Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי שברולט מאליבו שנת 2005, ואני מעוניין להחליף את מערכת האודיו שעושה לי צרות.

הבנתי שהיום אפשר להוציא את המערכת המובנית ולהתקין במקומה רדיו באמצעות פאנל מיוחד.

הייתי רוצה להחליף רדיו דיסק איכותי (בדגש על קליטת רדיו מצויינת), ורמקולים.

כיוון שאינני מבין כלל במערכות אשמח לשמוע המלצות שלכם לרדיו דיסק + רמקולים, בפרט:

האם כדאי לקנות זוג רמקולים או 4 רמקולים (מה הבדלי האיכות), או שבכלל לא שווה להשקיע ברמקולים וכדאי לקנות רק רדיו דיסק איכותי?

אולי כדאי להרכיב את המערכת בצורה שונה ממה שחשבתי?

האם יש דגשים לגבי מה לחפש בהתקנה?

על הרגלי השמיעה שלי:

אני לא אוהב לשמוע רדיו בעוצמה מפוצצת אלא בעוצמה בינונית גבוהה, יותר חשובה לי האיכות והניקיון. חשובה מאוד קליטת רדיו טובה (יש אביזרים שאפשר להוסיף לשיפור הקליטה?).

כמו כן אשמח להמלצה על מתקין טוב באזור ירושלים (אפילו בפרטי) כי עד כה לא היה לי מזל אצל מתקינים בעבר.

אודה מאוד לכל עזרה שתינתן,

תודה

פורסם

גודל הרמקולים ככול הידוע לי הוא

6.75 מקדימה

6X9 מאחור

אני ממליץ לך על :

רדיודיסק Pioneer DEHX2650UI

סט קומפוננט מורל טמפו 6 מקדימה

רמקולים קוואסליים מורל טמפו 6X9 מאחור.

כמובן שישנה עלות נוספת

על התקנה מסגרת רדיו ומתאם שליטה לכפתורי ההגה אם נידרש.

פורסם (נערך)

תודה רבה על התגובה!

רק עוד שתי שאלות להבהרה אם אפשר:

1. שמתי לב שהרדיו דיסק עצמו שהצעת זול יחסית (פחות מ-400 ש"ח). האם הוא איכותי ועושה את העבודה? האם קליטת הרדיו שלו איכותית וטובה? (מאוד חשובה לי קליטת הרדיו).

ראיתי את הרדיו דיסק הזה: sony MEXDV2000 או Sony CDXGT920U(כתוב עליו באחד החנויות שיש לו קליטת רדיו גבוהה במיוחד)

איך הוא נחשב יחסית לרדיו דיסק שאתה הצעת (בפרט בקליטת הרדיו)?

2. האם הרמקולים שהצעת אכן ייתנו תחושת איכות גבוהה יותר באופן מורגש מהרמקולים הקיימים ברכב כעת? (איך נחשבת איכות הרמקולים המקוריים לעומת הרמקולים שהצעת?) או שאולי השקעה ברדיו דיסק טוב יותר תשתלם יותר?

שוב תודה על העזרה ומקווה שלא מטריד מידי בשאלות....

שבוע טוב,

יואב

עריכה אחרונה על ידי yoavz16
  • תוכן חדש...