Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן מגניב עד 10.000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

נתחיל במפרט.

צריכה:13+ קמ ללטיר

מנוע: 1400-1600

מחיר עד 10000

ידני/אוטומט

חשבתי אפילו על מנועי דיזל כי אני מכיר אותם בכלי שייט. אם מהניסיון שלכם יש הסתייגות כלשהיא אשמח לשמוע.

חשבתי על קליאו 00-02. פיאסטה מאותם שנתונים. אולי אפילו 206 או איביזה מאותם שנתונים. אשמח לשמוע דעה והמלצה שלכם.

תודה

פורסם

106 דור שני

עדיפות ל1600 רק ידנית

מניסיון של מעל 3 שנים אתה תהנה מכל רגע

בדגש על שמורה ומתוחזקת (רק מים ירוקים ברדיאטור, אל תתפשר)

--------------------

מינימום גודל מקסימום הנאה

ראלי 16v

פורסם

איפה יהיו הנסיעות שלך? עירוני\בין עירוני, הררי\שטוח?

אני אתן לך דוגמא, בנסיעה בין עירונית (ירושלים-באר שבע הלוך חזור) עם מאזדה לנטיס קיבלתי 1:16, לעומת זאת אותו הרכב כשלא יוצא מירושלים שותה 1:10 בדיוק.

מה הנסועה השנתית? הרי בשביל 5-10 אלף ק"מ בשנה ותקציב רכישה נמוך, אין טעם להתעקש על צריכת דלק.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הנסיעה היא בנעירונית בעיקר אך יש גם נסיעות עירוניות לא יודע להעריך נסוע שנתית אך כל החברים והיציאות שלי הם מחוץ לעיר

פורסם

בתקציב הזה - יותר חשוב איך תחזקו את הרכב. גם רכב שנחשב לאמין ביותר אם התחזוקה שלו לקוייה הרכב יבלה המון במוסך.

בפאביה חשוב לבדוק מתי החליפו רצועת טיימינג כי עלות הטיימינג היא יקרה יחסית.

• תוכן חדש...