Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן הנתונים :-D :

אנחנו מתחילים לחשוב על ילד/ה שני/ה, ויש לנו גם כלבה.

שנינו גבוהים (אני 1.81 ובעלי 1.83).

מעדיפים ידני למען חווית הנהיגה, אבל פתוחים לשמוע אם יש משהו אוטומטי שעדיף בהרבה.

חשבנו בכיוון של משהו יפני, אבל האם באמת עדיף רכב יפני בשם האמינות ומחירם הזול יותר של החלפים?

זה מה שאני זוכרת כרגע, נשמח לשמוע המלצות וכיווני מחשבה...

המשך יום נעים, רגוע ובטוח.

תותי

פורסם

שלום וברוכה הבאה לפורום,

ראשית יש להגדיר מה הצרכים מהרכב. לגביי נוחות זה דבר שהוא שונה מאדם לאדם, לי למשל ההונדה סיויק דור 8 מאוד נוחה ולאחרים לא.

ממליץ לך לקרוא את המאמר שכתבתי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?532527-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%99%D7%A9%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9

לגביי מחיר חלפים- גם ביפאניות החלפים יקרים, צריך לחפש רכב שטופל היטב כי רכב משומש שלא טופל כראוי- יבקר הרבה במוסך.

פורסם

כיוון שונה ומעניין יכולה להיות רכישה של סיטרואן ברלינגו/פיג'ו פרטנר רכב מרווח, אמין די חסכוני עם מחירים ברצפה. בתקציב שלכם תוכלו למצוא אחד מ-2010 ואם תמתחו את התקציב לא בהרבה תוכלו לרכוש אחד ישירות מליסינג (ממליץ לדבר עם לובינסקי טרייד יש להם מלאי עצום של מכוניות כאלה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לרנו קונגו גרסה אוטומטית ומנוע בנזין. הרכב גדול מאוד מבפנים, נוח מאוד.

אני מדבר על צורה חדשה בעיקר. אתם תיהנו ממרחב לרגליים, בגאז' ענק וספסל אחורי רחב ביותר. מיניוואן בהרבה מובנים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה! אנחנו עכשיו עם רנו קליאו. אין ספק שזה אחד הדברים הכי לא נוחים לישיבה מאחור כשמדובר ב 1.81מ'. המושב הקדמי, אגב, שמור לכלבה שלנו ששונאת נסיעות... :D

פורסם

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=&SubModelID=&FromYear=&UntilYear=2007&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=%F8%E0%F9%E5%F0%E4

35-40 בסכום שיש לכם אני ממליץ על מאזדה 6, טויוטה אוונסיס, הונדה אקורד .במודעה בקישור יש טויוטה אוונסיס עם ק"מ נמוך מיד ראשונה, המון אוטו במעט כסף, משלב את הפרמטרים הנדרשים.(משפחטומטית, בטיחותית, אמינה, מרווחת, צריכת דלק 9.5-11.5 ק"מ לליטר)

חווית נהיגה בהונדה אקורד.

• תוכן חדש...