Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יצא לי מזמן לתקן אות שהודבקה בצורה הפוכה על בגאז' של רכב.

השתמשתי במייבש שיער כדי לחמם טיפה את הדבק שמאחורי האות/סמל, ואז העברתי חוט של דייג בין הפח לאות כדי להוריד אותה עם כמה שיותר דבק. (תבצע שתי לולאות בקצוות של החוט כדי שתהיה לך אחיזה עם האצבעות)

אני אישית הצלחתי להוריד את רוב הדבק בלי בעיות, אבל בכל זאת יתכן שישאר קצת, אני מאמין שאחרים יוכלו להגיד לך איך לסדר את הנושא הזה במידה ואכן ישאר דבק.

עריכה אחרונה על ידי C14SE
פורסם

איך להוציא את זה ? למשל, בסמל אצלי שהוא חצי שבור מאחורה יש עיגול קטן מלמעלה ועיגול קטן מלמטה. או שאני אוציא אותו לגמרי או שאני אחליף, אבל לוקחים יקר. הקורולה והטויוטה ליד הסמל גם מיותרים, בטח אחרי 15 שנה שאיבדו את צבעם.

אורן תפסיק להגיב לי , הקורולה שלך מלהיטה אותי יותר מדי.

מאיפה אפשר לרכוש סמל חדש במחיר נורמלי ? לא מעוניין מאיביי , עד שיגיע וכו'.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד לא ראיתי מקום בארץ שמוכר סמלים במחיר נורמלי, כלומר כמו איביי.

תוציא לגמרי את כל הסמלים ותנקה את הדבק. תזמין סמלים חדשים מאיביי במחיר נורמלי ובינתיים כולם יחשבו שיש לך רכב משופר...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
איך להוציא את זה ? למשל, בסמל אצלי שהוא חצי שבור מאחורה יש עיגול קטן מלמעלה ועיגול קטן מלמטה. או שאני אוציא אותו לגמרי או שאני אחליף, אבל לוקחים יקר. הקורולה והטויוטה ליד הסמל גם מיותרים, בטח אחרי 15 שנה שאיבדו את צבעם.

אורן תפסיק להגיב לי , הקורולה שלך מלהיטה אותי יותר מדי.

מאיפה אפשר לרכוש סמל חדש במחיר נורמלי ? לא מעוניין מאיביי , עד שיגיע וכו'.

פשוט החימום ממיס בדרגה מסויימת את הדבק, ואז החוט דייג משמש כדי "לחתוך" כמה שיותר ממנו מהבודי. אני לפחות כך עשיתי אז.

אני לא רואה שום סיבה למה לא לקנות דבר כזה אונליין, זה ממש זול יותר. גם אם זה לוקח חודש+, כי זה לא חלק שדחוף להרכיב אותו.

עריכה אחרונה על ידי C14SE
פורסם
איך להוריד סמלים מאחורה

תשאל את הערס הקרוב לביתך.

ולהחליק את האיזור לגמרי ?

העניין עם החוט נשמע כמו רעיון טוב.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או שזה יוצא בסיבוב, או שזה מתחבר בלחץ כמו סיכה של כומתה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
או שזה יוצא בסיבוב, או שזה מתחבר בלחץ כמו סיכה של כומתה.

העניין הוא שהסמלים האלו נמכרים ב100 שקל ואילו באיביי בערך 60-70 שקלים למשומש.

קצת תמוהה המחירים האלו, זה לא שהסמל הוא מזהב ומנחושת. אולי אני אקנה, אבל צריך לבדוק איך מרכיבים את זה. אני מעוניין להחליף את ההסמל כי מלפני 10 שנים הסמל שבור לחצי, ואיפה שהחצי נשבר נראה שיש סימן כאילו זה איזשהו דבק, מה שלא נראה לי הגיוני.

פורסם

מה שלא שבור תמיד תוכל לשייף למרות שזה קצת קשה בין האותיות ולרסס מחדש, כמובן לא יהיה גוון "ניקל" כמו פעם אבל לפחות לא 2 חורים קטנים בפח

• תוכן חדש...