Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה להחליף לא הבנתי , מה רע בגיר הזה?

תנהג פעם הזוועה הזאת שנקראת קורולה רובוטית ותבין:wink:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שהבנתי- גיר רובוטי זה גיר רגיל עם קלאץ ועם מוח אוטומטי- האם זה אפשרי להחליף רק את המוח?

כמה שונה הגיר הרובוטי מהגיר הידני?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אפשרי,צריך להחליף גיר,מחשב,צמה,לוח שעונים,להוסיף דבשה. מחיר אני לא יודע אבל יש לי משהו שיעשה את העבודה בשבילך ואולי גם יצליח להשיג את כל החלקים (הוא עובד בטויוטה אם זה מרגיע אותך)

פורסם

עלות מטורפת, את כל החלקים תצטרך לרכוש ממוסך מורשה כי כמעט בטוח שאין מפירוק, זכור לי שעלו כאלה לכביש, אין בן אדם שפוי שישמע את העלות ויעשה את זה בקורולה.

Miata ND2

פורסם

לפחות לא צריך להחליף גיר קומפלט :)

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

אפשרי.

רק שצריך להשיג גיר ומלא חלקים שאין בארץ.

יש כמה בודדות בארץ גיר רגיל (אבל לא נראה לי שמישהו ירצה לפרק מהרכב שלו [emoji12])

בחלקים מחו״ל הגיר הרגיל נפוץ יותר.

:lol: פולקסווגן כי חיים רק פעם אחת :lol:
פורסם

יש הרבה מאוד גופים בארץ שמייבאים גירים, מנועים ואביזרים נלווים מחו"ל, וכפי שהבנתי גם ניתן לייבא הסבה מלאה. ולא צריך שום לוח שעונים. בכל מקרה חבר שלי כרגע מברר עם המוסך שלו עלויות, כבר נאמר לו שההסבה אפשרית ובוצעה ע"י אותו מוסך מספר פעמים.

פורסם

שלום

הכרתי מישהוא שעשה הסבה מהגיר הרובוטי לגיר אוטומט

עלה לו 7000+- (בשטחים חבר שלו ערבי העביר את הרכב)

הוא קנה את הרכב מהוצאה לפועל עם גיר דפוק וזה השתלם לו...

עד כמה שידוע לי הוא מרוצה מהתוצאה

וכן החליפו צמה, הגה ולוח שעונים זה מה שאני זוכר כרגע.

• תוכן חדש...