Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

טוב אז לאחר זמן מה שלא עדכנתי ממש יש כמה וכמה שדרוגים וגם כמה תמונות.

למי שלא יודע הרכב הוא איביזה FR 2014.

וזה מה שהיה במקור :

Ugo 6500

sundown sax100.4

hertz he 4

JBL ms-8

Rainbow SLC 265.25EG

INFINITY REFERANCE 1250

וזה מה שעודכן :

במקום ה UGO פיונר 8550BT.

במקום ההרץ : Celestra FA1.6k

במקום ה סאנדאון :

McIntosh MC440M

במקום ההרץ : Celestra FA1.6k

במקום האינפיניטי : JL audio 10W7

בגדול מה שנשאר זהה זה רק הפרוססור והסט הקידמי :)

קצת תמונות :

IMAG0182.jpgIMAG0183.jpgIMAG0181.jpgIMAG0184.jpg

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

וובכן חברים, מחלת השדרוגיטיס נצפתה שוב, הפעם היא תקפה בעצמה חמורה.

הישמרו לנפשותיכם!

שדרוגים ראויים! תתחדש!

רק תתקן את איך שרשמת מקינטוש

McIntosh

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה אדי.

חחח וכן המחלה קשה ^^

אבל תאכלס , הסאב הקודם היה זמני רק עד שאסגר על מה אני מחפש/רוצה.

ההרץ הותקן כי פשוט היה במחסן והוא היה עדיף על כלום או על חיפזון לקנות מונו...

השאר אכן מחלה :)

נשאר רק לעשות סיישן כיוונים אצל סאונג נולדג ואולי לעשות סט 3 חלקים אבל זה בעייתי כי מצד אחד אני לא רוצה להרוס את המראה המקורי מצד שני מאוד קורץ לי :(

2017 Type R

פורסם

אכן הוא יושב למעלה גם ביום יום רק שהוא לא נמצא באמצע אלה בצד ימין ליפני המגבר של ה CELESTRA , צולם ככה כאדי לא להסתיר את המגברים...

האם מספק ? אני חושב שצריך לשמוע כדי להבין :)

אתה מוזמן...

2017 Type R

פורסם

היות ויצא לי לשמוע כמה מהקטרים של סדרת W7 ואני יודע באיזו חיה מדובר ובאיזה דיוק הסאב הזה מביא את הבום - אחד המשובחים שכסף יכול לקנות!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה , אני חייב לציין שגוון הצליל והחלקות או הנקיות ממש נשמעת אחרי החלפת הסאןדאון במקינטוש.

חייב לציין ולהגיד תודה רבה לחבריי הפורום שדחפו אותי לרכוש את המגבר הנ"ל !

מקווה שאוכל להגיע למפגש הבא כדי שכל החברים יוכלו לשמוע :)

2017 Type R

פורסם

אחד המגברים האהובים עלי, הספקים על הנייר חלשים, בפועל סוס עבודה, והכי חשוב, איכותי. תתחדש!

אגב, במידה והיית מחליף מגבר כאשר DSP "ידני" מותקן (דהיינו BIT1, CDSP וכו...) ההבדל היה ניכר הרבה יותר.

פורסם

W7 סאב מדהים

מחכה לשמוע איך האקסית שלי מתמודדת איתו (;

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

• תוכן חדש...