Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה רע בתיבת DSG 7 הילוכים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש תכנון לקנות סיאט טולדו חדשה 1.6 דיזל והיא באה עם תיבת DSG 7 הילוכים רובוטי וראיתי הרבה שאומרים שזה חרא.

מישהו מוכן להסביר לי מה חרא בתיבת ההילוכים הזאת?

פורסם

לתיבה הזאת שקיימת כבר 5 שנים ברכבי VAG למיניהם סבלה ממחלות ילדות שחייבו החלפה של המצמדים והמכטרוניק לאחר עשרות אלפי ק"מ בודדים.

הקונצרו טוען שהבעיות שהיו נפתרו, ובמכוניות הנמכרות כרגע המחלות לא קיימות - ימים יגידו...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
בקרב חברי הפורום לפחות שניים שמכירים בעיות גם בחדשים.

אני חושב שלא אמורות להיות עוד בעיות אחרת לא היו מוכרים את האוטו עם התיבה הזאת.. הוא הגיע עכשיו לארץ

פורסם

המשפחה בעלת GOLF MK6 שנת 2013 ובינתיים אין שום בעיה ( אני מקווה שגם לא תיהיה ) . לשלם 130 אלף ולקבל בתמורה בעיות גיר ברכב חדש זה נזק בלתי הפיך לדעתי .

פורסם
אני חושב שלא אמורות להיות עוד בעיות אחרת לא היו מוכרים את האוטו עם התיבה הזאת.. הוא הגיע עכשיו לארץ

אתה שואל ועונה,לשם מה שאלת מלכתחילה?

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
אתה שואל ועונה,לשם מה שאלת מלכתחילה?

כי רציתי לדעת מה הבעיות איתו וענו לי בתגובה הראשונה.. זהו אפשר לסגור פה.

פורסם

מוכרים בגלל שהוא נמכר, עם בעיות או לא.

פורסם

אשרי המאמין...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

המשפט הזה מסכם ומדגים יופי יופי איך לעזאזל בכלל עדיין נמכרים רכבי וואג עם DSG7.

אני אשאל אותך שאלה כזאת, הDSG7 הישנה הייתה והיא עודנה תיבה מאוד בעייתי ולא אמינה בעליל שללא האחריות שלה הייתה עולה לבעליה עשורת אלפים לתיקון.

פעם גם אותה מכרו באוטו ש"הגיע עכשיו לארץ" ולמען האמת המשיכו למכור כמה שנים טובות גם כאשר ידעו שהתיבה רקובה לחלוטין.

איך אתה מסביר את זה ביחס לשמפט שכתבת?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

זה אמיתי?

אני מאוד מקווה שה-DSG7 החדש מצוין ואמין, אבל אתה יודע כמה מכוניות חדשות "שרק הגיעו לארץ" נמכרו היטב ואז התגלו עם בעיות איומות.

על הסיטרואן BX שמעת? אחלה מכירות בתחילת דרכה בארץ (וכן, אני יודע שחלק מהאשמה בקטסטרופה שהייתה לאחר מכן היא באיכות המוסכים הישראלים).

על התיבה המהוללת של ZF שעשתה חרקירי בלחיצה על גז בניוטרל שמעת? גם נמכרה נהדר ועוד במכוניות יוקרה.

אוסטין מונטגו סטיישן שמעת? אחלה רכב, מכר מצוין בהתחלה. משום מה נעלמו מהר מהכבישים...

פורסם
המשפט הזה מסכם ומדגים יופי יופי איך לעזאזל בכלל עדיין נמכרים רכבי וואג עם DSG7.

אני אשאל אותך שאלה כזאת, הDSG7 הישנה הייתה והיא עודנה תיבה מאוד בעייתי ולא אמינה בעליל שללא האחריות שלה הייתה עולה לבעליה עשורת אלפים לתיקון.

פעם גם אותה מכרו באוטו ש"הגיע עכשיו לארץ" ולמען האמת המשיכו למכור כמה שנים טובות גם כאשר ידעו שהתיבה רקובה לחלוטין.

איך אתה מסביר את זה ביחס לשמפט שכתבת?

זה אמיתי?

אני מאוד מקווה שה-DSG7 החדש מצוין ואמין, אבל אתה יודע כמה מכוניות חדשות "שרק הגיעו לארץ" נמכרו היטב ואז התגלו עם בעיות איומות.

על הסיטרואן BX שמעת? אחלה מכירות בתחילת דרכה בארץ (וכן, אני יודע שחלק מהאשמה בקטסטרופה שהייתה לאחר מכן היא באיכות המוסכים הישראלים).

על התיבה המהוללת של ZF שעשתה חרקירי בלחיצה על גז בניוטרל שמעת? גם נמכרה נהדר ועוד במכוניות יוקרה.

אוסטין מונטגו סטיישן שמעת? אחלה רכב, מכר מצוין בהתחלה. משום מה נעלמו מהר מהכבישים...

אני לא מבין גדול במכוניות אבל לדעתי הDSG זאת המצאה דיי טובה אם מורידים את כל הבעיות שמסביב. צריך להשתדרג גם בגיר ולא רק במנועים.

אם אומרים שיצא DSG חדש השנה אז הוא אמור להיות אמין אחרת לא היו מפנים אותנו לאוטו הזה ולדגם 2015 (אנשים שמתעסקים עשרות שנים בתחום)

ולפי מה שאני רואה אין להרבה אנשים ניסיון עם המערכת החדשה וניהיה בין הראשונים. הבאתם לידעתי על הבעיות במערכת בגרסאות הישנות שלה ובכך עניתם על השאלה שנשאלה באשכול (שרשור).

פורסם

לדעת כולם זהו גיר מצויין אם "מורידים את כל הבעיות שמסביב", מה לעשות זה בא ביחד.

האנשים שמתעסקים עשרות שנים בתחום לא יבואו לעזור לך כשתצטרך להילחם עם המוסך לטפל לך ברכב.

מניסיון אישי עם 2 רכבים (אבל בלי עשרות שנים בתחום), לגירים האלה יש בעיות סדרתיות ולפעמים גם החלפת מכטרוניק וקלאצ'ים לא עוזרת.

פורסם

סה"כ הגישה שלך נכונה לדעתי, מישהו צריך להיות שפן הנסיונות של הDSG 7 החדש בארץ (ההתנהגות המפוקפקת של הגיר מושפעת גם מתנאי מז"א). נסה לברר אם היבואן מציע לך אחריות מורחבת על הגיר לכמה שנים נוספות - אם כן, אני לא רואה בעיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...