Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 1.4 טורבו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברה

חשבתי לקנות את הרכב הנ"ל

Dynamic Dual logic אוט' 1.4 - 120 כ"ס שנת 2011

חסרונות/יתרונות?

הוצע לי ב 58K

יד ראשונה שעבר 33K ק"מ

כמובן שאם ארכוש אני אעשה לו צ'יפ

מעבר מ POLO 2011 1.4 ידני 85 כ"ס

Hyundai I30 2014

פורסם

לא מחשיד אותך שמבקשים עליו 20 אלף פחות מהמקובל בשוק? (לפי מחירון יד 2 המבוסס על שמאות + דגימות של מחירי הרכישה בפועל)

לי זה נשמע מוזר.

יועיל גם אם תפרט מה הצרכים שלך, אופי הנסיעה וכו' - או לפחות תקשר לשרשור קודם (זכור לי שהיה כזה) שבו זה מפורט. יתרונות וחסרונות של רכב הם דבר יחסי למי שאמור להשתמש בו.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

די מוזר כי הקילומטרז' שלו נמוך יחסית, 33k בשלוש שנים? יד ראשונה? אם הרכב לא עבר איזו תאונה או משהו ממש מוזר שהוא הוריד ככה.. תבדוק מכל כיוון ותעדכן

פורסם

הדרישות דיי השתנו

ירדתי מהעניין של רכב חדש בגלל שהתקציב ירד ל 60-65K

מה שבאמת חשוב לי זה אמינות (יחסית) , צריכת דלק לא גבוהה , רכב עם מנוע טורבו (לא פחות מ 1.2 ו 120 כ"ס) ויפה לעין

העניין באמת חשוב אבל אם אני עושה בדיקה מעמיקה ורואה שאין שום בעיות עם הרכב - אז גם אם הוא היה בליסינג זה עדיין שווה לי, לא?

Hyundai I30 2014

פורסם

אתה באמת לא מבין?

זה פיאט!

לא אומר כלום על הרכב אבל השוק שלהן בעייתי מאוד.

מצד שני, אתה קונה בזול, מוכר בזול.

הרכב בעל גיר רובוטי חד מצמדי ולכן אני ממליץ מאוד על נהיגת מבחן לפני הרכישה.

לא מכיר את עמידות הגיר בשיפורים אבל קח בחשבון שבד"כ, זו החוליה החלשה בשרשרת ולכן בדוק את עמידות הגיר לפני שאתה רץ להתקין "צ'יפ".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה באמת לא מבין?

זה פיאט!

לא אומר כלום על הרכב אבל השוק שלהן בעייתי מאוד.

מצד שני, אתה קונה בזול, מוכר בזול.

הרכב בעל גיר רובוטי חד מצמדי ולכן אני ממליץ מאוד על נהיגת מבחן לפני הרכישה.

לא מכיר את עמידות הגיר בשיפורים אבל קח בחשבון שבד"כ, זו החוליה החלשה בשרשרת ולכן בדוק את עמידות הגיר לפני שאתה רץ להתקין "צ'יפ".

אף פעם לא התענייתי בפיאט האמת

אז כן זה די מפתיע אותי העניין הזה

יש המלצה למשהו אחר בטווח של 60-65K ?

אם החריגה לכיוון ה 70K ממש שווה את זה אז אין בעיה

Hyundai I30 2014

פורסם
אתה מגלה כעת שהפיאט לא שומרות על ערכן ומוצא בזה חסרון? זה יתרון עבורך.

"שוק בעייתי מאוד"

"הגיר זו החוליה החלשה"

לא נשמע לי כזה נחמד.

Hyundai I30 2014

פורסם
"שוק בעייתי מאוד"

"הגיר זו החוליה החלשה"

לא נשמע לי כזה נחמד.

