Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיקור פיאסטה ידנית 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נזכרתי בעוד שאלה שרציתי לשאול

בחלון הקטן בלוח המחוונים באמצע, מתחת לאורות גבוהים יש מקום לעוד נורה אך לא מצאתי עדיין מה היא. מישהו יודע?

פורסם
נראה לי שאתה מתכוון למנורה של האורות הגבוהים.

לא לא, ה"חלון" המדובר מספיק גדול בשביל שתי נורות, הגבוהה מביניהן היא האורות גבוהים. מתחתיה יש מקום לעוד נורה, שאותה איני יודע

פורסם
מגבר של GroundZero

קומפוננט של Hybrid Audio

ובקרוב מערכת מולטימדיה חדשה של Alpine

רכיבים מדהימים ואיכות מצוינת.

איזה מתאם לדאבל דין הזמנת?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה של roadrover 7 אינץ׳ אם אני זוכר נכון, לכן כל המתאמים והפלסטיקים כבר קיימים וצריך רק להוציא את הקיימת ולשים חדשה.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

המתאם שמגיע עם המערכת מולטימדיה שמגיעה עם הרכב מתאים לכל דאבל דין?

בלי להכנס להוצאות על מגברים ורמקולים, החלפה של המערכת עצמה תעזור לשפר את הסאונד?

פורסם

כמעט לכל דאבל דין, צריך לברר דגמים ספציפיים ולבדוק.

אני יכול להגיד לך בוודאות שבמידה ותחליף את המולטימדיה למשהו איכותי יותר אז הסאונד ישתפר. אני החלפתי קודם את הרמקולים ושמתי מגבר וכמובן שהסאונד השתפר. אבל אתה יכול לרכוש רמקולים טובים בכלום כסף ביד 2 או לחפש פה בפורום.

בפונטו הישנה שלי הייתי עם רמקולים של אינפיניטי והסאונד היה טוב וכאשר החלפתי את המערכת עצמה הסאונד השתפר פלאים, לכן כל רכיב שתחליף ישפר את הסאונד הנתון.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

אתה לא תוכל לשים דאבל דין עם הפלסטיקה הקיימת.

המסך למעלה הוא רק מסך,והמוח שלו יושב מאחורי הדשבורד,לכן אתה לא תוכל לשים מערכת במקום של המסך הנוכחי.

אתה תצטרך לעשות דבר כזה:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הרכב מגיע מהיבואן עם מסך מולטימדיה לדעתי דאבל דין בהתקנה מקומית ולא עם המערכת המקורית.

במערכות של roadrover שמגיעות עם הרכב המסך נמצא במקום נפרד מהמוח של המערכת ?

פורסם (נערך)
לא ככה?

כן זה הליך הפירוק,הבעיה שאין לך איפה לשים את המכשיר.

בנוסף תצטרך גם מתאם לשליטה בהגה אם תרצה לשמור את השליטה בהגה.

אני ביצעתי התקנה ברכב שלי והייתי צריך מתאם לפלסטיקה,מה שכן הוא לא יושב מי יודע מה אז הזמנתי אחד אחר.

הרכב מגיע מהיבואן עם מסך מולטימדיה לדעתי דאבל דין בהתקנה מקומית ולא עם המערכת המקורית.

במערכות של roadrover שמגיעות עם הרכב המסך נמצא במקום נפרד מהמוח של המערכת ?

אכן המערכת היא בהתקנה מקומית,וכן המוח של המערכת יושב בנפרד מהמסך ולכן המסך נכנס בחופה שמעל הרדיו,מכשיר דאבל דין רגיל לא יכנס שם.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...