Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים 205/60/16 לסוזוקי SX4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4362 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

מתלבט קשות בין צמיגי nitto/toyo/falken מחיר בין 370-450

גודל 205/60/16

סוזוקי sx4 עושה 11000 בשנה

בבקשה תעזרו לי להחליט

נ.ב

מדובר ברכב של אישתי , חשוב לי בעיקר הבטיחות

• ספונסר פורום
פורסם

שים לב שבאתר היבואן הצמיגים של פאלקן קצת יותר זולים ממה שציינת והמחיר מתחיל ב-355 ש"ח לצמיג ולא ב-370 ש"ח לצמיג.

http://www.tireclub.co.il/catalog.html#cat=4&diameter=16&profile=60&width=205

לדעתי הטויו יהיו מצוינים לרכב משפחתי כמו ה-SX4.

פורסם

הבעיה שכאשר רוכשים דרך האתר אף אחד לא מתחייב שהצמיגים חדשים ואני יכול לקבל צמיגים שהיו על המדף כבר שנה

פורסם

עוד שאלה חברים

הפאלקן במידה שלי שעולים בין 355-370 מיוצרים בתאילנד השאלה שלי היא האם במצב כזה הם עדיין עדיפים על צמיגים סיניים ?

• ספונסר פורום
פורסם

ארץ הייצור של הצמיג לא משנה. אחרי הכל - בסוף יש מכונה שיוצקת גומי לתבנית. מה זה משנה אם המכונה יושבת בתאילנד, בפולין או ביפן? מכונה זה מכונה. מה שמשנה זה הטכנולוגיה שמאחורי המכונה - עיצוב הסוליה, סוג הגומי, שכבות הביניים וכו'. וזאת טכנולוגיה שאין ליצרני הצמיגים הסיניים עדיין אלא רק ליצרנים גדולים ומוכרים יותר.

לגבי תאריך הייצור - גם בפנצ'ריה לא תמיד יכולים להבטיח לך תאריך ייצור, אלא אם הצמיג יושב אצלהם במלאי. זה לא תמיד המצב, כי אי אפשר להחזיק צמיגים בכל המידות ומכל היצרנים בכל פנצ'ריה קטנה.

פורסם

בוקר טוב,

המידה הנ"ל היא מידה נפוצה ומשלוחים של צמיגי Falken ZE912 במידה הזו מגיעים לארץ כמעט מדי חודש. מה שאומר שאם תזמין צמיגים דרך אתר טייר קלאב, תקבל צמיגים שתאריך הייצור שלהם הוא לכל היותר לפני חצי שנה.

בעניין הזה, חשוב לציין שאין כל בעייה בהרכבת צמיגים שיוצרו לפני שנה, איכותם לא פחותה ולא שונה בשום פרמטר מצמיג שיוצר לפני שלושה חודשים או לפני חצי שנה.

• תוכן חדש...