Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 2014 5 דלתות... דעה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים,

אני כבר כמעט ובטוח הולך על קיה ריו 2014 ההאצ'באג(פשוט כי נראה הרבה יותר טוב) גרסת הEX עם הECO ומולטימדיה(כולל מצלמה אחורית). יוצא לי 102K ש"ח ואנסה לדיין עוד על המחיר, בכל אופן, המחיר הגיוני לדעתכם?

חוץ מזה, ראיתי שבחו"ל רובם המנוע 1.6 ואצלנו המקסימום שאפשר להשיג הוא 1.4. האוטו לא קטן מידי(על פי שנחשב סופר מיני) ואני מפחד שהמנוע לא יסבול נסיעות לירושלים...

האם הרכישה כדאית? מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי komshir
פורסם

המנוע לא זריז במיוחד,אבל הרכב מרווח,הייתי מציע לך לבדוק את הקליאו עם מנוע חזק יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסעתי הרבה על מנוע ה 1.4 הזה,ברכב עמוס אתה מרגיש לכזה רכב צריך 1.6,אבל בכללי הוא בסדר,תעשה נסיעת מבחן,בתוספת של כמה אלפים יש את הסוניק rs עם 140 כס,לא נסעתי עליה,אבל שווה בדיקה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המחיר הגיוני לגמרי , בייחוד לגרסה המשודרגת יותר. אבל אנחנו ישראלים כאן אז תנסה להוריד, מקסימום תרוויח עוד כמה אלפיות.

הרכב אכן מרווח ולא חסר בו מקום ולגביי המנוע, נותן ביצועים טובים. אין סיבה שלא ישרוד נסיעות לירושלים.

פורסם (נערך)

מניסיון אישי של שנה עם ריו ex אוטומטית, יש אופציות טובות בהרבה במחיר הזה ואפילו בפחות. מלבד מרווח, עיצוב חיצוני נחמד ואבזור לא רע, מדובר ברכב מאכזב מכל הבחינות. גיר מיושן, ביצועים חלשים מאוד (הרכב עגלה), נסיעה קופצנית, הגה לא מתקשר, מנוע רועש ומאוד לא חסכוני. המנוע יסבול את ירושלים, אבל תצטרך ללחוץ חזק על הדוושה כדי לצבור קצב תנועה סביר, ובשל כך תיאלץ להיכנס לתחנת הדלק לעיתים תכופות. הקליאו, עם שילוב מנוע-גיר מודרני, במחיר הזה תתן לך ביצועים טובים בהרבה וגם אבזור מפנק.

עריכה אחרונה על ידי shimib1977
  • תוכן חדש...