Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגירה לקנדה - כיצד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אני מעוניין לעשות רילוקיישן לקנדה.

כיצד אני עושה את זה, למי אני פונה?

הבנתי שיש דרישה לבעלי מקצועות מסויימים דרישה גבוהה שם. אילו מקצועות אלה? מה כדאי לי ללמוד?

אין לי השכלה פורמלית, ואין לי כסף להקשיע, אז פתיחת עסק לא באה בחשבון.

גם אין לי קרובי משפחה שם, ואני לא מתכוון להיכנס לנישואים פיקטיביים (אני נגד המוסד הזה בכללי, אבל זה נושא לדיון אחר).

אני בן 30.

אני דובר עברית, רוסית ואנגלית (שתיים ראשונות ברמת שפת אם, אנגלית ברמה טובה).

כיצד עליי לפעול בכיוון מעבר לארץ החורף, הוקי קרח וסירופ מייפל?

לא יודע עד כמה זה חשוב, אבל יש לי אפשרות להוציא דרכון אוקראיני (נראה לי שהדבר הזה סוגר יותר דלתות, מאשר פותח).

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד כמה שאני יודע יש דרישה לאחים מוסמכים ולרתכים, הבעיה ברתכים זה שתאלץ ללכת לעבוד בשדות הנפט בצפון וזה לא בדיוק טיול בפארק.

לגבי אח מוסמך יש ללמוד 3 שנים,

בקיצור אין דרכי קיצור, אגב החיים בקנדה הם גם לא קלים, בעיקר לישראלים ואפילו ליוצאי רוסיה\אוקראינה (שכביכול המרחק מהחברים מפריע להם פחות).

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

תתחיל מלפשפש באתר הזה.

יש את רשימת כל המקצועות הנדרשים לך ואת כל הסדר והפרוצדורות שאתה צריך לעשות. זה כמובן גם האתר האמין ביותר כיוון שזה האתר הממשלתי שלהם...

שיהיה בהצלחה.

פורסם

אני כרגע בבירורים בעצמי לגבי הנושא, ואני יכול להגיד לך שזה לא פשוט בכלל.

קודם כל, בלי השכלה אקדמאית אין לך מה לחפש שם, כי מקצועות שלא דורשים השכלה מבצעים כבר המקומיים.

הם לא צריכים שם עוד פקידים או משהו כזה, אלא מקצועות רציניים כמו מהנדסים, רתכים, רופאים ועוד.

הדרך הכי "קלה" להגירה היא באמצעות לימודים אקדמאיים שם (שעולים כולל מחייה והכל בערך 100 אלף שקל לשנה), ואז להמשיך לעבודה במקצוע ובסופו של דבר לקבל אזרחות. עוד דבר שיש לקנדיים זה דרישה ל"ניסיון קנדי", זאת אומרת, אם אתה מגיע עם תואר כלשהו מחו"ל אז תצטרך לעבוד כמתלמד או עובד בשכר נמוך כדי לצבור ניסיון אצלם, והם גם לא מתלהבים מאוד מתארים מחו"ל אלא אם כן זה ממש נחשב. אוניברסיטת בן גוריון לא תעשה להם את זה בוא נגיד ככה.

פורסם

רק לחדד לגבי הניסיון המקצועי,

יש להם הליך שנקרא (TEA (Trade Equivalency Assessment

בחלק מהמקצועות, עם אתה מביא הוכחות על ניסיון מקצועי, והם מקבלים אותם...אתה יכול לחסוך את הליך העבודה כמתלמד.

בהתאם לסוג ה Trade לאחר שהכירו בניסיון שלך, אתה צריך גם אולי לגשת לבחינת הסמכה..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

באתר של משרד הפנים הקנדי יש את כל המידע שאתה צריך. יש שם פירוט של מקצועות וכו'. תשים לב שיש מחוזות(?) שתנאי ההגירה לשם שונים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

