Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה דעתכם על הצלון הבא? http://www.buy2.co.il/o/d82aa66c-b5a5-4a9a-bdc8-035904619d81

למישהו יש נסיון?

ושאלה על הסוכך הרגיל, האקורדיון, רוב האנשים בהם נתקלתי, שמים את הסוכך מעל ההגה, כך שרוב השמשה הקדמית חשופה לקרני השמש, יצא לי לראות מישהו ששם את הסוכך על כל השמשה, אני משער שהוא הכניס את החורים בצלון לתוך פלסטיק שיש לו על החלון (או אם יש שיטה אחרת, אשמח לשמוע), היכן ניתן לקנות את אותם פלסטיקים בהם הוא השתמש?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הצלון המתקפל, זה שאתה מכנה אקורדיון, נצמד לשמשה עם ואקום וכשהואקום נהרס מהשמש (כי אחרי הכל המוצרים האלה הם תמיד זבל סיני) תופסים אותו בעזרת סוככי השמש. אני עושה את זה כבר שנים ולא רואה סיבה לעבור למוצר אחר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה באמת לא משנה איך תשים את הסוכך קרוב או רחוק מהשמשה הקידמית מטרתו היא להגן על ההגה והדשבורד מהשמש ומחום .

השמשה הקידמית מתחממת מבחוץ על ידי השמש ממתי סוכך אמור לעצור את התחממות השמשה מבחוץ ?

פורסם

אם כל השמשה תהיה מכוסה, קרני השטח מהם חודרות קרני השמש יהיה קטן יותר, מה שיפחית את התחממות חלל הרכב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא שזה כזה משנה כי מהחלונות בצדדים גם נכנסת שמש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

יש בזה משהו, לא חשבתי על זה. באותו רגע שראיתי את זה התלהבתי, ולא נתתי לזה יותר מידי את מלוא תשומת הלב.

אבל בעקבות מה שאתם אומרים שם, כנראה שאין לזה יותר מידי משמעות.

תודה :)

• תוכן חדש...