Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת ספויילר מאיבי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סורי אם זה לא מתאים לפורום :roll: אבל רציתי לדעת אם אני מזמין ספוילר מאיבי לדוגמה הספוילר הזה

http://www.ebay.com/itm/PAINTED-2004-07-Lancer-JSP-388016-Factory-Style-Spoiler-w-LED-Fits-Mitsubishi-/271339065708?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2007|Make%3AMitsubishi|Model%3ALancer&hash=item3f2d11916c&vxp=mtr

אם יקחו לי מכס? יכולות להיות בעיות אחרות כולשהם? אם בטוח להזמין והמחיר טוב לדעתכם? תודה8)

פורסם

יתכן שהספוילר הזה ספיציפית יהיה "בעייתי", כי הוא מכיל אור ברקס. אני זוכר שקראתי פעם משהו כזה בפורום.

פורסם
יתכן שהספוילר הזה ספיציפית יהיה "בעייתי", כי הוא מכיל אור ברקס. אני זוכר שקראתי פעם משהו כזה בפורום.

אור בלם בספוילר לא יעבור מכס אבל זה רק במידה ויעלו על זה, לפעמים זה עניין של מזל.

פורסם

אז יש אולי למישהו מושג מאיפה עוד אפשר להשיג כזה ספוילר בארץ? שלא יהיה בעיות באזור הדרום והמרכז

חיפשתי ברדלין ובהרבה פירוקיות ולא מצאתי גם ביד 2 אין שום דבר כבר כמה חודשיים :(

פורסם

נדמה לי שראיתי ספוילר דומה לזה, אצל "חמודה חלקי חילוף" בחורה ליד צומת שוקת..

זה מספר הטלפון שלו - 08-6513135 שווה בדיקה.

פורסם (נערך)

זה ספויילר שהגיע ברמת גימור "ספורט" ראיתי כבר כמה כאלה בארץ תנסה בפירוקיות זה האופציה היחידה עם אתה אומר שלא מצאת ברד ליין. להמשיך לחפש בפירוק!

דרך אגב- המוכר לא שולח לישראל, ומנסיון המחיר משלוח שהם תוקעים בפרטי לא שווה את זה

עריכה אחרונה על ידי Ofir9

Citroen Xsara sx 2000 TD1.9

VW Golf Mk2 1991 1.6

Rat is not a crime!

• תוכן חדש...