Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צפון איטליה בסוכות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4274 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאן הטיסות? (מניח ש-MXP)

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

נשמע לא נעים העניין. בצרפת נדמה לי שהשיטה דומה ברשת פורמולה1, אך שם זה מלווה במחיר בסיסי וחדר בסיסי מאוד.

אגב, ראיתי איפשהו סכום "לוגיסטי" שלך לטיול הזה אך לא סיכום של המסלול והאטרקציות. פיספסתי?

בלי קשר, ממליץ על שרשור טיול בגמניה ש ד"ר סלואו בפורום רכב כללי.

ספריאל, אתה מצליח למצוא מחירים סבירים בסוכות? אני בד"כ לא, גם לא בחגים והמועדים הסמוכים.

דור, כעת ראיתי הודעתך על הטיסות.750 לשניים היה זול מאוד, אם תוכל, תן קישור בבקשה. מאידך, אכן מה שמעניין הוא כמות ימי טיול נטו מספקת- במיוחד שאתה באזור לראשונה.

עריכה אחרונה על ידי [פנדוב
פורסם

מסורתית סוכות אצלי זה הנגב\מדבר יהודה, אם כי בשנתיים האחרונות ויתרנו בגלל החלפת דירה. חו"ל זה בקיץ, לפעמים עוד יציאה קצרה עם האשה בחנוכה, ובדרך כלל אני יוצא לכנס מקצועי בסביבות מאי-יוני (חוץ מפעם אחת שבה הכנס היה בסוף יוני אני יוצא לבד).

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דור, כעת ראיתי הודעתך על הטיסות.750 לשניים היה זול מאוד, אם תוכל, תן קישור בבקשה. מאידך, אכן מה שמעניין הוא כמות ימי טיול נטו מספקת- במיוחד שאתה באזור לראשונה.

בבקשה, וקוראים לי דורון 8)

ומצורפת תמונה למקרה שהsession של הלינק יפוג.

Capture2.PNG

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

תודה וסליחה, דורון. ושוב- אל תחשוש בעניין לינה. אגב, הרגע הצצתי בתחתית הדף תחת נושאים דומים ומצאתי שאלה שלך על איטליה וכרתים בסוכות... נחש מי בין העונים. אגב אלק בליק נעלם מכאן וחבל. רוכב בודד כותב מעט.

ספריאל, לבושתי- לא מכיר מספיק את האזורים שציינת. אולי הגיע הזמן.

פורסם (נערך)

קודם כל - המחיר באיזיג'ט הוא 750 אירו, כלומר 1000 דולר, שים לב למטבעות השונים כאשר אתה משווה מחירים.

שים לב למה המחיר זול - אתה צריך לבזבז עוד 2 לילות על מלונות (מגיע בערב ויוצא בבוקר, הטיול הוא 7 לילות ו-6 ימים). בדוק אם לא עדיף לך לצאת בטיסת בוקר ולחזור בטיסת לילה של אלעל שאולי תעלה קצת יותר, אבל מצד שני תחסוך לך שני לילות במלון. לא יודע מה המחירים, אבל כדאי לבדוק, וכמובלן לבדוק מול מחירי המלונות ואיך ההפרש מתקזז. אל תשכח שתזקק למלון במילאנו או בקרבתה בגלל שעות הטיסה הגרועות ,וסביר שהמלונות יהיו יחסית יקרים. כמוכן - בגלל שעות הטיסה חשוב מאד שאם תבחר בחלופה של EZY מומלץ הזמין את המלונות ללילה הראשון והאחרון מראש.

ועוד הערה - בדוק מה כולל הכרטיס של EZY (או כל חברה אחרת) - קרוב לודאי שיהיה עליך לשלם על מזוודות ואולי על עוד אקסטרות, שיפחיתו את ההפרש מול חברות מסורתיות.

כמוכן נסה לבדוק אם יש טיסות של חברות אחרות שאולי לא מופיעות באגרגטורים - כמו מרידיאנה, ניאוס, ישראייר או ארקיע.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם (נערך)

אני לפני שנה טיילתי גם כן באזור ( למשך 15 ימים )

את הרכב שכרתי מיורופקאר. המחיר הכי זול שמצאתי ( נהג מתחת לגיל 24 בתוספת תשלום לכל יום ), כמובן שאחרי הורדת מחיר טלפונית ( כמו שוק, נסה להגיע להנחה ראשונית, להתלבט ולהגיד שבחרה אחרת קיבלת הנחה גדולה יותר ).

