Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית מאזדה 3 2014 0ק"מ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום אני בן 17 עבדתי מגיל 16 וחסכתי 57000 שקל ...

אני מעונין להתחייב על רכב מסוג מאזדה שלוש מהחברה הרכב עומד על 137.000

נותן את הכסך והשאר ל 5 שנים בתשלומים של 1100 שקל בחודש , רצתי לדעת על הצעות או הנחות מישהו מכיר איך אפשר לעשות הנחה שם וחוות דעת על הרכב מי שנסע עליו או שיש לו אותו וצבע מומלץ.. (אני מרויח משכורת של 4000 שקלים בחודש )

תודה רבה לעוזרים!!!

פורסם

שאלה קטנה וסליחה על הסקרנות...אם אתה בן 17 ז״א שבמצב טוב עוד שנה וחצי אתה מתגייס/מתחיל ללמוד שזה עולה לא מעט כסף. איך אתה מוכן להתחייב ל-5 שנים?

אני לא בא לחטט אלא אני לא רוצה שבעקבות הצעות כאלה ואחרות תקנה רכב שירושש אותך ובעוד שנה לא תוכל להחזיר את הכסף.

בקשר להנחות, ברגע שתגיע לסוכנות או לחברת השכרה תמיד יתנו לך הנחות. המחיר המפורסם הוא תמיד הכי גבוה.

אבל אולי לפני הכל, תגיד לנו מה אתה רוצה מהרכב? איזה מטרות הוא אמור לשרת? כי להוציא 137K על רכב ועוד בגיל 17 זה לא בא ברגל ובטח שלא על סמך דעה כזאת או אחרת בפורום.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
שאלה קטנה וסליחה על הסקרנות...אם אתה בן 17 ז״א שבמצב טוב עוד שנה וחצי אתה מתגייס/מתחיל ללמוד שזה עולה לא מעט כסף. איך אתה מוכן להתחייב ל-5 שנים?

אני לא בא לחטט אלא אני לא רוצה שבעקבות הצעות כאלה ואחרות תקנה רכב שירושש אותך ובעוד שנה לא תוכל להחזיר את הכסף.

בקשר להנחות, ברגע שתגיע לסוכנות או לחברת השכרה תמיד יתנו לך הנחות. המחיר המפורסם הוא תמיד הכי גבוה.

אבל אולי לפני הכל, תגיד לנו מה אתה רוצה מהרכב? איזה מטרות הוא אמור לשרת? כי להוציא 137K על רכב ועוד בגיל 17 זה לא בא ברגל ובטח שלא על סמך דעה כזאת או אחרת בפורום.

אני כיונתי לכיון המאזדה החדשה כי היא מבחינתי מושלמת בשבילי ספורטיבית יפה מפנקת פוזה גם חשוב בכל זאת בן 17 .. ובקשר לצבא אני מתגייס לבית גולמיץ מ8עד 1 ככה שיש לי מספיק זמן במהלך היום גם לעבוד ..

פורסם

ידידי, המאזדה יפה כן, אבל אל תשלה את עצמך שהיא ספורטיבית.

אישית במצבך הייתי הולך על משהו קטן יותר כמו קליאו (יפיפיה ומאובזרת לא פחות מהמאזדה) שהיא הרבה יותר מיוחדת, ותחסוך לך כ30,000.

אם החלטת שאתה בכל זאת נעול על המאזדה, לך על ההאצ׳בק.

רק כך בחשבון שזה רכב שרגיש מאוד לצבע שאתה בוחר, כלומר בצבעים מסויימים נראה פשוט סתם, ובאחרים מליון דולר.

לך על האדום המיוחד שלהם (אם כי זה יעלה לך 3000 ש״ח נוספים) או לבן.

אגב, אל תצפה להנחות משמעותיות על הרכב הזה.

פורסם

שמור את הכסף שלך חביבי! עבדת וחסכת וזה יפה מאוד, אבל בגיל 17 ללכת ולהוציא 130K על רכב? אתה שפוי, קנה אחת שנת 2010 ב 50-55 אלף ש"ח ותאמין לי גם זה מעל ומעבר בשביל מה שאתה צריך, אני לא מאלה שאומרים לא לחיות, אבל כל החיים לפנייך ורכב כזה ייענה על כל ציפיותך, להתחייב על 80 אלף ש"ח שאין לך בגיל 17, בתקווה שאתה קורא הרבה זמן בפורום הזה, אתה תראה את הפוסט הזה בעוד כמה שנים ותודה לי...

פורסם

מסכים עם כל מילה, בגיל 17 להוציא סכום כזה זה טירוף.

אם בכל זאת אתה נעול על סכום כזה, תוכל לקחת רכב שהוא יותר ספורטיבי מהמאזדה ואם כבר על מאזדה אתה נעול אז כמו שאמרו מעלי קח רק האצ'בק בצבע האדום מטאלי, הוא היחיד שיהיה לך ממש יפה, כל השאר לא משהו.

אם תרצה פוזה בסכום הזה יש כ"כ הרבה מכוניות חדשות שיתנו לך פוזה ועוד תוכל לשים סכום נכבד בכיס לשיפורים ושדרוגים לרכב.

תחטט קצת בפורום ותראה, כנס לאתרים שמסקרים מכוניות כמו icar וכאלה, תחשוב ותבין מה אתה רוצה מהרכב שלך באמת ולא סתם לקנות רכב כי אתה יכול להרשות לעצמך.

אם בכל זאת אתה רוצה רק מאזדה 3, אנחנו לא נוכל לעצור אותך והעיקר שתהנה :)

פורסם

לא, לא, לא...

עם כל הכבוד לשאפתנותך, החיים הם הרבה יותר מאוטו חדש והם יצטרכו ממך הרבה כסף בהמשך...

לקחת בגיל 17 הלוואה של 80K זה פשוט מטורף (שאני גם לא בטוח שיאשרו לך אותה).

מעבר לזה שתצטרך את הכסף בעתיד הלא רחוק לדברים שמעבר למודל חדש של רכב, אני מזכיר לך שאחרי שתקנה, צפויות לך בחודש הוצאות סביב 2,500-3,000 ש"ח בהערכה גסה עבור דלק-ביטוח-טיפולים (אם למישהו יש השגות להערכה זו, אקבל באהבה...). על זה תשרוף את המשכורת שלך?? או על המשכורת המצומקת שתהיה לך אחרי גיוס??

כל מה שרשמתי הוא בהנחה שהכל מתבסס על חסכונותיך ויגיע כפיך ואין לך מימון ע"י ההורים או מישהו אחר. שאגב, אני מקווה שנמצאים בסביבתך, מודעים לתוכניותיך וינסו להניא אותך מהן.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

דרך אגב, בכסף שיש לך עכשיו אתה יכול להביא אחלה רכב. אמנם לא מהניילונים אבל ב-57K ואולי להוסיף עוד קצת תוכל להביא רכבים מעולים.

למרות שבמחירים כאלה אפשר בכיף להביא רכב חדש, לא באותה רמה כמו המאזדה אבל כמו שהבחור מעלי אמר, רכב חדש זה לא הכל בחיים, גם אם ממש ממש ממש בא לך עכשיו. הרכב יגזול ממך הרבה כסף בהמשך, זה לא רק לקנות וזהו.

יש הרבה מכוניות ספורטיביות במחירים האלה, יד 2, תחפש קצת אולי תמצא משהו טוב.

תחפש גם בפורום הזה בקניה ומכירה של מכוניות, בטוח יש משהו שימצא חן בעינייך/

• תוכן חדש...