Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבוא רכבי יוקרה S-M-C

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב,

מישהו שם לב שבשבועות האחרונים העמודים של ynet ושל עוד אתרים רבים אחרים מלאים בפרסומות של הסוכנות שבכותרת...?

מישהו מכיר אותם? יש לו ניסיון איתם?

פורסם

תתקין חוסם פרסומות ולא תראה גם אותם :)

וברצינות, בחיים לא שמעתי עליהם.

אם אתה מתעניין ביבוא אישי של רכב יוקרה, למה לא ללכת למקום שכבר עסק בזה ויש לו וותק וניסיון, ויותר חשוב, לקוחות שיכולים להעיד עליו, לטוב ולרע?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

יש דבר כזה חוסם פרסומות? אשמח להתקין דבר כזה. אתה יכול להמליץ?

ולגבי סוכנות יבוא אישי, אתה יכול להמליץ על כמה ידועות ומוכרות?

פורסם

אני לא יודע להמליץ לך מניסיון אישי, אבל יש כמה שמות שהם מוכרים בתחום, אני למשל מכיר 2 סוכנויות: bavarian motors, והינומה מוטורס. חפש אותם בגוגל, בטוח תמצא.

לגבי חוסם פרסומות, אני לא יודע באיזה דפדפן אתה משתמש, אבם אם אתה משתמש בכרום, כמוני, פשוט תריץ חיפוש על AdBlock Plus. עושה עבודה נפלאה. מניסיון. גם חוסם חלונות קופצים וגם חוסם פרסומות.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
אני לא יודע להמליץ לך מניסיון אישי, אבל יש כמה שמות שהם מוכרים בתחום, אני למשל מכיר 2 סוכנויות: bavarian motors, והינומה מוטורס. חפש אותם בגוגל, בטוח תמצא.

לגבי חוסם פרסומות, אני לא יודע באיזה דפדפן אתה משתמש, אבם אם אתה משתמש בכרום, כמוני, פשוט תריץ חיפוש על AdBlock Plus. עושה עבודה נפלאה. מניסיון. גם חוסם חלונות קופצים וגם חוסם פרסומות.

בהצלחה.

גם חוסם פרסומות ביו טיוב ! בו ייהה !

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אני גם לא שמעתי עליהם, אני יכול להמליץ מניסיוני האישי על אורון מוטורס שמספק שירות והצעות אטרקטיביות, הוא עזר רבות לכמה קרובי משפחה שלי וגם כמה מכרים שלי...

http://oronmotors.com/

מקווה שהוא יעזור לך...

• תוכן חדש...