Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז מה, עוד סיבוב בעזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.6 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פה=בארץ, כמו שנאמר:

פה בארץ חמדת אבות,

תתגשמנה כל התקוות.

פה נחיה ופה ניצור,

חיי זהר, חיי דרור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פוסט של עמוד הפייסבוק של 0404:

זלזול מצד ראש הממשלה בתושבי מדינת ישראל

הסטטוס של בעלי חדשות 0404, בועז גולן

לא, אני לא מדבר כעת על הזעם של רוב תושבי מדינת ישראל – על כך שישראל לא המשיכה עד הסוף להוריד את ראש הנחש ושוב נכנעה להפסקת אש לא ברורה.

אין ספק שחמאס חטף מכה קשה מאוד ועם זה אף אחד לא יכול להתווכח. אין גם ספק שאיום הטילים לא הוסר - הוא לא הוסר משטח הרצועה, לא הוסר מגבול לבנון וגם לא מסוריה. שום הישג ישראל לא השיגה במבצע הזה. זו האמת המרה.

הבעיה המרכזית היא הקשר בין הממשלה לציבור והזלזול המתמשך בו. לא רק חברי הקבינט ממודרים. האם נראה למישהו מתושבי מדינת ישראל שאבו מאזן הוא זה שצריך לעדכן אותו שהושגה הסכמה על הפסקת האש? האם נראה למישהו הגיוני שאבו מרזוק ויתר המרצחים הם אלה שצריכים לעדכן את עם ישראל? האם נראה לכם הגיוני שבכל "הפסקות האש" הקודמות שהושגו, עם ישראל עודכן עליהן מהתקשורת הערבית ומגורמי טרור?

כיצד ייתכן שהערבים תמיד כינסו קודם מסיבת עיתונאים והם אלה שעדכנו אותנו? למה עם שלם צריך לשבת במתח מול ערוצי התקשורת ולהמתין לשמוע את המחבל מהרצועה?

למה אני, בתור תושב נאמן של מדינת ישראל, לא יכול לקבל עדכון מראש הממשלה שלי? למה מהמחבל אבו מאזן? מאיש שהארגון לו הוא משתייך רצח ישראלים רבים? זה כבר לא עניין של אמון בין ציבור לנבחר ציבור! מדובר כאן על זלזול אדיר בנו. בכל העם. בושה!

עצוב שהגענו למצב הזה, בזה כבר רק ביבי אשם ושלא יספרו סיפורים! אם הוא מביא את המדינה שלו למצב שאנחנו צריכים לשבת ולחכות לנאום של החמאס/אבו מאזן בשביל לדעת מה קורה כעת בשטח ומה ההחלטות שה"הנהגה" שלנו קיבלה בימקום שנישמע זאת מפי ראש הממשלה עצמו אז מיצטער חברים- המצב שלנו אבוד!, איך הגענו למצב עלוב שכזה?? ארגון טרור שאשכרה שולט במדינה שלנו!- הוא מחליט מתי נהיה במיקלטים והלחימה תימשך, מתי ניתעורר בבוקר, מחליט מתי עושים הפסקת אש וגם הוא ורק הוא יכול לצאת במסיבת עיתונאים ולעדכן מה הוחלט בסוף הלחימה?!!?.

מעניין מה תצביעו כעת בבחירות הקודמות והאם תמשיכו להאמין להבטחות ביבי/ליכוד בבחירות הקרובות!.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

^^

אני מציע לך לצפות בשתי כתבות של עמית סגל בכדי להבין שמדובר בגישה ברורה אחת שלא רלוונטית אך ורק לליכוד אלא לכלל המנהיגים בעשורים האחרונים (גם לגיבורים מ"אחורה"), לאף אחד אין *ין לתת פתרון הולם. כולם הולכים על פתרונות בזק ומוכרים לאזרחים שקט מדומה.

http://www.mako.co.il/news-military/amud-anan/Article-95ee786024a1b31004.htm

וזו

http://www.mako.co.il/news-military/politics/Article-fcb56fd7fdc9741004.htm

פורסם (נערך)

העניין שאני ביכלל לא מדבר על הפיתרון אלא על ההתנהלות שאפילו המנהיגים לא יוצאים במסיבת עיתונאים לעדכן את האזרחים על ההפסקת האש הארוכה הזו וכל עידכון של המצב אנחנו צריכים לישמוע מגורמי הטרור!.

זו היתנהלות מבזה שפשוט לועגת לכלל אזרחי המדינה שכאילו אנחנו אפילו לא ראוים להסבר אמיתי של ראש הממשלה.

שיצא ויסביר מדוע הוא יצא ל"מבצע" צוק איתן של חודשיים בעלות של מליארדים וקרוב ל70 הרוגים ומאות פצועים ועשרות עסקים קורסים - שיסביר לכולנו מה פירוש כל ההכרזות של גורמי הארור שיש הסכמים והולכים להפסקת אש- מי הסכים ולמה הסכמנו?.

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא מתבייש, זה לא מובן מאליו?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני דוקא עם טעם אחר בפה...

פורסם

כבר יום אני קורא בחדשות רק מה העולם הערבי והעזתים חושבים.

יש לנו ראש ממשלה דג?

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לפעמים מתפללים שיהפך לשתקן כמו דג, כשרוצים שידבר, שותק! :?

אבל האמת, מה יגיד?

פורסם

יש לנו ראש ממשלה

מה יגיד?

את האמת.

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...