Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צלחות, רפידות - BMW E36 325i

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4326 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לפני הזמנת צלחות בלימה ורפידות, מתלבט בין 2 אופציות, אשמח לדעת מה אתם חושבים.

תכננתי לקנות 4 צלחות בלימה מקורית של BMW, ולקנות בנוסף לזה רפידות של חברת EBC, מסוג Yellow Stuff.

קיבלתי היום הצעה שדומה למחיר של האופצייה הראשונה, סט של ברמבו, דגם MAX.

brembo-max-discos-de-frenos-traseros-bmw-e36-3741-MLM66722553_4240-F.jpg

מה אתם אומרים? תודה.

פורסם

תלוי בסגנון הנהיגה שלך ובכמות העומס על מערכת הבלימה.

הבלמים המקוריים של הבימר שלך טובים בסה"כ, אם אתה מרגיש שצריך עוד תוספת לעוצמת בלימה אז שווה לשקול שדרוג וכאן עולה השאלה- מה הערך המוסף של הצלחות האלה של ברמבו? (לא התנסתי בדגם שציינת).

רפידות משודרגות זה תמיד מועיל, הצלחות לא בטוח אבל לא נראה לי שהם יגרעו מעוצמת הבלימה, ברמבו חברה מוערכת כך שאני מניח שכל עוד מדובר באותה עלות כנראה הייתי בודק אותם.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הברקסים במקור על הפנים, כרגע במיוחד עם המצב הירוד שלהם.

סגנון הנהיגה לא רגוע, השאלה שלי, מה נחשב ליותר איכותי? לא מצאתי מספיק ביקורות על הברמבו באינטרנט.

JEP.

פורסם

אם אתה יכול למצוא השוואה בין סט מקורי לסט דומה לזה שאתה שוקל זה יוכל לשפוך אור על העניין אבל אני לא בטוח כמה זה יהיה פשוט.

על ברמבו אין צורך להרחיב הרבה, זו חברה ששמה הולך לפניה ומייצרת מערכות בלימה מקוריות עבור לא מעט יצרני רכב (כולל הרכב שלי).

אחזור על מה שכתבתי בהודעה הקודמת, בהנחה והפערים במחיר אינם גדולים (אם יש פער) אני כנראה הייתי מנסה את הסט המשודרג עם הצלחות של ברמבו.

בכל אופן אני חושב שעיקר השיפור אם יהיה כזה יגיע דווקא מהרפידות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פו"ש - קיבלתי את הרושם שבכוונתך להזמין את החלפים מאיביי.

אם זה הכיוון ממליץ לך בחום לרדת מזה, אתה לא רוצה להתעסק ביבוא של חלקי בלמים כי לא תצליח והחלפים יישלחו בחזרה.

רכישה בארץ - נסה לבדוק אצל אוסקר ברח' יצחק שדה ת"א שמייבא את TEXAR, לפי הידוע לי יש לו בלמים לכל סוגי BMW.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...