Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב אמין ובטוח עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אני רוצה לקנות רכב אוטומט לזוג צעיר, מעוניין להוציא כ 18-20 אלף ש"ח (יכול להוסיף קצת יותר אם צריך).

רוב הנסיעות יהיה נסיעות קצרות בתוך חיפה, פעם בשבוע ביקור אצל ההורים (100 ק"מ הלוך חזור).

מאמין שאגיע ל 700-600 ק"מ לחודש בממוצע, לכן אין חשיבות מיוחדת לצריכת דלק.

חשוב לי שהמכונית תהיה אמינה וזולה לתחזוקה - שלא תראה הרבה מוסך, ומתי שכן הטיפולים יהיו זולים.

שתהיה בטוחה לנהיגה, אם אצא לעקיפה שתוכל להאיץ מספיק מהר כדי לעקוף בבטחה וגם כמובן בתאונות (חו"ח).

ממה שקראתי בפורום אני מבין שיונדאי גטס 2007 (ואפילו 2008 יכולה להיכנס בתקציב) יכולה להתאים מאוד, עד כמה היא בטיחותית?

היא מקבלת ציון גבוה במבחני התרסקות, הדירוג הוא יחסית לשאר המכוניות באותה קטגוריה או באופן כללי? אפשר להשוות אותה למשפחתיות מבחינה הזו?

בנוסף חשבתי על מאזדה 3 2005, מאוד אוהב איך המראה ויש לי ניסיון טוב עם הרכב. וטויוטה קורולה 2001 שנחשבת למכונית אמינה מאוד.

אשמח לשמוע את דעתכם על המכוניות שציינתי ודגמים ודגמים מומלצים אחרים.

תודה!

עריכה: ואם יש דברים ספציפים שכדאי לבדוק לגבי כל דגם (לבדוק אם החליפו גיר וכו') אני אשמח לשמוע גם כן.

עריכה אחרונה על ידי pongping
פורסם

הגטס יכולה להיות אופציה,כדאי לחפש רמות איבזור gli שהיא בעלת 2 כריות אוויר ו gls שהיא עם 4,יש אתר בשם euroncap שעושה מבחני ריסוק,מציע להיכנס ולקרוא.

כיוון שנושא הבטיחות מאוד חשוב לכם אני מבין,אולי שווה לשקול משפחתית,כמו המזדה באמת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ועוד הערה קטנה, לא תמצא גטס 2008 בתקציב הזה, וגם 2007 תמצא בעיקר דגם GLF עם ק"מ גבוה ועבר מפוקפק (ליסינג/השכרה). תצטרך לעלות קצת בתקציב או לרדת בשנה.

• תוכן חדש...