Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה קורה חבר'ס,

הזמנתי מצלמת רוורס שיושבת על המסביב של המסגרת רישוי מאחור + צג מראה שמתלבש על המראה הרגילה, התקנתי הכל טוב ויפה אבל בכל זאת עדיין משהו לא מסתדר. מכאן יש לי שתי שאלות אליכם או למבינים בעניין:

קודם כל, נוצרה תוצאה קצת משונה ומצחיקה; כשהרכב עם סוויץ' פתוח ואני משלב לרברס הצג עולה, רואים הכל מצויין אבל כשאני מניע את הרכב פתאום התמונה מרצדת וקופצת וכל מיני מסכים כחולים ועניינים. חרשתי קצת את האינטרנט ומסתבר שהפלוס של של המראה צריך להיות מחובר דווקא לקופסת פיוזים ולא לאור רברס מאחור. אז לפני שאני קופץ (ומשלם) למתקין שאולי יעזור לי לפתור את הבעיה אני רוצה לדעת אם יש פה מישהו במקרה שנתקל בבעיה כזאת אצלו ברכב ואם כן, איך הוא פתרתם אותה?

בואו נגיד שגם שהתוצאה הסופית לא יצאה כל כך אסטית, יש קצת בעיה של תאימות ואחד הקצוות שאמור להתברג אליהם הבורג שמחובר ללוחית רישוי פשוט נסדק ועכשיו נוצר מצב שבעצם אין לי איך לחבר את העינית של המצלמה ולקבע אותה, בקיצור בלאגן :lol:. כל החיווט של המצלמה והצג (מלבד החשמל של הצג) מחוברים במקום כמו שצריך. מצאתי פיתרון יותר אסטתי ואני רוצה להזמין מצלמה שיושבת במקום האור של הלוחית רישוי. השאלה היא אם אני יכול להסיר את המצלמה השבורה ולחבר אל החיווט הקיים את המלצמה החדשה מבלי להתחיל את כל התהליך הזה מחדש?

תודה מראש :)

פורסם

אבל איזה רכב זה?

אצל אבא שלי ביונדאי חיברתי ישירות לאור רוורס בלי מאמץ ובלי בעיות.

לשאלה השנייה,זה אפשרי להשתמש כבר בחיווט שהכנת למצלמה אחרת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
אבל איזה רכב זה?

אצל אבא שלי ביונדאי חיברתי ישירות לאור רוורס בלי מאמץ ובלי בעיות.

לשאלה השנייה,זה אפשרי להשתמש כבר בחיווט שהכנת למצלמה אחרת.

הרכב הוא סקודה אוקטביה. יש מצב שנוצר עומס על הנורה וצריך לחבר את הפלוס של המראה לקופסת פיוזים ואז כל העניין יעבוד? יש סיכוי שזה יעבוד?

פורסם

אני לא זוכר מה בדיוק צריך לעשות אבל ברכבי VAG אי אפשר לחבר ישירות לאור רוורס,תפנה לחשמלאי או תחכה לעוד תגובות.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

ביקרתי אצל חשמלאי והבעיה נפתרה אז אני מעדכן עבור מי שייתקבל בבעיה דומה בעתיד: הוא חיבר ממסר למינוס של המראה שהולך לאור רוורס ואת הפלוס של המראה חיבר לקופסת פיוזים. הוא הסביר לי שברכבי VAG אין אפשרות לחבר ישירות הכל לאות רוורס בגלל שעובר שם איזה DATA משהו. לא חשוב, על כל פניו עכשיו הכל עובד :)

• תוכן חדש...