא שבחו"ל הוא זול, אבל עדיין).

ובעוד לא מעט חנויות דיטיילינג ברחבי העולם שעושים משלוח לישראל.

עניין של 150 אירו כולל משלוח.

אתם נהנים לספר שהמוצר יכול להיות מייושם אך ורק ע"י דיטיילר מוסמך? אתם בעצם מוכרים חבילה.

לא מוצר, אלא שירות כולל של הכנה על ידי דיטיילר והגנת המוצר, בואו תספרו כמה זה עולה במקום להפציץ בסרטונים על כלום ושומדבר.

מה השלבים?

באיזה חומרים אתם משתמשים?

מכונה?

פדים?

מקום סגור?

קלינר?

מה לגבי בונדינג? יש צורך במוצר מקשר?

בכל מקרה, הינה לינק מעניין מאוטו גיק, ששם אחד ממנהלי הפורום ניסה לקבל מידע מבעלי החברה של ceramic pro, אודות המוצר הזה ספציפית, ונתקל בקשת רחבה של הסברים לא קשורים והכוונה לסרטונים, שום מידע מעמיק, שום הסבר.

עושה רושם של בדיחה.

http://www.autogeekonline.net/forum/product-reviews/74205-ceramic-pro.html

אני מכבד את החומרים שקיימים היום בשוק. פשוט המוצר שלנו הוא נותן מעבר. אמרתי ואני חוזר שוב חוץ ממוצר 9H Ceramic Pro אתה יכול לקנות דברים וליישם. אני אישית מזמין אותך אלינו שתוכל לקבל את כל המידה המפורטת ולראות את המוקום שבו מבצעים את העבודות. הקישור לגבי המוצרים זה אתר של היבואן שלא ימכור את ה9H. עם אתה דיטיילר מקצועי אז תוכל לרכוש וגם לא יותר מבקבוק אחד.

בקיצור ולעניין אני לא אוהב הרבה לדבר על אותו הדבר. פשוט לבוא ולראות על מה מדובר

פורסם (נערך)

אמרת שייש קו של מוצרים של החברה הזו שאתה יכול לרכוש וליישם בבית. אם הם כביכול היו שווים משהו כנראה שהייתי מוצא עליהם מידע בפורומים שהזכרתי מקודם.

השבוע יצא לי כבר לכתוב משהו דומה לספק אחר שניסה לקדם פה מוצרים שלו תוך כדי ליכלוך המתחרים והאדרת שמו של המוצר שלו (משהו בסגנון "הטוב בעולם" שאתה רשמת בתחילת השירשור).

שיטת המכירה הזו מעוררת אנטיגוניזם למשתמש בה, לפחות אצלי ואני בטוח שאני לא היחיד.

כמו שנאמר כאן המשתמשים פה בפורום לא פרייארים כמו רוב הציבור ומבינים בדיטליינג הרבה יותר מדבר או שניים. הדרך כדי להשיג את התוצאה הסופית של ההגנה חשובה לנו לא פחות מהתוצאה עצמה.

אגב, התהדרות בזה שהמוצר נמכר לבעלי מקצוע בלבד שווה כקליפת השום מכיוון שייש בתחום הזה אנשי מקצוע בודדים שבאמת יכולים להחשב כדיטיילרים השאר סתם חאפרים עם מכונה רוטורית.

עריכה אחרונה על ידי firebirdrc
פורסם (נערך)

אז ככה. נתחיל מזה שCeramic Pro הוא היחידי בשוק שנותן מענה לשריטות!!!

ראשית , תודה על המידע ועל כך שיש מי שמפתח את השוק המקומי.

כפי שנכתב, זה לא המוצר היחיד עם התכונה הזו.

אני משתמש ב Wolf HB למעלה משנה וחצי. הטענה היא לעמידות של שנתיים. לאחר כשנה היה נדמה לי שהעמידות מעט נחלשת ולכן חידשתי ציפוי. לטעמי מדובר בתוצאה נהדרת.

אני לא מבין מה הכוונה במוצר "מקצועי" ומדוע זה יתרון. אולי זה דווקא חסרון.

טיב התוצאה תלוי מאוד בהכנה וביישום. זה כנראה נכון לרוב רובם של החומרים.

אתמול גיליתי נשורת של חייה מעופפת על מכסה המנוע. הגעתי עם מטלית רטובה בציפיה למאבק בהסרה עם חומר שנצמד היטב, אך גיליתי שהחבילה הייתה מונחת כמו אבק ופשוט התעופפה בנגיעה בה.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אמרת שייש קו של מוצרים של החברה הזו שאתה יכול לרכוש וליישם בבית. אם הם כביכול היו שווים משהו כנראה שהייתי מוצא עליהם מידע בפורומים שהזכרתי מקודם.

השבוע יצא לי כבר לכתוב משהו דומה לספק אחר שניסה לקדם פה מוצרים שלו תוך כדי ליכלוך המתחרים והאדרת שמו של המוצר שלו (משהו בסגנון "הטוב בעולם" שאתה רשמת בתחילת השירשור).

שיטת המכירה הזו מעוררת אנטיגוניזם למשתמש בה, לפחות אצלי ואני בטוח שאני לא היחיד.

