Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב שבזמן האחרון יש לי בעיה במזגן, הרכב הוא פורד פוקוס 2012 1.6 מחברת ליסינג.

הבעיה היא שבטמפ' גבוהות המזגן לא מוציא אוויר קר בכלל אלא עד שמתחילים לנסוע.

וגם אז אם אני עוצר ברמזור או פקק אני מרגיש איך בשנייה מפסיק לצאת אוויר קר ויוצא אוויר פושר.

סתם לדוגמה, הייתי בפקק כ 10 דקות בכביש החוף ב 33 מעלות ובכל הזמן הזה יצא אוויר פושר. פשוט הזעתי באוטו.

הרכב היה במוסך שבוע שעבר וכמובן לא סודר.

היום הרכב נכנס שוב פעם, דיברתי עם האחראי והוא טען (כמובן) שזה בגלל המזג האוויר החם המזגנים קורסים.

האם יש אמת בדבריו? כי לי זה נשמע כמו חירטוט

תודה לעוזרים

פורסם

זה חירטוט, לך תסביר לו איך זה יתכן שברכב שלי (ישן משלך ב-4) שנים המזגן עובד תקין לחלוטין?

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כוונתי למאווררים בתא המנוע , ממוקמים לפני/אחרי רדיאטור ומעבה מזגן .

AC כפתור הדלקת מדחס מזגן , כאשר המפוח הפנימי אינו עובד המדחס אינו עובד ( ישנם כמה רכבים שכן עובד) .

ברגע הפעלת המפוח נכנס המדחס לעבודה .

פורסם

כך בודקים יעילות מזגן: {כמו בתמונה}

וזו למשל דוגמה למזגן תקין. הבדיקה בעמידה. צריך לבצע הרבה בדיקות. ויש להתחיל עם המדחס כמובן, ועם מצב הגז במערכת.

IMG_0138.jpg

• תוכן חדש...