Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה,

אני מנסה להבין איך להתקין הולגרמות(סמל משתקף) לרצפה, הרבה אומרים להעביר חיווט מהאור(DOME LIGHT) בתקרה של הרכב לדלת(אני רוצה שהסמל ידלק כאשר הדלת נפתחת).

עכשיו זה לא ממש פשוט להעביר מהגג עד לדלת,

אז חשבתי על המתג ההפוך שקיים בכל דלת שגם הוא אחראי על הDOME LIGHT-כשהדלת סגורה המעגל נפתח(לחוץ), כשהדלת פתוחה המעגל סגור(לא לחוץ). ניסיתי להבין מה קורה בעצם במתג, יש שם בורג שאם מורידים אותו אז יש לך גישה לבית החשמל עצמו, יש שם כבל ירוק שמתחבר למתג ההפוך, ניסיתי ישירות לתוך הבית חשמל לדחוף את ה+ של הלד(סתם לניסיון), ואת ה- חיברתי לבורג.

אך ישנה בעיה, הלד עובד כאשר הדלת סגורה, ומכובה כאשר הדלת פתוחה.

מה אני עושה לא נכון בחיבור?

ומה הדרך הטובה ביותר להתקין את הסמל המשתקף?

בבקשה עזרה, תודה מראש.

פורסם

ההגיון שלך עובד (להבדיל מהטעם בתוספות לרכב- אבל לא נכנס לזה :D)

פשוט חבר את המינוס לחוט שיוצא מהמפסק עצמו, ולא לבורג.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עדיף כבר להתחבר לאור בתקרה,אם הצלחת להביא את החוט מהדלת לתוך הסלון אז אין בעיה להעלות אותו גם לתקרה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ד"א, הסמל מוקרן על הרצפה, לא משתקף עליה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה לכולם, קודם כל.

מז"א ישירות למפסק,

יש שם כבל 1(ירוק), את ה+ לחבר לשם, אבל את ה- לאן לחבר עם לא לבורג.

תמונה ב7 וחצי.

תודה לעוזרים!

פורסם

לדעתי אתה אמור לחבר 12V קבוע לפלוס (לפני סוויץ') ואת המינוס לחבר לחוט הירוק.

תנסה לעשות את זה.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

הפלאג שהוצאתה לפין שלו תלחים את הפלוס, לגבי המינוס אני חושב שהוא לבורג / לכבל הירוק .

אני רואה רק תמונה אחת אז תנסה את שניהם

drive for life

פורסם
הפלאג שהוצאתה לפין שלו תלחים את הפלוס, לגבי המינוס אני חושב שהוא לבורג / לכבל הירוק .

אני רואה רק תמונה אחת אז תנסה את שניהם

זה מה שניסיתי על ההתחלה.

לדעתי אתה אמור לחבר 12V קבוע לפלוס (לפני סוויץ') ואת המינוס לחבר לחוט הירוק.

תנסה לעשות את זה.

תודה רבה לך, זה עובד מצוין!

אפשר לנעול, תודה לכולם!!

• תוכן חדש...