בשורה התחתונה לגבי השירות - יש למי לפנות בארץ ולמקום שאכפת לו ( אגב, הם גם היו היחידים שהסכימו לרשום בבירור על גבי טופס ההזמנה עדיפות לדיזל, למרות שאולי זה לא שווה הרבה, בשורה התחתונה קיבלתי רכב דיזל, פיאט 500L שעשתה עבודה מצויינת, 1:21 :D )

ראשית באיטליה חייבו אותי יותר על הביטוח לנהג צעיר, כשחזרתי לארץ הם החזירו לי את כל ההפרש ( בלי יותר מדיי בעיות, רק לשלוח להם את הקבלה משם וטיפלו בזה ).

בהמשך חוייבתי בעוד 30 יורו ( שעד היום אני לא יודע מדוע ), אחרי פניה לשירות לקוחות שוב החזירו לי את הכסף.

שים לב באיטליה מאזורים שלא ניתן להיכנס אליהם עם רכב לא של תושב המקום ( TRAFFICO LIMITATO ), אני בעקרון נכנסתי פעמיים אבל עד היום לא שמעתי דבר מהם, אבל לא מומלץ וכדאי להיות עירני ביותר.

בנוגע למסלול הטיול, ניראה לי שתלוי מה אתם מחפשים.

אני הייתי באגמים, כניסה צפונה לאזור הדולומיטים, ונציה, קומו ולוגאנו.

מקום שאני ממליץ לך לבדוק אפשרות לבקר בו הוא צ'ינקווה טרה:

http://www.travelzone.co.il/%D7%94%D7%A8%D7%99%D7%91%D7%99%D7%99%D7%A8%D7%94-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%AA-%D7%A6%D7%99%D7%A0%D7%A7%D7%95%D7%95%D7%94-%D7%98%D7%A8%D7%94/%D7%90%D7%99%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%94/

אם מזג האוויר נעים, מקום נחמד ביותר להעביר בו את היום ( סוכות יוצא בספטמבר? אם כן זו התקופה שהייתי בה לפני שנה והיה טיפה קריר, לפעמים גשם אבל סה"כ נעים ).

שוב, אם אתה מחפש נופים וכו', לטעמי אין מה לחפש לדוגמה בפירנצה ( מבחינתי היה בזבוז זמן ), למען האמת גם לא כ"כ מצאתי את עצמי בטוסקנה בכללי.

אם תתן יותר כיוון של מה אתה מחפש בטיול אני מאמין שיוכלו להמליץ לך יותר ( וגם לא חסר מידע באינטרנט ).

לגבי מלונות - אנחנו פרט למלון בלילה הראשון במשך כל הטיול נעזרנו ב BOOKING. המחירים היו יותר זולים באתר מאשר במלון עצמו ( לא הייתה להם בעיה להגיד לנו להזמין דרך האתר ולקבל את המחיר הנמוך ), בעקרון חסך לי הרבה זמן של התרוצצות והיו גם כמה מציאות שבוודאי היה קשה למצוא ללא זה.

עריכה אחרונה על ידי yaniv572
פורסם (נערך)

חברים, אתר מצויין לאיתור טיסות הוא האתר הבא:

www.expedia.com

בוחרים יעד טיסה ותאריכים, ומקבלים רשימה (ענקית בד"כ) של המון חברות, טיסות ישירות, טיסות עם עצירות ביניים ובצמוד אליהם המחירים. כל אחד יכול לבחור את מה שמתאים לו. רק שימו לב שעצירת ביניים יכולה להאריך מאוד את ההגעה ו/או החזרה, והמחיר לא תמיד מצדיק את בזבוז הזמן.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

קודם כל שווה לבדוק טיסות לא ישירות. לרוב הן יותר זולות (למרות שטורקיש כבר לא אופציה אבל בחול המועד טסתי איתם למלפנסה ב 720$ הלוך ושוב בביזנס וזה היה בדיוק בסוף השבוע של משחקי מכבי במילאנו ולא היו טיסות פנויות).

מלפנסה הוא אחד משדות התעופה הכי שוממים שראיתי. זה היה פשוט לצאת מהמטוס, ביקורת הגבולות מחכים רק לך, המזוודה כבר על המסוע והחוצה.

אם מגיעים לברגמו יש שם מסעדה מעולה בשם MIMO ליד התחנה התחתונה של הרכבת שעולה למעלה. מומלץ רביולי עגל עם חצילים (ואני עוד לא אוהב חצילים).

עם רכב שכור ובלי לחץ של זמן הייתי נמנע מהאוטוסטרדות ונוסע דרך הכפרים. פשוט דרך יפהפיה ורגועה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
בבקשה, וקוראים לי דורון 8)

ומצורפת תמונה למקרה שהsession של הלינק יפוג.

