Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיקור פיאסטה ידנית 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כרגע הם מוכרים 2 סוגים של פיאסטה. ידנית שמגיעה בלי כיסא מתכוונן ואוטומטית שמגיעה עם. מעניין אם אפשר לקנות כיסא נהג מתכוונן לגובה או לגובה הברכיים במגרש מכוניות לפירוק ולהרכיב אותו ?

הם גם התקמצנו על משענת ליד בגרסה הידנית. הם כאילו נתנו מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס, אבל חסכו בדברים בסיסיים.

גם בפיג'ו 208 חסכו על משהו בסיסי שבגללו אשתי פסלה את הרכב וזה כוונון חשמלי של המראות והמראות צד מגיעות ברמה הבסיסית עם כוונון ידני באמצעות ידית קטנה שנמצאת ליד המראה בתוך הרכב, משהו שחשבתי שכבר נעלם בסוף שנות התשעים.

באמת מענין הענין הזה של העדפות יצרן בכל הקשור לחיסכון בגירסאות הקמצניות. מנגנון חשמלי לחלונות מאחור, לא באמת חשוב, גם מולטימדיה משוכללת ענין שאפשר לחיות בלעדיו, אבל חוסר אפשרות להתאים כיסא לנהג נראה כמו פגם לא פשוט בהגיונו של היצרן, כך גם העדר אפשרות לכיוונון מרחוק של מראת הצד הימנית לפחות, הראשון אצל פורד והשני אצל פג'ו. לזכות האחרון ייאמר שגם בגירסה המאוד "עניה" יש 6 כריות אוויר ואפשרויות כיוון מלאות של מושב הנהג וההגה.

• רעיון טוב! 1
פורסם

כינון מראות צד חשמל לא קריטי לדעתי,אם זה נהג בודד אז מכוונים פעם אחת ולא נוגעים יותר,ואם 2 נהגים אז מזיזים קצת וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל אחד ומה שנוח לו, לי ממש לא אכפת כיוון המושבים. רק קדימה, אחורה וזווית המשענת זה בסדר בשבילי.

דווקא חלונות חשמל מאחורה באסה שאין אבל עם זה אפשר לחיות.

רועי5 - בפיאטסה יש 7 כריות אויר ויש אפשרות לכוון את המראה הימנית מרחוק. אבל אכן אין אפשרות לכוון את גובה המושבים.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
גם לי לא היו ניילונים על המושבים של הפיאסטה החדשה אבל היו רק 7 קילומטרים על השעון כך שלא יכול להיות שמישהו השתמש ברכב, הכי גרוע הוא היה יכול להיות בתצוגה, אבל לפי החוק הם חייבים להגיד את זה כי זה נחשב לשימוש קודם ברכב.

אני גיליתי משהו אחר מעצבן אחר אחרי הקניה וזה שאין אפשרות לכוון את המושב לגובה או לשנות את זווית הברכים. לא חשבתי אפילו שצריך לבדוק את זה כי זה היה נראה לי משהו בסיסי.

בעבר היה נהוג להשאיר את הניילונים - היום מסירים אותם כחלק מהליך ההכנה למסירה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אשמח להחיות את השרשור בשביל מספר שאלות:

1. בבעלותי דגם ה1.6 רובוטי וכבר צברתי 6500 ק"מ. בתקופת ההרצה הצריכת דלק הייתה בין 9.6-10.5 ק"מ לליטר, עכשיו בתדלוקים האחרונים אני מגרד את ה11 ק"מ לליטר, עדיין נמוך בהרבה מנתוני היצרן. האם גם אצלכם הצריכה בטווח הזה? וכן ראיתי שבתחילת השרשור דיברתם על צריכת הדלק אבל עבר זמן וחשבתי אולי לחלקכם זה השתנה.

2. האם יש אפשרות להפעיל את החימום שמשות לא על המקסימום? כי שאני לוחץ על הכפתור של השמשה הקידמית (מדובר בבקרת אקלים) אז זה ישר קופץ ל HIGH...

