Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ פג'ו 404 קבריולט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברוך הבא בצל קורתנו,

כדאי שתקרא את האבטומוביל החדש. אם לא קיבלת אותו ואתה חבר מועדון החמש אז הוא יגיע מחר או ביום א'. אם אתה לא חבר במועדון החמש כדאי שתרשם ותבוא למפגשים, שם תכיר אוצר של מידע.

בין הכתבות באבטומוביל החדש יש כתבה כיצד לא להסתבך בשיפוץ ובין יתר העצות ממולץ שלא טוב להפוך למחסן חלקים.

פרט מה חסר לך זה יעזור לך להתמקד.

האוטו יפיפה וראוי לשפץ אותו.

בהצלחה!

שלמה דן גדרון

פורסם (נערך)

אני מחזיק בשלוש מכוניות אספנות הרבה שנים. עד אתמול גם אני אגרתי חלקים רבים (עשרות מטרים מרובעים) ובדיעבד מסתבר שזה מיותר. נכון יש לי כל מיני חלקים נדירים אבל ממש בשלושים השנים האחרונות את רוב מה שהייתי צריך לא הוצאתי מחסן החלקים שלי כאם נאלצתי לקנות. נכון אי אפשר להתעלם זמה שאני גם נהנה לאסוף ילקים וכלים. אבל במגבלות השטח זה בסופו של דבר מכביד.

עריכה אחרונה על ידי oldcar

שלמה דן גדרון

פורסם
באיזה דרכים אפשר להירשם למועדון?

כל הדרכים מובילות לגבעתיים....

הדרך הקצרה ביותר: להתקשר לסמדר, מזכירת המועדון - טל. 03-7318818 בשעות הפעילות, ולבקש להרשם.

בהצלחה

עודד

• תוכן חדש...