Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4357 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה החלטתי שמיציתי את הדאבל מורל ווירטוס אצלי ושהגיע הזמן לשדרג.

אני שוקל לעבור להכי קל ופשוט מורל אילייט אבל אני אשמח לשמוע פה הצעות אחרות ככמובן גם למגבר 4 ערוצים אמין וטוב

שיתן תוצאה טובה לקומפוננט ברמה הזאת.

אני עובד פאסיבי ומחפש 2זוגות 2WAY.

התקציב לקומפוננט + מגבר 8500 תודה רבה לכולם (=

פורסם

אני מכוון לspl הכיוון הכללי שקיבלתי עד עכשיו הוא: מגבר lrx4.1 וסט של הרץ מילה + 2וופרים (מה שקיים כרגע הוא מגבר של סאונדסטרים ודאבל סט של מורל ווירטוס(ואודיו קינג צדק במונו ובסאב אני שוקל גם להחליף אותו דרך אגב .) כמובן שאני מחווט מחדש הכל.

פורסם

לפני שתתחיל להוציא סכומים של כסף סתם כמו שקרה בפעם שעברה

אני מציע לך לעשות חושבים ,באפליקציה SPL מומלץ ללכת על מידים PRO ולא על מידבאסים

רצוי כאלו שיכולים לעבוד טוב פול ריינג כמו למשל Pioneer TS-M650PRO בתוספת טווטרים שהם לטעמך.

המגבר שלך lil wonder ii lw4.480

הוא מגבר טוב ומתאים לעבודה מבחינה טכנית יש בו קרוס אקטיבי על זוג ערוצים

מה שאומר שהייתי מחבר על הערוצים הנ"ל את הטווטר וחותך אותם באזור 5KHZ

ואת הדאבל מידים מקדימה תחבר בחיבור מקבילי להתנגדות 2 אום וחבר אותם על זוג הערוצים הנוסף.

פורסם

האמת היא שאני לא בטוח כלכך שהמגבר יעמוד בזה הוא מגיע לרמת חום מאוד גבוהה בזמן קצר הוא ממש רותח הפחד הוא לשרוף אותו בכל מצב אני אקנה את הlrx4.1 אפילו כדי שיהיה גיבוי.

מה התפקיד של מיד pro?.

פורסם

אלמנטים מידריינג' נצילים ועוצמתיים שחתוכים בדרך כלל מ 150-200HZ עם חיתוך עליון 5KHZ או שמנגנים פולריינג'

אם אתה רוצה להשקיע הייתי הולך על :

רדיודיסק איכותי עם קרוס אקטיבי 3WAY

דאבל מידים PRO - שים לב לעומק ההתקנה ישנם אלמנטים עם עומק התקנה גדול

טווטרים לטעמך -ובהתאם לאופן ההתקנה

4 ערוצי הגברה, ופה הייתי בוחר ב-2+2 ולא במגבר 4 ערוצים.

• תוכן חדש...