Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דיסקליימר: עשיתי חיפוש, תירגעו. כל מה שמצאתי היה הרבה מעל התקציב או ישן/בתקופת חורף.

הגברת מסיימת שנת לימודים ואני רוצה לעזור לה להרגע אחרי תקופה לא קלה.

מה אני צריך:

המלצה לצימר בצפון. מיקום מדויק לא קריטי כי ככל הנראה יהיה רכב עם דלקן.

מבודד/כפר נופש עם עשרות ילדים צווחים - לא משנה, אנחנו לא נוהגים להסתובב עירומים וגם די שומעים מוזיקה די בשקט :roll:

מה אני רוצה:

או בקתת עץ או משהו מגניב סטייל מערה כמו שנהיה פופולארי בשנים האחרונות.

ג'קוזי - חובה (למרות שקשה לי להאמין שבישראל 2014 אפשר למצוא צימר בלי אחד כזה).

דיברתי עם בעלים של מקום אחד מסויים שיש בו מין ספא שכזה "און סייט" - יכולה להיות תוספת נחמדה.

מכונת קפה - כן, אפשר. תודה.

אפשרות להזמין מסאז' או משהו בסגנון - יכול להיות מאוד חביב, לא סגור על זה עדיין אבל.

בריכה פרטית, שולחן סנוקר, נדנדות השתגלות, עמודי חשפנות - לא מעניין.

כמה אני מוכן לשלם על זה:

האמת? אין לי מושג. היות ואני מעדיף שני לילות רצוי שיהיה לא יקר בצורה מעלת דמעות. הייתי בחיי סך הכל פעמיים בצימרים (לא מתלהב מזה מי-יודע-מה) שעלו בסביבות 600 ש"חים ללילה והרגיש די כמו בזבוז כסף על לינה ב"חדר פרטי", אז אני מניח שאפשר למתוח עד ל-800-900 ללילה. ביי ביי עדשה רחבה...

*אם אתם מכירים משהו שעונה על הקריטריונים ומתאים יותר לתפרנים, מה טוב.*

יאללה, שוטו (כמו שוט ברבים, לא כמו לשוט בסירה).

שאלה לסיום: למה הודעות באוף טופיק לא נספרות? מה, הן לא בני אדם?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם ההודעות בעוף היו נספרות,המונה היה קורס ומפיל איתו את עמוס :)

אמרת צפון אבל לא אמרת איפה..הצפון זה לא 10קמ"ר אתה יודע.. (ק"ש? רמת הגולן? יקנעם? חיפה? עפולה? אולי בכלל טבריה?)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

כשצפוני מדבר על צפון הכוונה היא בד"כ צפונה לכביש 85 :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

באמת לאיזה צפון אתה מתכוון?

ואם ההודעות היו נספרות באוף טופיק, ללוקו היה רשום מתחת לכינוי "שומאכר".

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

אומנם הייתי שם לפני 4 וחצי שנים, אבל המקום היה נחמד, פשוט ולא יקר. אם מדבור בסופ"ש אולי תוכלו לבקש הנחה קטנה לסטודנטים ואז המחיר ירד מתחת ל600.

http://www.zimmer4me.co.il/%D7%90%D7%95%D7%A8_%D7%94%D7%99%D7%A8%D7%97_%D7%91%D7%A7%D7%AA%D7%AA_%D7%A2%D7%A5_%D7%A4%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%95

(בדגש על בקתת פלוטו)

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

"בקתה בטבע" במסד.

הייתי שם עם החברה לפני שנה וחצי וממש נהננו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בכותרת המקורית היה כתוב רחוק/לא כל כך.

בכוונה לא ציינתי איפה כי זה לא מאוד משנה, אבל רומן צדק כשהוא אמר "צפונה מכביש 85".

בכפר נופש הכוונה הייתה לקומפלקס של צימרים, לא כפר נופש פר סה.

תמשיכו לזרוק הצעות. בין שלושת המקומות הראשונים יוגרלו כבוד והערכה נצחית וכמות חד ספרתית של לוקושקלים.

תודה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
בתמונות זה לא מופיע :(

אשלח לך את הוידאו

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

הייתי בנף החרוב במנות , מחיר סבבה, בן אדם יודע לארח ולתת שירות. ג'קוזי, יש ארוחת בוקר בתוספת ועוד כמה דברים.

הבריזה הגלילית בשומרה, הייתי עם הגברת 3 פעמים. מחיר סבבה (יש איזו הנחה לסטודנטים וכמובן שלא בודקים) ג'קוזי כמובן.

Peugeot  5008 2023 

פורסם

מחיר תבדוק לבד.

אני הייתי 3לילות 2זוגות היה מעולה.

יחס אישי. ממליץ בחום

http://www.villawow.co.il/%D7%95%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%9C%D7%90%D7%98%D7%94

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...