המחירון של הרכב באמת לא יציב, חודש אחד הוא למעלה חודש אחר הוא למטה, זה עניין של ביקוש אבל אפשר לומר שירידת ערך המסיבית כבר הייתה ומפה אתה רק מרוויח (במקרה הרע תמכור עוד שנתיים ב40K)

ובאמת אין לדעתי רכב שנותן כל כך הרבה בטווח מחירים שלו, רכב חזק ומהנה לנהיגה, מגלה אמינות (יש פה לא מעט בעלי בראבו חוץ ממני, מוזמן לשאול) ומאובזר מכל טוב.

מבחינת שיפורים יש לרכב פונטציאל מאוד גדול, אין לך מה לדאוג לגבי הגיר, יש פה כמה וכמה בראבואים עם צ'יפ (ועוד כמה חמוצים) שיושבים על 170 כ"ס בלי בעיה כלל.

בכללי הגיר הרובוטי לא רע בכלל ואפילו מהנה במצב ידני.

ממליץ לך לחפש גירסת סיינסיישן המאובזרת.

פורסם

"שוק בעייתי מאוד" - כקונה מדובר ביתרון. והדבר הזה די חד משמעי.

"הגיר זו החוליה החלשה" - זה אכן לא נשמע נחמד. עניין של טעם כנראה. תבדוק ותדע

לא נשמע לי כזה נחמד.

ברור שאם המחיר נמוך כי זה חרא של אוטו אז זה שיקול. אבל אם הבעיה היא תדמיתית אז שיקול המחיר הנמוך הוא רק לטובתך. אתה קונה בזול ומוכר בזול. זה יותר משתלם מלקנות ולמכור רכב שמצטיין בשמירת ערך.

פורסם (נערך)
"שוק בעייתי מאוד"

"הגיר זו החוליה החלשה"

לא נשמע לי כזה נחמד.

כל שוק היד שנייה הוא במצב שפל, ודווקא פיאט באופן כללי נסחרת טוב. הבראבו ספציפית היא יורשת את הפאביה כיקירת הפורום, ובצדק, אני לא חושב שתמצא עוד רכב שנותן יותר ממנה לשקל שלך.

ולגבי הגיר, הוא התכוון שהגיר הוא החוליה החלשה כשהמנוע משופר. אין בעיות מיוחדות עם הגיר פרט לכך שהוא רובוטי חד מצמדי שמתנהג בהתאם לכך (גיר ידני המנוהל ע"י מחשב.)

אופציה מעניינת שתכנס בתקציב עם קצת מיקוח - אלפא מיטו 2009/2010 1.4 135/155 כ"ס

עריכה אחרונה על ידי Barney

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
כל שוק היד שנייה הוא במצב שפל, ודווקא פיאט באופן כללי נסחרת טוב. הבראבו ספציפית היא יורשת את הפאביה כיקירת הפורום, ובצדק, אני לא חושב שתמצא עוד רכב שנותן יותר ממנה לשקל שלך.

ולגבי הגיר, הוא התכוון שהגיר הוא החוליה החלשה כשהמנוע משופר. אין בעיות מיוחדות עם הגיר פרט לכך שהוא רובוטי חד מצמדי שמתנהג בהתאם לכך (גיר ידני המנוהל ע"י מחשב.)

אופציה מעניינת שתכנס בתקציב עם קצת מיקוח - אלפא מיטו 2009/2010 1.4 135/155 כ"ס

נשמע מעניין אך העדיפות שלי היא ל 5 דלתות ולא 3 (אני אחרי כמעט 3 שנים עם רכב 3 דלתות ולפעמים מסיע את ההורים וזה מתחיל להיות בעייתי)

ההתלבטות כרגע היא :

FIAT BRAVO 2011 1.4TURBO 120HP

OPEL ASTRA 2011 1.4TURBO 140HP

מה דעתכם?

Hyundai I30 2014

פורסם

לאור הפרשי המחירים הייתי מנסה לראות איך אני מסתדר עם הגיר הרובוטי בפיאט ואם הכל בסדר אז הייתי הולך עליה.

אם לא היה מוצא חן בעיני אופן פעולת הגיר הייתי בודק אפשרויות אחרות.

• תוכן חדש...