Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו סנסשיין 2011

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקבל יעוץ לגביי הרכב הנ"ל.

הרכב יד ראשונה עבר 38K ק"מ והוא ברמת גימור סנסשיין.

העניין הוא כזה:

מחיר הרב הוא בסביבות ה - 50K כאשר המחירון עומד על 78 (מאוד מוזר, גם אם אין שוק לרכב, ההבדל גדול מדיי).

יש לי מוסכניק שאני אצלו שנים והוא דיי נגד הרכב, אומר שבנו אותו בצורה לא נוחה לטיפול/תיקון ושיש לו לא מעט בעיות חשמל. הוא לא ממליץ.

הוא אומר שרוב האנשים שיש להם את הרכב הזה ( אלו שמטפלים אצלו) מרוצים כל עוד יש אחריות, לאחר לא מרוצים כלל.

אני ממש בדילמה, מצד אחד אני רואה לא מעט אנשים שאומרים שהרכב סבבה ( מלא פורומים כנ"ל כאן) , מצד שאני המוסכניק שלי שהוא סבבה לגמריי ( מכיר אותו טוב ומטופל אצלו שנים אחרי הרבה מוסכניקים לא משהו) אומר לא לגעת בו ( לרמות שהוא אומר תכניס ונראה מה המצב שלו).

אשמח לקבל כמה תגובות בנושא.

פורסם

ברוך הבא.

אתה לא קורא בין השורות את מה שאתה עצמך כתבת: המוסכניק שלך אומר לך לא לרכוש את הרכב, ובאותה נשימה הוא מציין ש"בנו אותו בצורה לא נוחה לטיפול/תיקון".

1+1=...

לגבי בעיות חשמל: לבראבו שלי היו ביום שהחזרתי אותה לאלבר יותר מ-132K ק"מ ללא צל צלה של תקלת חשמל, אלא אם אתה מחשיב מצבר שהתפגר בתור תקלת חשמל.

הרכב, אגב, נרכש מאלבר ע"י חבר פורום. הייתי שמח אם הוא היה מגיב ומעדכן אותנו במצבו (וגם מוסר לו ד"ש חם ממני).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

המוסכניק שלך מקשקש, הוא פשוט לא רוצה לאבד אותך בתור לקוח ( אם תקנה בראבו כנראה שתעבור לטיפולים במוסך המרכזי או מוסך שמתמחה ברכבים איטלקים)

הרכב אמין מאוד, כל מה שהוא אומר אלה סטיגמות העבר שהיו לפיאט.

מה שכן המחיר קצת מחשיד אבל היו מקרים כאלה, תעשה בדיקה לרכב ותוציא היסטורית טיפולים, אם הכל תקין תחטוף זה בהחלט מציאה, ובמחיר הזה לא תמצא משהו ברמה של הבראבו.

ואם קנית אני בהחלט ממליץ לך לעבור מוסך.

פורסם (נערך)

אני קורא היטב בין השורות וגם מבין היטב.

פשוט רציתי לקבל עוד חוות דעת מקצועיות ופחות מקצועיות.

מצב אחד אני קורא לא מעט ( כמו שכבר רשמתי) על אנשים שאין להם בעיות עם הרכב (אתה לדוג' רשמת שלא היה לך כלום חוץ ממצבר שבאמת אין מה להחשיב זאת כתקלת חשמל או כתקלה רצינית).

מקשקש ? אולי ...

לאבד אותי ? לא בטוח, אני מעדיף אותו על מוסך מורשה של פיאט ( בפ"ת בכחול לבן ובראשון לציון עשו לי רק צרות וכאב ראש, שלא לדבר על עלות תיקונים שלמזלי הרוב היה באחריות).

שכחתי לציין, nisi90 הוא בעיקר מטפל באיטלקיות, זאת המומחיות שלו.

עריכה אחרונה על ידי Eh.
פורסם
אני קורא היטב בין השורות וגם מבין היטב.

פשוט רציתי לקבל עוד חוות דעת מקצועיות ופחות מקצועיות.

מצב אחד אני קורא לא מעט ( כמו שכבר רשמתי) על אנשים שאין להם בעיות עם הרכב (אתה לדוג' רשמת שלא היה לך כלום חוץ ממצבר שבאמת אין מה להחשיב זאת כתקלת חשמל או כתקלה רצינית).

מקשקש ? אולי ...

לאבד אותי ? לא בטוח, אני מעדיף אותו על מוסך מורשה של פיאט ( בפ"ת בכחול לבן ובראשון לציון עשו לי רק צרות וכאב ראש, שלא לדבר על עלות תיקונים שלמזלי הרוב היה באחריות).

שכחתי לציין, nisi90 הוא בעיקר מטפל באיטלקיות, זאת המומחיות שלו.

השאלה איזה (ישנות, חדשות? אלפות או רק פיאט?) זה שהוא מטפל בפונטואים משנות ה90 לא עושה אותו מומחה, ואם הוא אומר שהבראבו לא אמינה אז רוב הסיכויים שהוא לא טיפל בהרבה כאלה (שזה די הגיוני כי הרוב יתקנו רכב חדש במוסך מורשה)

בכל מקרה הבראבו זה רכב די חדש יחסית, וקשה לי להאמין שהיה לו הרבה נסיון איתו לכן הייתי מעדיף לטפל במוסך של החברה או במוסך עם שם בארץ לאיטלקיות, ידוע שרכבים איטלקים רגישים לתחזוקה לא נכונה, והבראבו זה לא רכב נפוץ גם ככה אז לא הייתי לוקח את הסיכון.