כמו שנאמר כאן המשתמשים פה בפורום לא פרייארים כמו רוב הציבור ומבינים בדיטליינג הרבה יותר מדבר או שניים. הדרך כדי להשיג את התוצאה הסופית של ההגנה חשובה לנו לא פחות מהתוצאה עצמה.

אגב, התהדרות בזה שהמוצר נמכר לבעלי מקצוע בלבד שווה כקליפת השום מכיוון שייש בתחום הזה אנשי מקצוע בודדים שבאמת יכולים להחשב כדיטיילרים השאר סתם חאפרים עם מכונה רוטורית.

אתה מדבר מניסיון האישי שלך? אתה דיטיילר מקצועי?

פורסם

אני יש לי תחושה לאחר שקראתי תגובות שלכם שכול אחד פה בעל מקצוע..... מי שיכול ללמד אותנו בעסק דברים חדשים אני מוכן להשקיע

פורסם

החבר'ה הוותיקים של הפורום אולי לא מקצועיים(כי זה לא מקצוע שלהם אלא תחביב) אבל אין ספק שרמת הידע וניסיון ברמה מאד גבוהה.אנשים שמבינים דבר או שתיים בתחום לא יקנו משהו לפי שיראו הוכחות.כל אחד פה התנסה בהמון סוגים של אוטמים,ווקסים,קואטינג.שלא לדבר על חשיפתם לפורומים מאד נחשבים בחו"ל.זה לא אנשים שבאים לשטוף את הרכב לתחנת דלק שישימו להם "ווקס חם","טפלון" או כל חרטוט אחר.לכן כשמגיע גוף נוסף לפורום זו ברכה ,כי מצד אחד אולי הרמה בארץ תשתפר עוד יותר ומצד שני אולי זה עוד אחד עם "ווקס חם".אף אחד לא מתנפל עליך עם תגובות כי אתה פשוט מפרש אותם אחרת ולא מבין למה כולם כאלה תוקפניים.לכן להגיד שיש לך מוצר הכי טוב בעולם קצת נשמע מופרז מדי.אל תשתחצן עם המוצרים שלך ,רק תראה מהם מסוגלים לעשות .ותראה תגובות אוהדות בהרבה

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
אתה מדבר מניסיון האישי שלך? אתה דיטיילר מקצועי?

לא אני לא דיטיילר במקצועי היום יומי אבל אני יכול להעיד על עצמי שאני חובב ברמה גבוהה כולל כל הציוד האפשרי.

אני עדיין מחכה שתענה לשאלות שנשאלו פה בפורום במקום לענות מסביב ולזלזל בחברי הפורום.

טיפ בשבילך: הפורום צמא לספונסורים ולדיונים עם בעלי מקצוע אך שירשור כמו שפתחת התגובות והסגנון בו אתה עונה כנראה שלא ישרתו אותך באופן חיובי

פורסם
אני יש לי תחושה לאחר שקראתי תגובות שלכם שכול אחד פה בעל מקצוע..... מי שיכול ללמד אותנו בעסק דברים חדשים אני מוכן להשקיע

נכנסת פה לקהל קשה.

החוכמה לא להיות בעל מקצוע "דיטיילר" אלא להיות מעודכן ורלוונטי.

יש פה לא מעט חובבים שאולי עשו רק פרוייקט אחד או שניים, אבל הם בחרו את החומרים שלהם מתוך עשרות וקיבלו תוצאה לא פחות טובה משלך.

זה שאתה עובד עם חומר אחד או 5 במשך 20 שנה לא אומר שאתה מבין בתחום. בכזה מצב אין לך שום רפרס כדי לדעת כמה אתה מבין או לא מבין.

רוצה ללמוד?

בבקשה:

http://www.detailingworld.co.uk/

http://www.autogeek.net/

תראה מה הלא מקצוענים שם עושים ותבין באיזה רמה אנחנו מצפים ממך לנהל דיון.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
נכנסת פה לקהל קשה.

החוכמה לא להיות בעל מקצוע "דיטיילר" אלא להיות מעודכן ורלוונטי.

יש פה לא מעט חובבים שאולי עשו רק פרוייקט אחד או שניים, אבל הם בחרו את החומרים שלהם מתוך עשרות וקיבלו תוצאה לא פחות טובה משלך.

זה שאתה עובד עם חומר אחד או 5 במשך 20 שנה לא אומר שאתה מבין בתחום. בכזה מצב אין לך שום רפרס כדי לדעת כמה אתה מבין או לא מבין.

רוצה ללמוד?

בבקשה:

http://www.detailingworld.co.uk/

http://www.autogeek.net/

תראה מה הלא מקצוענים שם עושים ותבין באיזה רמה אנחנו מצפים ממך לנהל דיון.

את החומרים שאנחנו עובדים נבחרו מתוך ניסיון שלנו ובעלי מקצוע אחרים בארץ ברמה מאוד גבוהה שאנחנו משתפים פעולה באופן תמידי. גם לנו יש מה ללמוד.

כל מילה שאני אוסיף - מיותרת.

