Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי רכב מסוג פיאט פונטו ספייס מודל 2003 ידנית 180 אלף קילומטר.

בימים האחרונים שמתי לב שבמצב עמידה ללא נסיעה חום המנוע עולה מעל לחצי וממשיך לעלות עד לתחילת נסיעה וחוזר למצב מאוזן.

שמתי לב גם שכשבזמן שהמזגן עובד חום המנוע במצב עמידה עולה טיפה מעל החצי, פחות מאשר ללא מזגן.

רציתי לדעת מה יכולה להיות הבעיה ומה עלות התיקון.

תודה רבה.

פורסם

הכיוון הראשוני המתבקש הוא בדיקת תקינות יוניט מאוורר.

האם המאוורר נדלק כשהחום מתחיל לטפס?

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תבדוק אם המאוורר פועל בשתי המהירויות שלו.

תשים לב אם בהדלקת המזגן מרגישים שהמאוורר פועל יותר במרץ, האם כשהמנוע מתחמם המאוור פועל באותה מהירות כמו כשהמזגן פועל?

פורסם

איך אפשר לבדוק אם המאוורר עובד בשתי המהירויות שלו? עד לשבוע האחרון הייתה מהירות אחת קבועה שלא מרבה להרעיש.

אבל בשבוע האחרון נשמע שהמאוורר מתאמץ יתר על המידה בגלל חום המנוע הגבוה.

וכן המאוורר פועל באותה צורה גם כשהמזגן פועל וגם שהמזגן מכובה.

פורסם

אני הייתי מתחיל בלבדוק אם הרדיאטור סתום חלקית

אם המשאבת מים תקולה יהיה איבוד של נוזל קירור

כמו כן אני מניח שבדקת שהמאוורר תקין ( מבחינת כנפיים )

פורסם

אם האימפלר של משאבת המים שחוק, בסל"ד נמוך תהיה סירקולציה חלשה של נוזל הקירור במערכת.

פורסם

אני אגיד לך משהו , אולי צריך רק ניקוז אוויר ,

אצלי קרה דבר דומה לפני שמיהרתי להחליף דברים הייתי נוסע ברכב הכול תקין , ניכנס לעיר ל"משחקים" של הילוך ראשון שני ואני רואה שהוא מתחיל לתפס לי לכיוון 3/4 ושומע את המאוורר על מהירות חירום , ציק צק חזרתי הבייתה , עשיתי ניקוז וזהו הכל תקין ברוך השם ,

מה יש לך להפסיד , 5 דקות עבודה !

שבת שלום

• תוכן חדש...