Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני תקוע ולא מצליח לקבל החלטה סופית. אני רוצה לקבל חוות דעת/ייעוץ מבעלי 5 נפשות. אז זה הולך ככה:

אנחנו זוג הורים + ילד בן 7 + 2 תיאומים בני שנה וקצת

אני נוסע פחות או יותר 20,000 ק"מ בשנה ואשתי לא פחות מזה, נגיד שבין 20 ל-30 אלף בשנה.

אני מתחבט בין 2 אפשרויות עיקריות:

1. עבורי וכרכב משפחה ראשי - סיטרואן C4 פיקסו ןעבור אשתי רכב מיני עם גיר אוטומטי (דרישה שלה) שישרת רק אותה.

2. רנו פלואנס דיזל כרכב משפחה ראשי עבור אשתי ועבורי מיני זול עם גיר ידני.

מבחינה של עלות-תועלת אופציה 2 הכי טובה. 2 מכוניות חסכונית בדלק וגם מותאמות למרחקי הנסיעה שלנו. מצד שני חווית הנהיגה שהייתה לי בפיקסו מאוד "מדגדגת" לי לקחת את הרכב הזה. היה מאוד נעים ולא הייתה לי בעיה עם הגיר.

אני רוצה לשמוע מבעלי משפחות של 5 נפשות מה הם בחרו. אני מקווה שגם יהיו כאלו שבחרו במשפחתית שיוכלו לספר איך הם מסתדרים והאם הרכב מגביל אותם באיזו שהיא צורה.

תודה לכולם וסליחה עם חפרתי

פורסם

שלום, מה התקציב לכל העסק? האם מדובר ברכבים חדשים או יד 2? האם יש תכניות בעתיד להגדיל את המשפחה?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

התקציב הוא באזור ה-70 אלף. 2 הרכבים המועמדים הם יוצאי ליסינג.

בשלב זה אין תוכניות להגדלת המשפחה. אבל אני לא שוקל את הסיטרואן בגלל חשיבה עתידית אלא בגלל חווית הנהיגה, מרווח מאחור ל-3 הכסאות ובגאז' גדול שיתאים לכול שימוש (עגלת תיאומים עם אופניים ו/או מזוודה לנסיעה לטיול וכולה) שאני לא סגור שהפלואנס תיתן מענה לכול זה. בגלל זה הייתי שמח לשמוע את דעתם של בעלי 5 הנפשות במשפחה.

פורסם

70 אלף לשניהם או לכל אחד?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אחינו 70 אלף ש''ח יספיקו לך בקושי לרנו פלואנס דיזל וגם היא תהיה שחוטה.

לא מבין איך אתה מתכוון לרכוש עוד רכב בתקציב הזה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

כאשר היינו עם 5 נפשות החזקתי רנו קנגו טורבו דיזל ידנית בגלל שתי סיבות - חסכון בדלק ובגאז' ענק. בפלואנס תצטרכו כנראה לוותר על אופניים בנוסף לעגלת תאומים . מרחב פנים של פלואנס יספיק לכם - הרכב רחב. אם התקציב שרשמת מיועד לשני רכבים יחד, אני לא רואה איך תצליח לקנות פלואנס דיזל נומלית ובנוסף עוד רכב לנסיעות לא מועטות. פיקאסו במצב טוב ועוד רכב אוטומטי לאשתך גם נראה לי קצת דחוס בשביל 70 אלף. אל תשכח שגם הרכב השני יצטרך לנסוע יחסית הרבה. אני אישית הייתי קונה מסחרית קטנה (קנגו\ברלינגו\פרטנר) ידנית דיזל (מה שימצא במצב טוב) + דיהטסו סיריון חמודה לאישה. אבל אני יוצא דופן שמחזיק רכבים מסחריים בשביל משפחה (תראה בתמונה שלי מה אני מחזיק עכשיו בשביל 6 נפשות). מה שכן, בנוסף ל 6 נוסעים אני מצליח להכניס 3 אופניים. פיקאסו נוחה ומרווחת. הכל טוב ויפה, אבל המנוע טורבו בנזין לא מגלה אמינות מדהימה ומנוע 2 ליטר ממש לא חסכוני.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אחינו 70 אלף ש''ח יספיקו לך בקושי לרנו פלואנס דיזל וגם היא תהיה שחוטה.

לא מבין איך אתה מתכוון לרכוש עוד רכב בתקציב הזה.

גיסנו יש לי 2 הצעות קונקרטיות. פלואנס דיזל 2011 שנסעה 105 אלף והפיקסו שנת 2010 עם 75 אלף ק"מ.

פורסם

איזה דגם של פיקאסו מציעים לכם?

