Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4345 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

במסגרת פינת הבעיות ברנו סניק 2001 שיש לי היום התגלתה בעיה חדשה, לאחר שעשיתי פרסה עם הרכב. שהאוטו במצב P הכל בסדר. שמעבירים לD או רוורס,כל המנוע מתחיל לרקוד(!!) ימינה ושמאלה דופק את עצמו בבודי מכל הכיוונים ממש בומים חזקים שלא מפסיקים כאילו גורילה מכה באגרופים את כל האוטו . זה כל כך חזק עד שאנשים מסביב חושבים שמישהו הולך מכות באוטו . שוב מניע הכל בסדר . מעביר לD או R - בום בום בום בום בום . מה דעתכם חברים?

עריכה אחרונה על ידי bonbon30
פורסם
תושבת שמאלית שלמה. תושבת של הגיר אומנם שבורה אבל היא גם היתה שבורה לפני :() לא מוצא תושבת ימנית.

אם התושבת כבר הייתה שבורה נשמע לי הגיוני שהתושבת הימנית לא הצליחה לעמוד בעומס ונקרעה גם היא וכעת המנוע משוחרר לגמריי ומשחק בתא המנוע ותפוס רק על התושבת השמאלית.

אצלי ברנו מגאן 1600 שהייתה לי החלפתי את התושבת גיר והיית לי עוד תושבת שישבה מתחת לפילטר אוויר בצד ימין או המצבר,אני לא בטוח אבל אפשר לראות אותה אם מסתכלים מספיק טוב

• תוכן חדש...