Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי רנו מגאן שנת 97 ידנית 1.6 8 שסתומים לפעמים כשאני מגיע לרמזור הסלד של הרכב משחק ב 500 ומטה המנוע מתחיל להחנק ובאיזהשהוא שלב הוא מתייצב לפעמים מהר ולפעמים לא, חשבתי שזה יכול להיות מנוע הצעדים הוצאתי אותו ניקיתי לא עזר החלפתי אותו לחדש, עדיין לא עוזר , אני חושב שאולי יש לי חור באחד מצינורות הוואקום אבל קשה לי לבדוק כי אני לא כל כך בטוח איך היא עובדת ברכב שלי

1. $T2eC16JHJH0FG1wDLmksBSQIl1eDZQ~~60_35.JPG

מצאתי את החלק הזה מה שמוזר לי בו זה שצינור תחתון יש וואקום וכשאני מוציא אותו מהחיבור יש הבדל בעבודה של המנוע במקרה ואני חוסם אותו עם האצבע הוא מתייצב פשוט יש צינור מעליו שאם שניהם מחוברים עדיין הוואקום לא עובר בחיבור הזה כשניסיתי לסגור את שניהם ביחד אחד מול השני המנוע הדמים. הצינור העליון הריק מוביל לאיזה מיכל מוזר ומהמיכל הולך לכיוון הקבינה

אשמח לעזרתכם תודה רבה!!!!

פורסם

אם אני מבין נכון את התמונה שצירפת ואת התיאור שלך אז (נתחיל מהסוף):

ה"מיכל המוזר" הוא כנראה הקניסטר שאוגר אדי דלק ומשחרר אותם חזרה לסעפת היניקה במקום לאטמוספירה

התפקיד העיקרי של צומת הצינורות זה מעקף האוויר שמנוע הצעדים שולט עליו ומשחרר אוויר לסעפת היניקה.

בנוסף הוא מחובר לנשם שמותקן על מכסה השסתומים ואותו אם אתה חוסם המנוע מתייצב.

כל זאת בעירבון מוגבל כי אני לא בטוח שהבנתי לגמרי את התיאור שלך ואת התמונה.

במשך העירבון המוגבל - נראה לי שהצינור אל הנשם או הנשם מייצרים לך דליפת וואקום.

• תוכן חדש...