[ATTACH=CONFIG]390532[/ATTACH]

אחד מהדברים האהובים עלי זה למצוא טיסות זולות :)

מצאתי את אותן הטיסות ב-940$ (700 יורו).

טיסות לא ישירות של בערך 7-8 שעות (כולל הקונקשן) עולות בערך 750$ - אבל צריך לבדוק אם זה ההפרש בשעות/זמני הטיסה שווה את ההפרש.

פורסם

פותח השרשור בונה על 750 דולר ל 2 כרטיסים.(נמוך מאוד לעונה זו).

בתמונה שצרפת מדובר על 1000 דולר ל 2 כרטיסים.

מנסיוני, אם הוא לא יזמין מהר, המחיר יעלה עוד ועוד.

בתקופת החגים אין מושג של רגע אחרון ודקה 90.

כמו שכתבו לפני, אם מחיר זול של טיסות מנחית אותך בערב(הוצאות מלון) ומטיס אותך בסוף בבקר( שוב הוצאות מלון),

כדאי לבדוק שעות נוחות יותר, גם אם מחיר הטיסה גבוה יותר.

אילן

סלע

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטיסה המדוברת נוחתת בצהריים וממריאה חזרה ב7 בבוקר, לא מצאתי טיסות נוחות יותר אלא עם קונקשנים שמאריכים ל12+ שעות.

איפה ראית את הטיסות עם הקונקשן הקצר בזול? (דרך טורקיה ואוקראינה פחות רלוונטי)

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לפני 3 שנים (בסוכות) נסענו לצפון איטליה.

יש עיסקה בשם "טוס וסע" בה שילמנו (כל אחד) 750 דולר (במקום 700) וקיבלנו רכב (פורד פוקוס) לשבוע (ס"ה תוספת של 100 דולר לזוג).

היינו בדולומיטים ועברנו בין השאר מתחת להר המרמולדה (יש שם אגם שנוצר בגלל סכר) ובמעבר פורדוי (בגובה 2200) ולא היתה בעיית מזג אויר. זה משתנה מיום ליום כך שאם יש אפשרות לבחור אפשר (כנראה) למצוא יום עם מזג אויר סביר.

הצטיידו באוכל לצהרים. המסעדות באיטליה סגורות מסביבות 14:30 ועד סביבות 18:30.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם (נערך)

דורון - הטיסה שציינת נוחתת ב-4 אחה"צ (לא כולל איחורים) - כלומר, במקרה הטוב, הרכב יהיה בידך בשעה 5 אחה"צ. תאורטית אתה יכול להגיע בשעה סבירה אפילו לונציה, מעשית הייתי מחפש ללילה הראשון מלון הרבה יותר קרוב למילאנו, כיון שאיחור קטן בטיסה או תור בדוכן ההשכרה יהפוך את השעות ללא סבירות.

וד"א - בדוק את שעות הפתיחה של משרדי ההשכרה בנמה"ת. כבר נתקלתי בכל מיני דברים מוזרים - למשל בפינלנד אחרי 6 בערב או משהו כזה יש עמלה (שמנה) על לקיחה מאוחרת של הרכב.

לגבי קונקשנים - נראה לי די הזוי לטוס עם קונקשן לאיטליה, כיון שיהיה מדובר בעיכוב גדול מאד בהשואה לטיסה ישירה. אולי דרך אתונה אם יש כזו טיסה כיון שלא מדובר בסטיה גדולה, אבל לטוס דרך אוקראינה נראה לי הזוי.

ד"א - אחיינית שלי נסעה לפני מספר חדושים למילאנו - הלוך עם AZ וחזור עם AF דרך ניס. גם סיבוב קטן, אבל כנראה שהשתלם מבחינת הלו"ז או המחיר (לא התעניינתי עד כדי כך, אבל מדובר בזוג מתוחכם שיודע להסתדר מצויין).

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
הטיסה המדוברת נוחתת בצהריים וממריאה חזרה ב7 בבוקר, לא מצאתי טיסות נוחות יותר אלא עם קונקשנים שמאריכים ל12+ שעות.

איפה ראית את הטיסות עם הקונקשן הקצר בזול? (דרך טורקיה ואוקראינה פחות רלוונטי)

הטיסות הן דרך תורכיה (פגסוס). חוץ מסיבות אישיות ורצון להחרים את התורכים אני לא רואה סיבה למה לא לטוס דרך תורכיה.

עוד אופציה מעניינת - לטוס למינכן ומשם להגיע לצפון איטליה.

• תוכן חדש...