Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4331 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז ככה אני לפני קניית רכב, סוג הרכב הוא הונדה סיווק שנת 01.

על הבלוק מנוע נמצא שמן שכנראה המקור שממנו יוצא השמן הוא בין הראש מנוע לבלוק,

מה שנאמר לי ע"י הבעלים הוא אטם ראש מנוע ולכן רציתי להתייעץ מה יכולות להיות הסיבות כמה עלות תיקון, וכאשר אני אגש למוסך איזו בדיקה עליי לעבור לפני רכישה.

תודה לעוזרים.

עריכה: לצערי שחכתי לבדוק מפלס שמן ולכן איני יודע כמה שמן "איבד" הרכב.

ועוד דבר הרכב עובד ללא שום נורת אזהרה או דברים כדומה מניע בנגיעה אין שום בעיה.

עריכה אחרונה על ידי K4vK4Zi
8)
פורסם

לצערי אין לי את האפשרות בגלל שהרכב לא שלי אני לפני קניה,

בכל מקרה אם אין איזשהי השארה אפשר לדעת מה עליי לבדוק במוסך?

8)
פורסם

מכון בדיקה לא יגיד בוודאות אם הנזילה מהראש ולכן יש לך רק אופציה אחת:- אם ברצונך לקנות את הרכב עליך לגשת למוסך שאתה סומך עכשיו ולבקש בדיקה מקצועית על הליפט תמורת תשלום. אתה תדע מהר מאוד אם הנזילה סתם מאטם מכסה שסתומים (עלות זולה יחסית) או שמדובר בעסק יקר כמו אטם ראש מנוע (שד"א אם מחליפים רק אותו ואין צורך בשיפוץ הראש (חריטה ,מילוי ויישור) אז ההחלפה תגיע לעלות של כמה מאות ש"ח)

רק אם יידרש מילוי,יישור וכו' זה בהחלט סיפור יקר יותר - לכיוון ה2,000 .

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הדבר שממנו אני הכי מפחד זה שהרכב התחמם יתר על המידה ולכן הנזילה מחר אני קבעתי עם מוסך שיעשה לי בדיקה כללית של הרכב כולל קומפרסיה הפוכה ובדיקה עם מחשב מקווה שהכל יעבור בסדר ונתחדש.

תודה לעוזרים

8)
  • תוכן חדש...