Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישה חדשה - ב.מ.וו 316 1985

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4336 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים וחברות, אחרי הרבה תכנונים וחלומות רכשתי לעצמי e30. לאוטו מנוע 1800 עם קרבורטור 8).

אשמח להצטרף למפגשים, להכיר אנשים חדשים ובכלל לתמיכה מהפורום שאני קורא קבוע שלו כבר כמה שנים.

פורסם

אם אתה קורא קבוע אתה בוודאי יודע שחל איסור להעלות כאלה פוסטים ללא תמונות. הרבה תמונות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ולפני חצי שעה גיליתי שניסו לפרוץ אותה..

זה היה מהיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

רכב אולדסקול, דורש מיגון אולדסקול.

זה בהחלט רכב שצריך לשמר, לא נשארו יותר מידי אקזמפלרים מהדגם הזה.

סה"כ, הרכב יפגין אמינות טובה, גם לשימוש יומיומי. הקרבורטור ברכב הזה לא להיט בלשון המעטה - היות ומדובר במנוע M10, שווה לשקול הסבה להזרקה.

וכמו שקודמיי אמרו - תמונות! אני בהחלט מתגעגע לרכב הזה, זה היה הרכב הראשון שלי.

M-TECH E46

פורסם

וואי, לתקופה קצרה בצבא אח שלי השאיל לי את הBMW שלו. אוי אילו זכרונות, אני מקווה שאני זוכר טוב את הדגם 316 שנת 87 שחורה מנוע 1800 . אוי אוי אוי, תארו לכם: לי הייתה סובארו DL 1300 שנת 83 ובמשך כחודשיים הייתה לי הבימר היפיפייה הזאת!!! .

רק חבל שהשנה הייתה 1997, אני הייתי בחטמ"ז לבנון והרכב חנה בעגל חי"ר רוב הזמן.

תתחדש, ממש אהבת נעורים!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

תתחדש. גם אני בוגר של הדגם. אבל לא נשארו לי זכרונות וואו. רכב התחמם ולא שיא האמינות. היא גם לא שיפרה את חיי המין שלי כמו סיוויק האטצ'בק שהייתה אחריה.

פורסם

תתחדש ותהנה! הרכב נראה חיצונית יפה מאוד !

איכשהו - הג'אנטים נראים לא קשורים בכלל לרכב, לפחות לטעמי (עדיפים כבר הג'אנטים הברזלים הרגילים).

alfa 156 2.5.

• תוכן חדש...