לגבי אח מוסמך יש ללמוד 3 שנים,

+ מבחן רישוי קנדי קשה מאד

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

היי,

אני במקרה עובד בחברה שמתעסקת בתחום ההגירה. אנחנו לא ממש מתעסקים עם לקוחות ישראלים, אבל זה לא משהו גורף [יש, אבל רק אלפים בודדים בשנה]. אני אישית מתעסק עם הגירה לארה"ב [ואת ההכשרה על קנדה אעבור רק בעוד כשבועיים], אבל יש גם הגירה לקנדה ואוסטרליה. אגב, יש דרישה מאוד גבוהה לנהגי משאית בקנדה במידה ויש לך רישיון. אם אתה רוצה ללמוד בחינם, אין מנוס מקריאת הרבה עמודים באתר משרד הפנים הקנדי. אגב, יש גם ILETS EXAM שזה מבחן באנגלית.

אם תרצה אוכל לפשפש קצת ולשאול אנשים בעבודה. אולי אוכל למצוא לך מידע רלוונטי.

יש לך תואר כל שהוא? תעודת בגרות?

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ניקו, בכל מקרה ומצב אני מעוניין במידע. קנדה, אוסטרלייה, ניו-זילנד, ארה"ב, אירלנד, כל מדינה דוברת אנגלית כשפת אם.

תודה מראש!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

לא לשכוח את האפשרות להגר דרך הקהילה היהודית.

לוקח יותר זמן מבעבר אבל אם עונים על הדרישות זה כמעט וודאי.

אני לא מפרט כי גיגול קצר יחסוך ממני לרשום את מה שכבר נרשם המון פעמים.

נ.ב

ניקו, אנחנו בעיצומו של תהליך דרך ויזת סטודנט לקנדה, אם יהיה לך מידע מועיל יותר מאשמח לשמוע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

כמו שאמרו, יש מספר מקצועות מבוקשים בקנדה שכוללים אחים/ות, רתכים, מהנדסים כאלה ואחרים, ואם אני לא טועה גם עובדי חינוך. עם זאת, כל המקצועות האלה דורשים לימודים ארוכים. הדרך הכי מהירה היא כמו שאמר ניקו - רשיון למשאית. זאת לא עבודה קלה, לא פשוטה בכלל, לא כיפית מאוד אבל היא תכניס אותך לשם בקלות ותממן לך את החיים יופי טופי.

כשגרתי שם יצא לי לדבר עם חבר על הנושא, היה לו מכר שהרוויח בין 60 ל- 80 דולר לשעת נהיגה. זה היה אחרי שאותו חבר החליט גם לנסות את המסלול. אבא של חבר טוב שלי קיבל ככה אזרחות לפני כ- 15 שנה. בקיצור, קל להכנס, אבל זאת עבודה קשה.

עריכה: if all else fails, אתה תמיד יכול לנסות את מזלך בעגלות, ומשם להתחיל לחפש עבודה יותר רצינית. חבר אחר שלי עשה את זה והתברג לחברת בנייה סטייל מע"צ. הוא היה סוגר 6000 דולר בחודש.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יש דרישה מאוד גבוהה לנהגי משאית בקנדה במידה ויש לך רישיון אין לי. רק פרייבט.

יש לך תואר כל שהוא? לא תעודת בגרות?חלקית - חסר ספורט :?

5 תווים

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ביום חמישי אהיה במשמרת ואשתדל לאסוף מספיק מידע בכדי לענות לכולם.

מלבד 3 המוצרים הבסיסיים [גרין קארד, קנדה ואוסטרליה] החברה שבה אני עובד עושה גם ויזות סטודנט לאותן המדינות וגם לבריטניה.

בכל מקרה מדובר בתהליכים שאורכים חודשים [ויותר] כך שאני ממליץ בחום לקרוא באתרי משרד הפנים הרלוונטיים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עריכה: if all else fails, אתה תמיד יכול לנסות את מזלך בעגלות, ומשם להתחיל לחפש עבודה יותר רצינית. חבר אחר שלי עשה את זה והתברג לחברת בנייה סטייל מע"צ. הוא היה סוגר 6000 דולר בחודש.

גם לקנדים נמאס כבר מהישראלים שעובדים בעגלות בקניונים. מכיר אנשים שחשבו שזו הדרך המהירה לעשות כסף אבל בסוף חזרו מרוששים.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

• תוכן חדש...