אני מבין אותך גם המוסכים של החברה לא מושלמים, לכן אני ממליץ לך ללכת למוסך מורשה שיש לו שם טוב (כמו שימשון ביהוד).

בכל מקרה יש לי את הבראבו רק 4 חודשים אז אני לא יכול לתת לך אינדקציה לאמינות, אבל לפי ההיסטורית טיפולים שקיבלתי הרכב נכנס ב4 שנים האחרונות רק לטיפולים שוטפים, ללא תקלות כלל, ובנתיים גם אצלי אין שום בעיה, כמו כן יש לנו קבוצה של בעלי בראבו (בערך 30-20 איש) בוואטסאפ וחלקם רכבים עם קילומטראז לא קטן ואף אחד לא דיווח על משהו חריג, עושה רושם של רכב אמין.

• אחראי פורום
פורסם

נשמח לדעת מי זה, אפילו בפרטי. אם הוא מתקן בעיקר איטלקיות ונבהל מהבראבו, משהו בחוות הדעת שלו לא אחיד.

אני עומד בפני טיימינג בסוף השנה והמוסכניק שגם רגיל לאתגרים איטלקיים, אמר שלא מורכב לבצע זאת שם.

וגם העלות זולה. אנחנו כבר על 53 אלף ק״מ ללא ציוץ, לא שזה מדד אבל אנשים בטוחים שהרכב הזה

יותר נגרר מאשר נוסע עצמונית.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

החלפת רצועת תזמון ברכב הזה היא מלאכה פשוטה וקלה מאוד. בהנחה שמכונאי מיומן מבצע אותה, הרכב ירד מהליפט לכל היותר תוך שעה מהרגע שבו הוא עלה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לפי הביקורות בארץ ובחו"ל, הרכב נחשב דיי אמין.

אבל האסקמפלר הזה שאתה מדבר עליו נשמע "קצת" חשוד, המחיר יותר מדי זול בצורה מאוד מחשידה, הייתי ממליץ לך את הרכב טוב טוב.

פורסם

חברים למה כולם כלכך חושדים במחיר?

הרי להגיד שלרכב הזה אין שוק זה מחמאה. מזל שהוא רשום במחירונים!

קיצר אין ביקוש בכלל לפיאט.. בטח לא לבראבו החדשה.

אני התעניינתי דווקא לקנות אחת כזו מהסיבה הזאת בדיוק כי ידעתי ששוחטים את המחיר בעשרות אחוזים. ושמעתי שזה רכב נהדר ויש לנו גם בבית את הפונטו מולטיאייר ידנית.

אבל חששתי מהתיבה הרובוטית של הבראבו.. בכלל רובוטיות הפחידו אותי לקנות יד 2... לא רציתי למצוא את עצמי עם בעיות בגיר כזה ללא אחריות.

Alfa 159 TBi

פורסם
חברים למה כולם כלכך חושדים במחיר?

הרי להגיד שלרכב הזה אין שוק זה מחמאה. מזל שהוא רשום במחירונים!

קיצר אין ביקוש בכלל לפיאט.. בטח לא לבראבו החדשה.

אני התעניינתי דווקא לקנות אחת כזו מהסיבה הזאת בדיוק כי ידעתי ששוחטים את המחיר בעשרות אחוזים. ושמעתי שזה רכב נהדר ויש לנו גם בבית את הפונטו מולטיאייר ידנית.

אבל חששתי מהתיבה הרובוטית של הבראבו.. בכלל רובוטיות הפחידו אותי לקנות יד 2... לא רציתי למצוא את עצמי עם בעיות בגיר כזה ללא אחריות.

נכון שהשוק של הרכב לא מזהיר אבל המחיר הזה נמוך מדי אפילו ביחס אליו.

הירידת ערך המסיבית כבר היתה ורכבים כאלה נמכרים בסביבות 55-60K אחרי כל ירידות הערך האפשריות, אקזמפלר כמו שלו שווה לפחות 60K.

50K זה מחיר של 2010 עם קילומטראז כפול, ואתה יכול להסתכל גם בשאר מודעות המכירה, המחיר הזה נמוך הרבה מהמקובל אפילו לרכב זה.

פורסם

תראה אני יש לי בראבו מהשכרה מנובמבר 2011, עם 90 אלף ק"מ, ואין סיכוי שאני מציע אותה למכירה בפחות מ52, (המחיר הריאלי שאני אמכור לאחר מיקוח יכול אמנם לרדת מה52 כמובן).

הייתי יוצא מנקודת הנחה שלרכב יש בעיה, אם לא - הייתי קופץ על המציאה, לצערי הרב אני מתנייד עם אופניים לעבודה והרכב חונה כמעט כל השבוע, ואני פשוט מחכה לסופ"ש כדי לנהוג עליו, וזה עוד ללא צ'יפ.

לגבי תקלות אין לי יותר מדי מה להגיד, אני בקושי נוהג עליו ועברתי אולי 3 אלף ק"מ בחצי שנה האחרונה, לכן גם אין תקלות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

מסכים שההפחתה גבוהה מידי.

חשוב לבדוק ראשית שהרכב לא עבר תאונה קשה ואת זה ניתן לדעת רק במכון בדיקה (שלפניה כמובן,יש לאמת את היסטוריית הרכב מול הק"מ בפועל,לבדוק שהרכב לא היה בליסינג /השכרה (שאולי זו הסיבה למחיר...).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...