3. אתם ממלאים את האוויר לפי דרישת היצרן? 26 מאחורה ו33 מקדימה למרות ההבדל הגדול וקצת לא הגיוני?

4. ראיתי שבקרוב יגיע לארץ דגם הטיטניום עם חישוקי המגנזיום שכל כך חיכינו להם, בכמה לדעתכם ניתן יהיה לרכוש אותם?

חשבתי על השאלות מספר ימים ולא היה לי זמן לשאול אותם אז סביר להניח ששכחתי כמה...

פורסם

זאת צריכה עם מזגן?עירוני?בין עירוני?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני עם הפיאסטה הידנית, צריכת דלק היא 14 ק"מ לליטר משולב, בערך חצי חצי עירוני ובין עירוני.

שזה טיפה יותר טוב ממה שהיה לי בהרצה.

אני ממלא אפילו קצת יותר מהלחץ המומלץ כי אני עובר מרחק עד שאני מגיע לתחנת דלק.

בנוגע לחישוקים המקוריים, כמו שאני מכיר את דלק המחיר יהיה מוגזם ואני לא באמת רואה סיבה להעדיף חישוק מקורי על פני חישוקים מחברה מוכרת וטובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אחרי חודש וחצי של שימוש בפיאסטה הידנית. אצלי צריכת הדלק עומדת גם על 1:14 של נסיעה משולבת ועם מזגן שדולק כמעט קבוע על העוצמה הראשונה, קצת מאכזב, אבל אפשר לחיות עם זה.

הרכב עצמו לדעתי מאוד נוח לנהיגה וגם התרגלתי למושב שלא ניתן לכוונון לגובה. ותא המטען מפתיע אותי בכל פעם לטובה בנפחים שאפשר להכניס לתוכו כאשר המושבים האחוריים מקופלים.

הדבר היחיד שממש מעצבן היא מערכת המולטימדיה העלובה שמגיעה עם הרכב.

שאפשר לקרוא עליה בשרשור הזה.

פורסם

מה מאכזב בצריכת דלק כזו? מה חשבת שזו אלטו?

הרכב שוקל מעל לטון ועם מנוע צנום, זה היה מובן מאליו.

מערכת המולטימדיה ניתנה בחינם, ולכן אני לא מתבכיין עליה, דבר ראשון כבר החלפתי אותה ודבר שני הגיע איתה כל הציוד כדי להחזיר את המערכת המקורית ב15 דקות, אתה לא חייב להישאר עם המולטימדיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לאיזה מערכת החלפת וכיצד היא מתממשקת עם כפתורי ההגה והמזגן?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הנסיעות שלי הן ללא מזגן כלל. חצי עירוני חצי בינעירוני.

אגב בדגם 1.6 המושבים ניתנים להגבהה וכן המערכת שמגיעה עם הרכב קצת מאכזבת.

מישהו יכול להסביר לי על ה Ford EcoMode שיש בהגדרות?

פורסם
לאיזה מערכת החלפת וכיצד היא מתממשקת עם כפתורי ההגה והמזגן?

Pioneer 80prs

יש לי מתאם הגה, אין לי בקרת אקלים לכן היא לא מתמשקת איתה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

1:14 קצת מאכזב אותי מרכב ידני. לפני זה היתה לי טויוטה קורולה 2001 שעשתה 1:13, אז חשבתי שברכב חדש יהיה שיפור יותר דרמטי.

האם הסאונד הנוראי הוא בגלל מערכת המולטימדיה הזולה בהתקנה מקומית שהיבואן נותן ולא בגלל הרמקולים והחלפה של המערכת תפתור את זה ?

עוד משהו מעצבן הוא שלפעמים לא שמים לב שההילוך האחורי לא נכנס עד הסוף, המצלמת רוורס עדיין נדלקת אבל כשמנסים לזוז יש רעש נוראי.

• תוכן חדש...