Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיקור פיאסטה ידנית 2014

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב לא שווה בלי כרום, מוכל להחליף איתך את הרכב ראש בראש ואז יהיה לך כרום בגריל [emoji16]

הפנסי ערפל עלו לי 300.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לא מכיר את האוטו הזה, מוכן לקחת כנתון שאין שני לו או משהו בסגנון, אבל למה חוסר הפרופורציה הגרוטסקית הזו בין פרופיל צנוע וקטן למין פה כזה מוגזם בחרטום. הם באמת חושבים שהחיקוי הזה לגריל המסורתי של אסטון מרטין מושך קליינטים ? לי זה נראה כמעט מביך, משהו כמו הזרקת סיליקון לשפתיים שאבדה עליה שליטה.

פורסם
לא מכיר את האוטו הזה, מוכן לקחת כנתון שאין שני לו או משהו בסגנון, אבל למה חוסר הפרופורציה הגרוטסקית הזו בין פרופיל צנוע וקטן למין פה כזה מוגזם בחרטום. הם באמת חושבים שהחיקוי הזה לגריל המסורתי של אסטון מרטין מושך קליינטים ? לי זה נראה כמעט מביך, משהו כמו הזרקת סיליקון לשפתיים שאבדה עליה שליטה.

להפך, זה דווקא אחד הדברים שהכי משכו אותי.

ללא קשר לאסטון מרטין אני חושב שהתוספת הזאת ביחס ממש מוסיפה לרכב ביחס לפיאסטה הישנה יותר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
הרכב מגיע בלי פנסי ערפל, אני הוספתי מקוריים.

כרגע הם לא פעילים, יש את החיווט והכול, ממסרים ופיוזים.

צריך לפתוח את האופציה להדלקה במחשב, יעשה בהמשך בעזרתו של חבר שעובד בדלק.

למי ששאל לגבי הג'אנטים, אני עולה מידה ל16 אינצ'.

למה צריך אופציה לזה דרך המחשב? הרי יש ברכב כפתור מוכן כבר להדלקת הפנסי ערפל, איפה השגת מקורי ב 300 ש"ח? כמה לוקחים לך על ההרכבה?

פורסם

אריק אשמח לדעת איזה נורות יש לך ברכב ראיתי שהן לבנות,אם יש קישור אשמח מאוד

ולגבי ההשחרה ,החלון האחורי חוקי ?

רוצה גם להשחיר אצלי ומתלבט לגבי החלון האחורי

אם למישהו יש רעיונות.לתוספות מאיביי או כל אתר אחר יהיה מעולה.אם יישתף בקישור

פורסם
אריק אשמח לדעת איזה נורות יש לך ברכב ראיתי שהן לבנות,אם יש קישור אשמח מאוד

ולגבי ההשחרה ,החלון האחורי חוקי ?

רוצה גם להשחיר אצלי ומתלבט לגבי החלון האחורי

אם למישהו יש רעיונות.לתוספות מאיביי או כל אתר אחר יהיה מעולה.אם יישתף בקישור

בתכלס,ההשחרה לא חוקית יש לי גם מקדימה,אבל עדין.

מטסטים אני לא פוחד,הבעיה זה שוטר תנועה סורר שמשעמם לו.

אני סומך על זה שזה רכב חדש ולא מסתכלים על זה.

למה צריך אופציה לזה דרך המחשב? הרי יש ברכב כפתור מוכן כבר להדלקת הפנסי ערפל, איפה השגת מקורי ב 300 ש"ח? כמה לוקחים לך על ההרכבה?

פנסים השגתי כמו חדשים מפירוק,הפנסים האלו יושבים גם בקרוז סוויפט פוקוס ועוד כמה רכבים,את הפלסטיק קניתי מאיביי ב90 ש"ח.

קראתי בפורמים בחו"ל של פיאסטות שצריך לפתוח אותם דרך המחשב,יש הכול מוכן חיווט ממסרים וכל מה שדרוש,גם מפסק יש אך זה עדיין לא פועל בלי פתיחה במחשב,אני אעדכן בהתפתחויות בנושא זה,מקווה שבאמת אפשר להשמיש אותם.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בדשבורד מעל המערכת מולטימדיה לכיוון השמשה הקדמית, יש איזה גולה כזאת שאין לי מושג מה התפקיד שלה...מצ"ב בתמונה מוקף בריבוע.

יש למישהו מושג מה זה?

untitled.JPG

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

• תוכן חדש...