Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים. לאחר שהרכב עמד מונע בערך 15 דק׳ לאחר נסיעה של בערך 20 דק׳ , שמתי לב שהחום מנוע עובר את ה90 מעלות ואז מתייצב על 90 וחוזר חלילה. יום למחרת שמתי לב שגם בנסיעה של 20 דק׳ בחום עם מזגן דולק המחוג לא עובר את ה80. להכין את הארנק? ImageUploadedByTapatalk1406226345.329516.jpg

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

כשאתה מפעיל מזגן אתה מפעיל גם מאווררים ככה שהמנוע מקבל קירור תמיד

לגביי זה שהמחוג עובר את ה 90 וחוזר אחד משני הדברים או טרמוסטט או חיישן חום (אני החלפתי את שניהם החלקים עלו לי 200 שקל מחו"ל)

Buick La Sabre 2002 V6 3800cc

פורסם
מדובר במצב תקין.

אורן

תקין ? המחוג היה תמיד על 90 קבוע.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
תקין ? המחוג היה תמיד על 90 קבוע.

נכון, המחוג צריך להיות קבוע...

bigbosf לאחר נסיעה ולאחר שראית את התופעה כאשר אתה מחכה את המנוע תאזין למיכל עיבוי של המי קירור, תשמע אם הם מבעבעים

אצלי בכל אופן הם בעבעו מאחר והחיישן חום היה מפעיל את המאווררים קצת מאוחר בגלל זה ראיתי עליה קצת של המחוג וחזרה לנורמה.

עניין לא מסובך להחליף טרמוסטט וחיישן. אם תרצה אוכל לעזור לך. דבר איתי בפרטי

פורסם

DarkGuard אתה לא צודק ומטעה אותו.

bigbosf תראה מה אורן רשם לך, הוא בעל מקצוע מתמחה בצרפתיות והוא יודע על מה הוא מדבר.

גם אני יכול להגיד לך בתור בעלים של 206 כבר 3 שנים שהמצב שאתה מתאר הוא המצב הרגיל והתקין של החום מנוע, כי בפיז'ו בניגוד לרכבים אחרים השעון חום מראה את הטמפרטורה האמיתית והטמפרטורה משתנה כתלות במצב של האוטו (נוסע עומד) כמו כן בעמידה בלי מזגן פועל הטמפרטורה תטפס עד סביבות 97 מעלות (כמעט קו מעל ה90 מעלות) ואז יכנס המאוורר לפעולה ויוריד את הטמפרטורה עד כ92 מעלות ואז פעולת המאוורר תיפסק וחוזר חלילה..

כאשר המזגן מופעל אז המאוורר פועל ללא קשר לטמפרטורת המנוע וכך בד"כ לא משנה מה מצב הרכב (נסיעה עמידה) הטמפרטורה תישאר מתחת ל90 מעלות.

בד"כ נסיעה בד"כ הטמפ' תהיה קצת מעל הקו שבין 70 ל90 מעלות וזה מעיד על תיפקוד תקין של הטרמוסטט.

אם תעשה חיפוש בפורום תראה הרבה שירשורים בנושא...

פורסם (נערך)

DarkGuard אתה לא צודק ומטעה אותו.

bigbosf תראה מה אורן רשם לך, הוא בעל מקצוע מתמחה בצרפתיות והוא יודע על מה הוא מדבר.

גם אני יכול להגיד לך בתור בעלים של 206 כבר 3 שנים שהמצב שאתה מתאר הוא המצב הרגיל והתקין של החום מנוע, כי בפיז'ו בניגוד לרכבים אחרים השעון חום מראה את הטמפרטורה האמיתית והטמפרטורה משתנה כתלות במצב של האוטו (נוסע עומד) כמו כן בעמידה בלי מזגן פועל הטמפרטורה תטפס עד סביבות 97 מעלות (כמעט קו מעל ה90 מעלות) ואז יכנס המאוורר לפעולה ויוריד את הטמפרטורה עד כ92 מעלות ואז פעולת המאוורר תיפסק וחוזר חלילה..

כאשר המזגן מופעל אז המאוורר פועל ללא קשר לטמפרטורת המנוע וכך בד"כ לא משנה מה מצב הרכב (נסיעה עמידה) הטמפרטורה תישאר מתחת ל90 מעלות.

בד"כ נסיעה בד"כ הטמפ' תהיה קצת מעל הקו שבין 70 ל90 מעלות וזה מעיד על תיפקוד תקין של הטרמוסטט.

אם תעשה חיפוש בפורום תראה הרבה שירשורים בנושא...

אני באמת לא יודע איך זה פועל בצרפתיות כי יש לי אמריקאית והתופעה הזאת הייתה גם אצלי שהמחוג עלה מעל החצי קצת ואז חזר.

אבל המכונאי אמר לי לפני שיילך לך חיישן שבכלל לא יפעיל את המאווררים מומלץ להחליף אותו ובאמת החלפתי והבעיה נפתרה

עריכה אחרונה על ידי DarkGuard

פורסם

ממש מוזר לי . אני זוכר שהמחוג היה מתייצב על 90 , לאחר בערך 15 דק נסיעה . באופן קבוע.

פורסם

תקנה מתאם obd2 לאוטו ואז תראה בטלפון בדיוק מה הטמפרטורה במנוע.

במגאן 2 המדחום לא זז מילימטר בין 78-99 מעלות, לעומת רכבים אחרים שבהם יכולתי לראות את ההבדל כשהמאוורר נכנס לפעולה

פורסם

התופעה נורמלית לצרפתיות, ואל תשכח שהימם האחרונים חמים מאוד, בכל מקרה אם אתה רוצה להיות רגוע, בדוק שהמאווררים עובדים על שני מהירויות, שלא חסר נוזל קירור ואינדיקציה נוספת (עוד סיבה לאהוב צרפתיות) היא חום השמן במנוע , המחוג הימני שלך, אם הוא לא משתנה אז הכל בסדר.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...