Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לעבודה עד 50,000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

אני צריך עזרה בקניית רכב לעבודה.

לא אוהב מסחריות מפאת נוחות.

יש לי סחורה אבל לא יותר מדי אני עובד ב-יאס ז"א יש כמה ממירים סולם וכל הציוד הנלווה להתקנות.

השאיפה שלי הייתה רכב הרומסטר אבל שמעתי שהוא לא אמין גם לא חסכוני כ"כ. זה רכב עם מקום ולא מסחרי.

כיום יש לנו רכבים פרטים בחברה אפשר להסתדר איתם אבל רצוי שרוב הציוד יהיה בבגאז' בכדי שהאחורה יתפנה לי מעט.

אני נוסע כ70-100 ק"מ ביום בתוך העיר. אני מחפש רכב אוטומט או כל דבר אחר שלא ידני,

חסכוני (לא ברמה שאני לא אסכים על 1:13)

ומשנתון 2009/2008.

התקציב עד 50,000 ש"ח (לא אתנגד ל40,000)

תודה רבה! :-(

פורסם

למרות שאתה לא רוצה מסחרי - ממליץ לך לבדוק את הפיאט פיורינו דיזל עם גיר רובוטי.

היא מאד חסכונית ודי זולה לרכישה (50K קונים שנת 2011)

אופציה נוספות אך פחות חסכוניות:

יונדאי i30CW

פורד פוקוס סטיישן

סקודה פביה ספייס

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הטריוס יקר - והפיורינו הרבה יותר קטנה ממה שאתה חושב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אוטומטי, עם מקום לציוד (סולמות, ממירים, ארגז כלים וכד'), שיעשה 1:13 (בעיר !), שלא יהיה מסחרית (שאגב, יותר נוחה מכל פרייבט מצ'וקמק !)...

תאמין לי, יש לך דרישות... (ועוד לחשוב שאתה מסתכל על טריוס... השם יעזור !).

נראה לי שאתה לא עושה את הקישור בין הדרישות שלך למציאות, ומתעקש לחפש מכונית שלא מתאימה לצרכים שלך, כאשר הטיעונים שלך מבוססים על דיעות משנות ה 60.

מציע לך, בחום, להקשיב לדבריו של ZVIT (אם התקציב היה גדול יותר, הייתי אומר לבדוק את ה QUBO של פיאט. הוא קטן, חסכוני בטירוף, ויש אוטומטי. מאחר והתקציב נמוך יותר, ZVIT הציע לך בדיוק מה שאתה צריך).

בהצלחה ברכישת הטריוס :)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

כמה הפיורנו צורכת בעיר וכמה הסקודה פאביה ספייס יש מושג? אני אגיד לך את השיקולים שלי איציק. הפיורנו היא מסחרית מדי. יש חשיבה גם לשימוש משפחתי )גם יש לה דלת אחת( ושאר ההצעות קטנות מדי, אומנם הם סטיישן ארוכות אבל השאיפה היא משהו בין לבין כזה כמו שחשבתי על הרומסטר אבל ירדתי ממנה. לטכנאים של בזק אין ציוד מגוון כמו שלנו יש. וזה עוד לפני שביררתי אם יגיע לי החזר מס כלשהו על רכב מסחרי בתור עצמאי

פורסם

כן, ממש B4 סטיישן תעשה 1 ל 13 בתוך העיר...צריכת הדלק שלה בערך כפולה מזה.

ב 50000 אפשר לקנות רנו קנגו אוטומטית 2010. יש פה ושם דגמים עם שתי דלתות צד.

היא לא תעשה 1 ל 13 בעיר, אבל מבחינת נוחות שימיש, גם למשפחה וגם לעבודה היא עדיפה בפער ענק מכל רכב סטיישן או ג'יפון כמו טריוס.

פורסם

לפני כמעט שנה התקינו לי יס בבית ובא לי טכנאי עם טויוטה קורולה תבדוק אותו גם כאופציה, חסכוני,די אמין מומלץ מאד

פורסם

הפיורינו צורכת כמחצית מכמות הדלק שצורכת הפאביה ספייס האוטומטית.

אם החסכון הוא בראש מעייניך - אין לך מה לחפש במקום אחר.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

• תוכן חדש...