פורסם (נערך)

חברים יקרים הגולשים בפורום הזה ותיקים וצעירים. המתרה של דיטיילינג גרופ להחדיר מוסג דיטיילינג בארץ. לכן החלתנו להיות ספונסרים של הפורום. המוצר סרמיק פרו לא דורש פרסום או שווק כלשהו. ברגע שהוחלת בחברתנו לעבוד בחומרים מבוססים על טכנולוגיית ננו עשינו סקר ממושך מעוד בכל העולם ובחרנו בסופו של דבר בסרמיק פרו . אנחנו לא צריכים להוכיח את עצמינו או את החומרים. חס וחלילה לא התכוונתי לפגוע באף אחד בפורום. אני מזמין את כל אחד ואחת שמעוניין להגיע אלינו ולקבל מפרטים מדויקים אל כל דבר שמעניין אותכם במקום להתנפל. בסך הכל לא הייתה כוונה רעה לא התכוונו לפגוע במישהו. כל אחד שחושב שאנחנו לא נותנים תשובות ישירות יכול לשאול שאלה בהודעה פרטית כי קשה לענות לכולם באותו זמן לכן יש מצב שמפספס משהו

עריכה אחרונה על ידי Detailing Group
פורסם (נערך)

דבר ראשון- מצויין, אנחנו בעד.

דבר שני- זה השאלות לגבי התהליך עבודה שכולנו שואלים, יעזור אם תתחיל בלפרסם את התשובה כאן.

בואו תספרו כמה זה עולה במקום להפציץ בסרטונים על כלום ושומדבר.

מה השלבים?

באיזה חומרים אתם משתמשים?

מכונה?

פדים?

מקום סגור?

קלינר?

מה לגבי בונדינג? יש צורך במוצר מקשר?

דבר שלישי - תשתדל לא לצאת בהצהרות בסגנון של "הכי טוב" בלי הוכחות מוצקות יותר מסרטונים או השוואות מול כל המוצרים המתחרים בשוק (לא ריאלי-> לכן לא להצהיר שהמוצר שלכם "הכי טוב". לא נשמע מקצועי)

אם החומר הזה היה כל כך טוב הינו שומעים עליו מעוד מקורות.

יעזור אם תעשו סרטון הדגמה של הישום שלו והעמידות או שתתנו למישהו מחברי הפורום הרציניים לנסות אותו (או שתעשו לו פאנל כלשהו ושיבדוק את העמידות. אני מוכן להתנדב :) )

עריכה אחרונה על ידי I.G

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

קודם כל בשביל הרצינות, תשתדלו לכתוב ללא שגיאות כתיב נתחיל מהרמה של הכתיבה.

דבר שני ישנו זלזול קל בלקוחות העתידיים שלכם (אנחנו חברי הפורום) ואם אתם מזלזלים אז איזה סיבה יש לי לקנות אצלכם?!

לא צריך להיות "דיטיילר מקצועי" כדי להיכנס לפורומים מחו"ל ולקרוא קצת,ולראות מה מומלץ ומה לא.

ואוסיף קצת למה שחבר פורום I.G כתב, לא לצאת בהצהרות "הכי טוב", די. נו באמת.

נכתב ע"י חובב רציני שמתעסק בתחום 7 וחצי שנים.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

רוצים להיות מקצועיים? רוצים לערוך הדגמה אמיתית?

רוצים להדהים את משתמשי הפורום? דרך פשוטה מאוד, במידה ותצליחו להוכיח את הטענה שלכם תקבלו פה הרבה כבוד וקליינטים, ראו את זה כהשקעה שתחזור.

זאת ההמלצה- תזמינו את החומרים הבאים, תעשו סרטון ותראו הבדלים בין החומר המדהים שלכם למספר חומרים נחשבים בתחום שעולים אולי 1\9 מהחומר שלכם.

בואו נעזוב דיבורים בצד ולמי יש יותר גדול... תעשו השוואה בין המוצר שלכם לבין המוצרים הללו:

1.Chemical Guys - Second Skin

2.Gtechniq C1

3.CQuartz

4.Wolf Chemicals - Hard Body Nano Sealant

העלות של 4 המוצרים הנ''ל הוא זול מבקבבוקון אחד של 50 מייל מהחומר שלכם!

בואו תרימו תכפפה ותדהימו.

עריכה אחרונה על ידי shandor
פורסם

הייתי מחליף הcg ב-opticoat.

במוצר של כימיכל לא נתקלתי בשום ביקורת או השוואה כזו או אחרת מאז שהוא יצא לשוק, אין לו שום קהל בעולם.

לעומת זאת האופטי שולט כמעט ללא עוררין.

לצערנו, כמו שפות״ש כבר טען, אין לו צורך/רצון להוכיח את עצמו ואת מוצריו, מסיבה מסויימת הוא ככ בטוח במוצר, שמבחינתו רק השם של הקואטינג אמור לייצר לו קליינטורה, ולא הוכחות על יעילות ועמידות.

השוואה כזאת לא תקרה, וגם אם כן, מי יחכה שנה פלוס כדי לדעת מה התוצאה כשכבר יש חומרים מוכחים בשוק.

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...