Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הרכבים הללו, כאשר התקציב הוא עד 80 אלף.

האפשרויות הן B4 דגם של עד שנת 2009 (בדגם זה אפשרי גם מנוע 2000 וגם מנוע 2500) או דגם של 2010 (מנוע 2000 בלבד)

לגבי מאזדה האפשרויות הן 2009 מנוע 2000 או פרימיום מנוע 2500.

הנסיעות בעיקר עירוניות ולפעמים בין עירוניות עם שני ילדים ועגלה.

האבזור והפינוק ברכב חשוב לי, כמובן גם נוחות הנסיעה

מבחינת צריכת דלק ברור לי שלא מדובר ברכבים של אחד ל 15 אבל שתהיה סבירה ולא צריכה שמגיעה למספרים של אחד לשבע.

אשמח לשמוע המלצות והבדלים מהותיים בין הדגמים שציינתי

תודה

פורסם

היי, קודם כל אני מציין ששניהם רכבים ממש אמינים וטובים!

b4 מבחינת ביצועים, אחיזת כביש , חווית נהיגה - הוא בהרבה מעל מאזדה 6 . החיסרון ב b4 זה צריכת דלק גבוהה ואין לו שוק לעומת המזאדה 6 עם שוק יותר גדול צריכת דלק נמוכה יותר {לא חסכונית מאוד, אבל יחסית ל b4 היא יותר חיסכונית} אבל כמובן שמבחינת ביצעוים ה b4 משאיר לו אבק.

יתרון ענק שיש ל b4 הוא יציבות! הרכב מאוד מאוד יציב.. בכל אופן שניהם רכבים מוצלחים. שיהיה לך בהצלחה.

פורסם

תודה על העזרה, בכל מקום שקראתי אכן כתוב ש B4 צורכת יותר דלק ובעלת ביצועים ויציבות טובים יותר.

אני מחפש לדעת פרטים קצת יותר מדוייקים.

למשל, צריכת דלק של B4 דגם ישן של 2009 לעומת דגם חדש 2010 עם הגיר הרציף לעומת מאזדה 6 מנוע 2000/2500

כנ"ל לגבי הבדלים באבזור ובנוחות הנסיעה.

פורסם

איזה חוויה יש בB4?

הבעיה בB4 החדשה זה שהיא פשוט רכב מכוער ולדעתי 1:1 מול ה5 פרמיום המאזדה לוקחת כי היא נראית יותר פרמיות.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

מניסיון על b4 2007 אני אתמצת:

שותה דלק

סחירות גרועה

לא מספיק מאובזרת בטיחותית

מהנה מאוד לנהיגה ומשרה תחושת בטחון

נאה

אמינה

GOT סחוג?

פורסם

RL תודה על העזרה

אשמח למידע קצת יותר מפורט על צריכת הדלק והיעדר אביזרי בטיחות

מישהו יודע מתי הוחלף הגיר 4 הילוכים בסובארו B4 לגיר רציף?

האם רק בדגם עם הצורה החדשה של 2010 או שיש גם צורה ישנה עם גיר רציף?

• תוכן חדש...