Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מאזדה 6 שנים 2006-2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכל החברים.

אני בודק ביד 2 כבר קופה ארוכה בקשר לרכב, ואני נעול על מאזדה 6 ,5 דלתות בלבד, עם הגיר של ה 5 הילוכים . בין השנים 06-08 (צורה ישנה) תקציב בסביבות ה 43 אש"ח בערך.

רובן של המכוניות כבר באיזור ה 140 אלף ק"מ בערך,

אני די מתלבט אם לקנות רכב עם נסועה כזו, עדיפות אחרונה כמובן זה לקנות רכב שאחת הבעלויות הקודמות היתה ליסינג\השכרה\חברה וכל מה שהוא לא פרטי.

הטווח מחירים שראיתי הוא בין 35 ל60 מה שלא כל כך נראה גם הגיוני,

האם הק"מ הנ"ל נחשב גבוה לרכב כזה? יש איזה שהם בעיות כרוניות לדגם הנ"ל ? מה שהבנתי שהוא לא הכי מצטיין בצריכת דלק ובעיר הוא לוקח משהו בסגנון 1-9 ,

הנסיעות שלי הן הרבה בין עירוני ורכב עם מנוע קטן לא בא בחשבון.

(אני נמנע מלקנות רכב ממגרשים או סוחרים , ומעדיף רק מבן אדם פרטי)

וכמובן שבדיקה לפני קניה זה משהו שיתבצע במידה ואמצא משהו, והבנתי שבבדיקה לא באמת בודקים את הקומפרסיה בכל אחד מהצילינדרים , אלא עושים איזה בדיקה חרטא שמנתקים את אספקת הדלק ונותנים סטרטר ובודקים כמה זרם צורך המתנע ואם זה צרוך הרבה זרם אז המנוע עייף.

אשמח לקבל את חוות דעת המומחים.

:-D

עריכה אחרונה על ידי ESTK

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
שלום לכל החברים.

אני בודק ביד 2 כבר קופה ארוכה בקשר לרכב, ואני נעול על מאזדה 6 ,5 דלתות בלבד, עם הגיר של ה 5 הילוכים . בין השנים 06-08 (צורה ישנה) תקציב בסביבות ה 43 אש"ח בערך.

רובן של המכוניות כבר באיזור ה 140 אלף ק"מ בערך, הרף העליון של הממוצע השנתי.

אני די מתלבט אם לקנות רכב עם נסועה כזו, עדיפות אחרונה כמובן זה לקנות רכב שאחת הבעלויות הקודמות היתה ליסינג\השכרה\חברה וכל מה שהוא לא פרטי. ככל הידוע לי 5 דלתות זה דגם הלקצ'ורי, ואינו היה בחברות הליסינג. (בלי שום קשר, שלי היא ליסינג לשעבר, וברוך השם לא מרגיש בהבדל)

הטווח מחירים שראיתי הוא בין 35 ל60 מה שלא כל כך נראה גם הגיוני, כנראה המחיר הגבוה מתייחס לשנת 08' דגם הפרמיום.

האם הק"מ הנ"ל נחשב גבוה לרכב כזה? שלי עומד על 160,000 ק"מ ואין לי תלונות (שנת 2006)

יש איזה שהם בעיות כרוניות לדגם הנ"ל ? מה שהבנתי שהוא לא הכי מצטיין בצריכת דלק ובעיר הוא לוקח משהו בסגנון 1-9 , בעיר יותר באזור של 1/7

הנסיעות שלי הן הרבה בין עירוני ורכב עם מנוע קטן לא בא בחשבון. בבין עירוני 1/13

(אני נמנע מלקנות רכב ממגרשים או סוחרים , ומעדיף רק מבן אדם פרטי)

וכמובן שבדיקה לפני קניה זה משהו שיתבצע במידה ואמצא משהו, והבנתי שבבדיקה לא באמת בודקים את הקומפרסיה בכל אחד מהצילינדרים , אלא עושים איזה בדיקה חרטא שמנתקים את אספקת הדלק ונותנים סטרטר ובודקים כמה זרם צורך המתנע ואם זה צרוך הרבה זרם אז המנוע עייף.

אשמח לקבל את חוות דעת המומחים.

:-D

אני מבסוט מהרכב מיום ליום הוא מעלה לי חיוך, ואני גם מודה למגרש שקניתי אותו לפניי יותר משנתיים.

בהצלחה.

פורסם

לי היתה מזדה 6 שנת 2007 במשך שנתיים ולאחריה מזדה 6 שנת 2010 לעוד שנתיים, שתיהן בליסינג דרך מקום העבודה.

שתיהן היו מנוע 2 ליטר בתצורת סדאן (4 דלתות).

הדגם החדש יותר הרגיש 'סלוני' יותר מבחינת נוחות ישיבה, נסיעה ותפעול סביבת הנהג אך הרגיש מנותק מהדרך ביחס לדגם הישן יותר והציג חדוות נהיגה פחותה.

בעבורי המעבר הרגיש כאילו מדובר במכונית אחרת לגמרי על אף שלדעתי בשתיהן היה אותו מנוע (155 כ"ס).

רוב הנסיעות שלי היו בינעירוניות וארוכות (כביש 2 ואח"כ כביש 6) כשתצרוכת הדלק הממוצעת שלי (לפי דו"ח צריכת הדלק של הפזומט של סונול) היה בשתיהן כ-11 ק"מ לליטר עם יתרון קל לדגם החדש יותר.

לטעמי מדובר ברכב מוצלח ומניסיוני אוכל להעיד שהיה אמין אך איני יכול להעיד על עלויות אחזקה וביטוח מכיוון שלא שילמתי אותן. נסעתי בשני כלי הרכב כ-35KKM בממוצע לשנה.

בהצלחה ותתחדש,

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

לחמי יש 2008 (צורה ישנה) כבר 5 שנים עם 120K ק"מ מליסינג וחוץ מטיפול שנתי אין לרכב שום בעיות.

הוא ממש מרוצה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...