פורסם
כאשר היינו עם 5 נפשות החזקתי רנו קנגו טורבו דיזל ידנית בגלל שתי סיבות - חסכון בדלק ובגאז' ענק. בפלואנס תצטרכו כנראה לוותר על אופניים בנוסף לעגלת תאומים . מרחב פנים של פלואנס יספיק לכם - הרכב רחב. אם התקציב שרשמת מיועד לשני רכבים יחד, אני לא רואה איך תצליח לקנות פלואנס דיזל נומלית ובנוסף עוד רכב לנסיעות לא מועטות. פיקאסו במצב טוב ועוד רכב אוטומטי לאשתך גם נראה לי קצת דחוס בשביל 70 אלף. אל תשכח שגם הרכב השני יצטרך לנסוע יחסית הרבה. אני אישית הייתי קונה מסחרית קטנה (קנגו\ברלינגו\פרטנר) ידנית דיזל (מה שימצא במצב טוב) + דיהטסו סיריון חמודה לאישה. אבל אני יוצא דופן שמחזיק רכבים מסחריים בשביל משפחה (תראה בתמונה שלי מה אני מחזיק עכשיו בשביל 6 נפשות). מה שכן, בנוסף ל 6 נוסעים אני מצליח להכניס 3 אופניים. פיקאסו נוחה ומרווחת. הכל טוב ויפה, אבל המנוע טורבו בנזין לא מגלה אמינות מדהימה ומנוע 2 ליטר ממש לא חסכוני.

סליחה שלא נבהרתי נכון. ה-70 אלף מיועד לרכב הגדול והעיקרי. הרכב השני עוד לא סגור כי זה קשור למה יהיה הרכב הראשי אבל נגיד שיוקצב לכך משהו כמו 40 אלף ש"ח פחות או יותר.

הבעיה שלי עם המסחריות שהיצעת זה שאין להם 5 כוכבי בטיחות וברכב הראשי שיסע עם הילדים בדרכים בינעירוניות אני לא רוצה לקחת סיכון. אגב, העובדה שרנו לא ריסקו טת הפלואנס בנזין או דיזל שלהם היא חיסרון כי על הדגם החשמלי הפ קיבלו רק 4 כוכבים

פורסם

טוב, 70 אלף לרכב ראשי זה כבר משהו אחר.

ההחלטה שלך תהיה פשרה בין נוחות ופינוק של פיקאסו להוצאות דלק הרבה יותר נמוכות של פלואנס.

אם תבחר פיקאסו, תחפש דגם 2000 סמ"ק ללא טורבו.

ההמלצה שלי על סיריון נשארת בעינה.

פורסם
טוב, 70 אלף לרכב ראשי זה כבר משהו אחר.

ההחלטה שלך תהיה פשרה בין נוחות ופינוק של פיקאסו להוצאות דלק הרבה יותר נמוכות של פלואנס.

אם תבחר פיקאסו, תחפש דגם 2000 סמ"ק ללא טורבו.

ההמלצה שלי על סיריון נשארת בעינה.

ממה שקראתי הבנתי שדגם האוטומט 2000סמ"ק פחות מוצלח.

תודה על ההמלצה על הסיריוו.

אני מקווה שעוד חברים יספרו על הבחירה שהם עשו ואלו שבחרו במשפחתית שיתארו איך הם מסתדרים.

פורסם

פורסם

בדוק גם רנו סניק 5 מקומות 2010-11.

יש לו מנוע 2.0 ליטר וגיר רציף, שניהם של ניסאן. לניסאן יש ניסיון של מעל 20 שנה בייצור תיבות הילוכים רציפות ושילובן עם מנועים בהספקים יחסית גבוהים, כך שעל פניו זה אמור להיות אמין. וגם נעים יותר לשימוש מהגיר הרובוטי של פיקאסו.

הרכב לדעתי לא פחות מרווח מ C4 פיקאסו, למעט תא מטען קטן הרבה יותר (אם משווים לפיקאסו 7 מקומות עם שורת מושבים שלישית מקופלת).

פורסם (נערך)

יש לנו במשפחה גרנד סניק 2011. היא יותר נפוצה, סניק III עם 5 מקומות בקושי נמכרה.

אני לא מאמין שהיא נכנסת ל 70 אלף ש"ח.

רכב נהדר חוץ מצריכת דלק 1:8.5.

זה כבד למי שנוסע 20-30 אלף ק"מ בשנה.

אני נמנע מלהמליץ על הרכב הזה למי שנוסע הרבה בגלל יותר מ 2000 ש"ח בחודש הוצאות דלק.

האמת, בפיקאסו 2 ליטר זה לא יהיה שונה בהרבה.

לכן למי שכן סופר כמה כסף הולך לדלק היגיוני יותר לקנות פלואנס דיזל.

אני אישית ממתין עד שגרנד סניק עם מנוע דיזל תרד כמשומשת במחיר, ואולי אז אקח אותה ברצינות.

לצערי היא בקושי נמכרת.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

אני לא תומך בכלל בבעדפה של רכב משפחתי בתצורת סדן, מרווח ככל שיהיה, על פני מיניוואן.

זה פשוט לא אותו דבר. מינוואן הרבה יותר נוח.

אם אין התעקשות על גיר אוטומטי, חוזר וממליץ על ברלינגו מולטיספייס.

6 כריות אוויר ובקרת יציבות, צריכת דלק ריאלית של 1 ל 15/16, מבחינת מרווח ונוחות שימוש לא רואה את הפלואנס ממטר. דגם מולטיספייס לא נראה ולא מרגיש מסחרי. אומנם הוא פחות מהודר ומאבזר לעומת פיקאסו או סניק, אבל אמין, חסכוני ונפוץ. ומאפשר לקנות מודל יותר חדש.

• תוכן חדש...