Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

B3 שלי עברה היום טסט למרות הצמיגים היבשים שעברו רק 60 ק"ם (ברידג'סטון בי250).

אני חושב להחליף אותם גודל 195/65/R15

קיבלתי הצעות הבאות:

TOYO CF2 ב1780 אם חבילת שירות של CHECKUP

CONTI PREMIUM CONTACT2 ב1800

מישלין אנרג'י + גם 1800

כל המחירים לפני מיכוח.

למען האמת הצעות אלו חורגות מהתקציב.

אין לי שמץ של מושג מה ההבדל בין הצמיגים

הראו לי צמיגים סיניים אם צמד A בלייבל שלהם וחתי מחיר מקונטי אז מה הקטצ'.

אני נוסע כ15000 בשנה 70% בינעירוני

מה הייתם ממליצים לי ?

תודה מראש

פורסם

לפי כל מיני פורומים קונטי יותר טובים ממישלן, אבל 1800 יקר בשבילי.

ההתלבטות שלי היא האם אם חבילת שירות של CHEKUP(מילוי חנקן, תיקון פנצ'רים חינם,ואיזון גלגלים פעם בשנה 4חינם ודריםקארדב300שח ועוד כמה קטנות) שווה ללכת על CF2 ב1780?

פורסם

אם אתה לא רוצה לחרוג מהתקציב המתוכנן ומצד שני לא לקנות צמיגים סיניים, תחפש פאלקן ze912. הם אמורים לעלות קצת יותר מצמיגים סיניים. זאת חברה יפנית, הצמיגים מיוצרים בתאילנד. הם נותנים תמורה טובה למחיר.

טויו במחיר שרשמת - יקר מאוד. הם בדרך כלל הרבה יותר זולים ממישלין/ קונטיננטל.

אז שוב - רוצה להשקיע במותג פרמיום - תקנה קונטיננטל. לא רוצה צמיגים יקרים - פאלקן(אין כאן פשרה על בטיחות).

לא משנה מה תקנה, אחרי 3 שנים הם יתייבשו עוד לפני השחיקה.

אגב, ברידג'סטון b250 צמיגים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...