Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיקור פיאסטה ידנית 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד שבועיים אני צריך לעשות טיפול ראשון לפיאסטה. התקשרתי לברר מחירים ודי קיבלתי שוק האמת. האם סכום של 750-800 ש''ח מקובל לטיפול ראשון?

סה"כ לפי מה שהבנתי מחליפים בו שמן ופילטר ובדיקת בלמים שגרתית. נשמע הזוי.

פורסם

למה ציפית?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

כאשר רכשתי את הרכב אלה המחירים שאמרו לי, לכן העדפתי לעשות חבילה של 3 טיפולים שכוללים עוד מספר דברים חוץ מהטיפול הרגיל של הרכב.

גילמו לי הכל בתשלומים של הרכב וככה העדפתי להיפטר מזה במקום להיות מופתע כל שנה מחדש מהמחיר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

לכל המתעניינים.

הופתעתי לטובה מנפח האחסון של תא המטען של הפורד פיאסטה שמאפשר להכניס אופנים כאשר המושב מקופל בלי לפרק גלגלים. זה יכול להיות חשוב למי שלא רוצה לשים מתקן לנשיאת אופניים כדי שהוא לא ישרוט את הרכב, או יפעיל לחץ על השמשה האחורית.

למרות שמבחינת הנתונים היבשים הוא לא תא המטען עם הנפח הכי גדול בקטגוריה, במדידות שלי מבחינת השטח (לא הנפח) הוא יותר גדול מהקליאו ומה i20 הקודמת.

תא המטען של הפיאסטה מספיק לנו בלי בעיות לזוג עם כלב ותינוק בנסיעות ארוכות עם ציוד לכמה ימים ועם עגלת תינוק + עריסה (בייבי-ג'וגר).

Bicycle inside a Ford Fiesta trunk.JPGBikes inside a Ford Fiesta trunk.JPG

Bicycle inside a Ford Fiesta trunk.jpg

Bikes inside a Ford Fiesta trunk.jpg

• אהבתי 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

טוב, אז לאחר שנה עם הרכב ו-11 אלף ק"מ {כן, לא נוסע הרבה} ולאחר טיפול ראשון:

אני מאוהב ברכב גם לאחר שנה, עושה עבודה מדהימה, לא זולל דלק למרות שאני בפקקים כל בוקר, נסיעה חלקה ושקטה, שדרגתי את המערכת חוץ מהמולטימדיה שהגיעה עם הרכב שעדיין עובדת כמו שצריך ללא תקלות וללא בעיות.

נכון, המנוע קצת אדיש אבל לא ברמות שאי אפשר להסתדר איתו, בטיפול שנתי החליפו שמן ופילטר שמן, בדקו הכל והיה פיקס.

מדי פעם אני מסיע עוד 3 אנשים ברכב, עדיין סוחב טוב למרות המנוע העצל במקצת.

מומלץ מאוד למי שמחפש רכב סופרמיני ברמה גבוהה.

פורסם

בשעה טובה!

גם אני הגעתי לשנה ו16 אלף ק"מ ועשיתי טיפול ראשון לפני יומיים, אמרו לי רק שאחד הבולמים נוזל אז הזמינו לי ליום למחרת והחליפו באחריות.

שקלתי אם לפתוח שרשור חוות דעת אבל אין לי כלכך זמן אז רק אציין כמה חסרונות ויתרונות.

יתרונות:

- זריזה

- נוחות נסיעה טובה מאוד ביחס לשאר המתחרות.

- עיצוב (לא רלוונטי לכל אחד)

- צריכת דלק של ליטר ל12.5-13 ק"מ שהיא נחמדה מאוד ביחס למנוע 1.6 ורוב הנסיעה עירונית.

- הגה נוח מאוד

- מערכת מספקת אותי בהחלט.

- מרימי שמשות.

- תא מטען דיי גדול לעומת מה שראיתי אצל הקליאו והאיביזה.

- בקרת אקלים

- מבחוץ נראה דיי קטן אבל מרגיש מרווח מבפנים (לפחות מקדימה)

- מערכת זינוק בעלייה מועילה מאוד.

חסרונות:

- אין מגנזיום לאף דגם

- מראות לא מתקפלות

- הגיר לא מתאים לכל אחד. נתתי כמה פעמים לחברים לנהוג באוטו וניכר כי התפעול היה להם קצת משונה אבל מתרגלים. האמינות שלו תלויה בספק - אצלי טפו טפו טפו.

- אופן העברת ההילוכים במצב הידני מתבצע ע"י כפתור + ו - על הידית עצמה. לא ממש נוח.

- הבידוד לא במיטבו. מעל 120 קמ"ש שומעים שריקה של רוח. וגם את המנוע בסל"ד גבוה. (אני דווקא אוהב לשמוע את המנוע מטפס בסל"ד ;) )

- פנים הרכב שחור מדי, יכלו להשקיע בעוד כמה אפשרויות צביעה.

- המיקום של כניסת הUSB וAUX והמצת מעט בעייתי מכיוון שכאשר הכבלים מחוברים הם חוסמים תא שלם.

זה בערך הכל, היתכן ושכחתי כמה דברים

פורסם

אנחנו גם עם הפיאסטה הידנית כבר כמעט שנה וחצי, שלנו בציר 2012, ואנחנו ממש מרוצים.

כרכב יחיד למשפחה צעירה אני חושב שהוא כמו כפפה ליד עבורנו, אנחנו מסתדרים נפלא ועם מספיק מרחב וחושבים שזו התמורה הטובה ביותר לכסף שיכלנו לקבל.

עלויות האחזקה עד כה סבירות לחלוטין.

הדאגה היחידה שלנו היא מה נעשה שנצטרך טיפה יותר מרחב.

פורסם

דניאל - אתה צודק, הגיר ברובוטי לא הכי נוח, אבל מתרגלים גם לזה.

משום מה הרבה התלוננו על בידוד לא הכי טוב, אצלי זה לא קורה, גם ב-140 קמ"ש לא שמעתי את המנוע ולא שריקה של הרוח.

אריק - לא שמתי לב באיזה שמן, שכחתי לשאול אותם איזה שמן שמו לי ולא הייתי לידם בזמן הטיפול.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ :-o

אני מתכוון לרכוש בקרוב מאוד פיאסטה ידנית 2013.

-לאלו מכם שלא קיבלו את מערכת המולטימדיה, איך אתם מחברים את הטלפון לטובת שמיעת מוזיקה?

-איפה ממוקם ה-USB?

-התרשמות אחרי שנתיים?

-כמה עולה לכם ביטוח חובה+מקיף? איפה?

פורסם

גם במערכת שהיא לא מולטימדיה יש usb וגם aux.

זה נמצא ליד הידית הילוכים קצת יותר למטה.

אני משלם 3800 חובה ומקיף, עם וותק של 8 שנים, בנוסף אבי גם מבוטח.

אומנם שלי שנת 2014 ואצלי כבר קצת יותר משנה, אני מבסוט לגמרי על הרכב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...