Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורת stop נדלקת. פיז'ו 306

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4365 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אחרי שקראתי פה כמה פוסטים בנידון אבל שלא ממש הפנו אותי למקור הבעיה אני כותב פוסט משל עצמי

אז ככה האוטו הוא פידו 306 שנת 2001.

לפני כמה ימים התחילו לי רעידות מאיזור המנוע שנפסקות אחרי כמה שניות.

היום בפעם הראשונה נדלקה לי נורית "stop" מה היא עושה? בכל מקרה הגעתי לבית וכיביתי את האוטו ושמתי לב שהמאוררים עדיין ממשיכים לעבוד. מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לדעתכם

פורסם
שלום,

אחרי שקראתי פה כמה פוסטים בנידון אבל שלא ממש הפנו אותי למקור הבעיה אני כותב פוסט משל עצמי

אז ככה האוטו הוא פידו 306 שנת 2001.

לפני כמה ימים התחילו לי רעידות מאיזור המנוע שנפסקות אחרי כמה שניות.

היום בפעם הראשונה נדלקה לי נורית "stop" מה היא עושה? בכל מקרה הגעתי לבית וכיביתי את האוטו ושמתי לב שהמאוררים עדיין ממשיכים לעבוד. מה יכולה להיות הבעיה?

אשמח לדעתכם

האם האוטו מאבד כוח בעת תחילת הרעידות ?

אם כן,יכול להיות שזו בעיה בסלילי ההצתה-יש לחבר סורק תקלות בכדי לדעת את מהותה של התקלה במדויק.

גולף V5 2.3 שנת 2001

פיג'ו 206 1.4 שנת 2006

נוכחי SEAT IBIZA 1.0TSI 2016

פורסם

מנורת STOP נדלקת ברגע שיש תקלה שיכולה לגרום נזק למנוע, לרוב ברכבים האלה היא נדלקת כשהמנוע מתחמם מתקלה כלשהי במערכת קירור.

חוץ ממנורת ה -STOP דלקה לה נורה נוספת? מה היה המצב של המד טמפרטורה? בדקת אולי חסר נוזל קירור?

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם
האם הרעידות מופיעות מיד לאחר ההתנעה?

אין משהו קבוע. פעם יכולות הרעידות להתחיל עם ההתנעה ופעם פתאום באמצע נסיעה.

לגבי מד החום, הוא לא מראה חום גבוה.

מדוע המאווררים המשיכו לפעול אחרי שכיבתי את האוטו?

אתם חושבים שהבעיות קשורות או שיש 2 בעיות שונות.

שעה אחרי שכיביתי את האוטו נסעתי שוב בערך נסיעה של עשר דקות ומנורת הסטופ לא נדלקה מה זה אומר?

פורסם

בדוק מפלס מי קירור ברדיאטור או במיכל העבוי, וחזור לעדכן.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

בדקתי מים ברדיאטור ואכן חסר. לפי הצבע החום של המים אני מבין שכנראה הוסיפו לשם מים מהברז. השאל שלי היא איזה מי קירור להוסיף לאוטו שלי והאם לנקז קודם איהשהו את המים הקיימים או שפשוט להוסיף עליהם את המי קירור? אגב איפה זה מיכל העיבוי ואיך אני בודק שם

פורסם

רצוי מאד לנקז את מי הקירור ולהחליף אותם לחלוטין, ועל הדרך לבדוק נזילות. אתה ממלא כמובן במי קירור יעודיים, מה שקוראים לו אנטיפריז בשפת העם.

אצלי נדלקה נורת stop בשיוט מהיר על כביש החוף, בפיג׳ו כמו שלך שנת 1995, כי כל המים יצאו מהראדיאטור לאחר שאחת הצינוריות התנתקה. למזלי הייתי כחצי קילומטר מתחנת הדלק ביקום, כך שלא נגרם נזק רב. מלאתי מים יעודיים, איבטחתי את הצינורית והמשכתי בדרכי. למחרת החלפתי את כל היחידה במוסך.

לגבי הרעידות, אין לי בשורות טובות עבורך; אצל אבא שלי זה קרה ב-405 1900 sr כשאחת הבוכנות החליטה שלא מתאים לה לעבוד, ואכן זה היה בא והולך, כפי שאתה מתאר. פתרנו את הבעייה על ידי החלפת הרכב בחדש יותר...

פורסם

רוקן את המיים שנימצאים במערכת הקירור ומלא נוזל חדש שעליו ממליץ היצרן ופשוט תעקוב אם עדיין נוצר חוסר והאם נוזל הקירור משנה את ציבעו.

פורסם

לגבי ניקוז אפשר לעשות זאת עצמאית או שזה עניין של לגשת למוסך?? השאלה שלי איך קורה שבנסיעה של 2 דקות המנורה הזאת נדלקה וגם אתמול והיום שנסעתי יותר מזה היא לא נדלקה? מה זה נובע? יכול להיות שזה איזה בעיה חשמלית? הקטע שמחר יש לי נסיעה למרכז ויום שישי אני גם ככה במוסך לטיפול תקופתי באוטו

פורסם

הריקון והמילוי זו הפעולה הפשוטה. ברוב הרדיאטורים קיים בורג ריקון בתחתית הרדיאטור ניתן לפתוח אותו או פשוט לנתק צינור רדיאטור תחתון בצד המתחבר לרדיאטור. הפעולה המורכבת יותר היא הוצאת אויר מהמערכת. ישנם רכבים וגם אצלך זה קיים ממה שזכור חי שיש ברגי ניקוז אויר. אם לא תבצע ניקוז אויר כהלכה מאוורר הרדיאטור עלול לא להיכנס לפעולה והרכב ייתחמם.

פורסם

בקיצור יש לי נזילה מים. בדקתי מים וראיתי שכמעט אין. מילאתי והתנעתי את האוטו במצב חנייה ואז התחלתי לשים לב לנזילה בזמן שהמנוע עובד. מה עושים?

בהמשך נסעתי עוד קצת המנורה נדלקת ואחריי שנייה מתכבה איך אתם מסבירים את זה? ובנוסף האוטו לא התחמם ליותר מ90. יכול להיות שהמנורת סטופ נדלקת בגלל איזה בעיה חשמלית? בכל זאת זה אוטו צרפתי

פורסם

היי אני עכשיו במוסך והדיאנוסטה של המוסכניק שלי שאין נזילה. המנוע מתחמם וכתוצאה מכך צינור העודפים של הרדיאטור פולט מים. הוא אומר שהרדיאטוק סתום זאת הוא קבע עי מדידת חום בשני הצינורת כאשר יש פער של 30 מעלות ביניהם. הוא דם אמר להלחיף טרמוסטט. מה דעתכם בנידןן??

• תוכן חדש...